ruime keuze en snelle levering

Bestel nu voor de tweede keer bij bandenconcurrent vanwege de ruime keuze, overzichtelijke website, goede prijs-kwaliteit en snelle levering.

super snel

de banden waren super snel bij mij thuis

snel en de beste prijs

Makkelijk selecteren en snelle afhandeling!

Heel snel

Makkelijker en goedkoper kan niet vandaar

super prijs

voor het eerst banden besteld via bandenconcurrent.nl tot nu toe hele goede en fijne ervaring, duidelijke overzichtelijke site mooie prijs kwaliteit verhouding, nu afwachten op montage door partner.

Duidelijke site!

Makkelijk en overzichtelijk met een concurrerende prijs

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering en goede prijs. Aanrader.

Super simpel en snel geregeld!

Een mooie prijs voor goede banden. Makkelijk besteld en alen geregeld. Keuze uit veel mogelijkheden. Voor ieder wat wils.

De goedkoopste, punt.

Elke prijs die ik vergeleek. Kwam ik bij jullie uit, als goedkoopste. Tegenwoordig check ik niet eens meer. Debandenconcurrent is de goedkoopste!

Altijd goed!

Heb al meerdere keren banden besteld via BandenConcurrent.nl en bevalt super. Ik kan A merk banden nergens goedkoper vinden en in combinatie met lokale montage is het zorgeloos en snel geregeld!

BandenConcurrent heeft altijd de meeste keuze en de beste prijzen

Bij BandenConcurrent is het makkelijk zoeken, de informatie is betrouwbaar en goed en de prijzen zijn zeer laag.

De prijs en de banden hebben een goed kwaliteit

Al meerdere keren banden bestemd bij deze winkel en altijd goeie service en levering

Top zaak altijd alles optijd geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Al vaker banden besteld altijd snel geleverd en nooit gezeik gehad zeker een aanrader

in een keer klaar!

makkelijk, betaalbaar en je kunt een montage bedrijf met normale prijzen kiezen.

Altijd de nieuwste banden bij bandenconcurrent!

Ik vind het belangrijk, dat als ik nieuwe autobanden bestel bij Bandenconcurrent dat de banden maximaal 3 maanden oud zijn. Dit kan je heel makkelijke op elk band na gaan door de week en jaar van productie vermeld is op elke autoband. Dit is wat mij betreft met stipt reden nummer 1 dat ik hier bestel. Verder had ik nog een keer bij een Pirelli zomerband een bobbel op de wang. Met nette service is dit goed opgelost, cq een nieuwe autoband.

Snel besteld

De website werkt snel en filters perfect om de juiste band snel te kunnen bestellen.

simpel bestellen, best lange levering

Snel, makkelijk en duidelijk

Snel, makkelijk en duidelijk. Nu even wachten op de levering. Maar omdat het mijn eerste bestelling is, was de optie van Klarna toch wat rustgevender. Maar volste vertrouwen.

Dit is nu de tweede keer dat ik hier bestel

Snel makkelijk en reële geprijsd

erg blij met de geleverde service!

Heb zeer goede ervaring vorige bestellingen

Meerdere keren banden besteld zeer tevreden over snelle en correcte aflevering

Een goede prijs kwaliteit

Een boel keuze en voor een goede prijs !

Prima deal gemaakt!

Ben tevreden met de nieuwe Hankook Auto banden!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire