Een goede prijs kwaliteit

Een boel keuze en voor een goede prijs !

Prima deal gemaakt!

Ben tevreden met de nieuwe Hankook Auto banden!

Top!!

Makkelijk zoeken en snel besteld.

Goede prijs en snelle levering

Uiterst tevreden met de snelle levering en lage prijs!

Aanrader!!

Al eerder bij de banden concurrent banden besteld. Nu weer ten volle tevredenheid 2 banden aangeschaft. Makkelijk bestellen, snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader !!

Niet helder

Ik heb nieuw banden besteld maar helaas krijg ik demo en gebruikt banden van jaar 2019 Wees alert als je iets bij hun besteld goed controleren ik vind dat ze niet betrouwbaar zijn jammer

Bestel me banden

Altijd bestel ik me banden bij de banden concurrent,me man wil nergens anders bestelen aangezien hij weet dat je op deze site goede kwaliteit banden krijgt,snelle afhandeling en worden netjes afgeleverd op je adres...top site

Makkelijk, duidelijk en geen fratsen, Gewoon bestellen en niet verder kijken!!!!!!!

zoals altijd: TOP!

al jaren lang bestel ik 2x per jaar een setje banden (2 auto's). Altijd snel en netjes geleverd en mooie prijzen. bedankt!

simpel en effectief!

Lekker veel keuze in een duidelijk overzicht, alle benodigde informatie is makkelijk te vinden. erg efficiënt en ook goede bezorgopties.

Volgende keer weer!

Uitstekende verse banden tegen een scherpe prijs

Super banden voor een mooie prijs

Goede banden voor een nette prijs bezorgd bij m'n garage

veel keuze

gemakkelijk bestellen

Snelle levering en betaalbaar

Goede duidelijke voorwaarden en advies. Nette prijs en snelle levering!

Snelle en duidelijke bestelomgeving

Na verschillende reviews en tests van zowel banden als aanbieders te hebben bekeken, uiteindelijk op de site van bandenconcurrent.nl de gewenste vierseizoenen-banden besteld. Site is snel, duidelijk van opzet en het is daarnaast handig dat ze een netwerk van montagepartners hebben. Gehanteerde prijzen zijn goed; laag tot marktconform.

Altijd nette levering

Laat de banden thuisbezorgen en zoek zelf een garage, werkt het prettigst

prima advertentie

betaalbaar en de snelle levering.

Juiste band makkelijk te vinden op site

Concurrerende prijs en een montage service met een concurrerende prijs vlak bij mij in de buurt. Levertijd 5-8 dagen vind ik wat lang. Misschien kan dit versneld worden.

Goeie service die Bandenconcurrent

Altijd de juiste banden voor een goeie prijs. Wat wil je nog meer.

De beste prijs

De bandenconcurrent levert tegen de laagste prijs en de leveringen zijn altijd keurig op tijd .

Bandentopper!

Eenvoudig en overzichtelijke website. Goede en kwalitatieve prijsverhouding! Bandenconcurrent zeker een aanrader!

Overzichtelijke website

Snel en duidelijk overzicht van alle beschikbare banden. Je kunt ze makkelijk sorteren op verschillende onderwerpen!

Scherpe prijs, fijne website

Eenvoudig banden te vergelijken en ik kon montage en alles direct en gebruiksvriendelijk regelen op de mobiele site. In het verleden ook al prima ervaring met deze aanbieder gehad dus geen twijfel over herhaling.

Eerder al goede ervaring gehad met een nette prijs

Al eerder besteld, tegen een nette prijs. Snelle levering.

Uitstekende service, top banden

Banden snel en makkelijk besteld, en heel snel geleverd. Kwaliteit is top, en de service is uitstekend

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire