Goede kwaliteit banden, levering kan beter

Over de producten en de prijs kun je weinig klagen, ik had alleen op voorhand een berichtje verwacht van de distributeur.

Makkelijk te bestellen goede website

Fijne site om nieuwe banden te selecteren

En nu moet het leveringsproces en het product zich nog bewijzen maar heb alle vertrouwen in gezien de ervaring van goede vrienden

Lekker snel geregeld

De website is duidelijk, aanbod snel gevonden en aangepast naar mijn specificaties. Afrekenen vliegensvlug. Hij was niet de aller-goedkoopste, dat is de enige reden dat ik momenteel een 8 geef i.p.v. een 10.

Banden voor een scherpe prijs en aangesloten bij thuiswinkel waarborg. Mogelijk om voor aankoop inclusief montage te kiezen of aflever thuis of bij je eigen garage. Helemaal top!

Goede website en snelle service en levering, Uitleg voor de producten is heel duidelijk..

Goede prijs en montage in de buurt, lekker efficient

Zeer ruime keuze van banden, maar ook van montage bedrijf. Ben benieuwd naar de service van deze garage.

De beste prijs bij deze webshop

Dat ik al 15 jaar terug de 1ste bestelling deed op deze webshop en onbezorgd mijn banden laat monteren bij een van de garage in uw bestand en verder geen omkijken naar hebt

Super easy purchase and high quality service

I always buy from this online website. Communication is clear service is very good.

gemakkelijk besteld en beste prijs

Eenvoudig banden online besteld en voor een scherpe prijs.

Was zeer eenvoudig te bestellen.

Gebruiksvriendelijke site.

Super makkelijke site

Je kan makkelijk alles zelf bepalen naar wens

Snelle en betrouwbare service

Al meerdere keren banden besteld via BandenConcurrent.nl en dit is altijd goed gegaan. De combinatie met de montagepartners maakt het erg makkelijk zodat je hier zelf niet meer achteraan hoeft te gaan. Enige wat misschien beter kan is de communicatie met de montagepartners over wanneer de banden bij hun binnen komen, want ik heb gehoord dat dit niet altijd even duidelijk is. Maar als klant heb ik hier zelf nooit echt hinder van ondervonden.

Zeer makkelijk

Zeer makkelijk te bestellen. Goede prijs klasse

Makkelijk, snel en leuke prijs.

Goede site met alle info die je zou willen weten over banden. Goed te vergelijken mede door de goede filters die je aan kunt zetten op de punten die voor jou belangrijk zijn.

Makkelijk te vinden en de goedkoopste

Als je banden zoekt kom je al snel op deze site. Makkelijk de juiste maat te selecteren en daarna makkelijk om de juiste banden te vergelijken. Let wel even op bij de partners welke de banden monteren, hier lopen de prijzen flink uit elkaar. Maar genoeg keus dus ook snel geregeld.

Easy and hassle free

It was an amazing experience. With the range of tyres and quite effective help option, it was easy to take the decision.

Zeer overzichtelijk en gemakkelijk betalen

De site heeft een duidelijk en gemakkelijk overzicht om te kiezen tussen de verschillende banden. Het betalen kan heel simpel en wordt van alle gemakken voorzien.

5 jaar geleden banden aangeschaft

5 jaar geleden banden aangeschaft en nu pas bij de keuring vervangen. Kwalitatief hele goede banden tegen een hele sympathieke prijs. Kwaliteit/prijs verhouding 10/10

Goedkoop. Gemakkelijk en snel

Zelf bepalen welke band en wat je wilt uitgeven in plaats van dat het voor jou bepaald wordt, snel gemakkelijk en in de buurt en dat voor de prijs die je zelf wilt uitgeven!

Snel en makkelijke bestelling

Makkelijk bestelproces. Fijn dat levering ook bij garage kan plaatsvinden.

de goedkoopste en meeste keuze

Bestel wel vaken bij de Banden concurent en ze zijn simpelweg de goedkoopste met de meeste keuze

Heel simpel en snel de juiste band gevonden tegen een goede prijs

Wederom hier mijn banden gekocht, fijne webshop waar je snel een eenvoudig de juiste band vind tegen een scherpe prijs.

geen gezeur

mijn oudste zoon heeft zelf een garage maar is nu op vakantie hij raadde mij jullie bedrijf aan.

Makkelijk te vinden

Makkelijk te vinden en snel kunnen bestellen!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire