Nieuwe banden in een handomdraai

Na het opgeven van mijn postcode, werd mij in één oogopslag duidelijk waar ik mijn volgende set banden zou aanschaffen. Effectief, snel en gemakkelijk. De banden worden deze week bij mijn vertrouwde garage geleverd. Wat ga ik doen met de rest van mijn vrije middag?

Overzichtelijke site, ruime keuze, goede prijzen

Makkelijk en snel

Ik kon de banden snel en gemakkelijk kiezen. De prijs was ongeveer 5 euro goedkoper dan op andere websites. De prijzen voor het monteren en balanceren van de wielen waren erg eerlijk.

Makkelijk de juiste band vinden voor de juiste prijs

Moet de banden nog ontvangen maar alles gaat lekker makkelijk en tegen een goede prijs.

Super snel geregeld en nette prijs!

Nieuwe banden nodig voor mijn bedrijfswagen. Netjes op tijd geleverd en voor een goede prijs!

Overzichtelijk/goede prijs.

Zoals de titel aangeeft, overzichtelijk site. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en overzichtelijk

Snel en overzichtelijk zoeken. Gewoon gemakkelijk

Goede kwaliteit en prijs

Ruime keuze en goede kwaliteit banden voor wen goede prijs!

Wij bestellen banden altijd bij banden concurrent. Goede qualitait snelle levering. Super !!!!

Goede contact, snelle levering, beste qualitait. Super prima!

Goede website en perfecte service

Banden bestellen is een fluitje van een cent. Moet nog bezorgd worden maar uit ervaring weet ik dat dat snel en vlekkeloos zal verlopen.

gewoon altijd goed en betaalbaar

goed betaalbaar en snel. opbandenconcurent.nl /heb 2 autos waarvan bij beide de banden wel eens vervangen moeten worden. wordt hier besteld zonder zorgen!

Makkelijk bestellen en super levering

Al eerder banden besteld en als het eerder goed ging, kom je terug.

Snel, duidelijk en goede prijzen!

Super makkelijke site! Prijzen een stuk aantrekkelijker dan bij de bekende grote banden montage centrums. Ook makkelijk dat je de meest dichtsbijzijnde montage punten kan vinden en zelfs de montagekosten per band kan zien. Dus geen verassingen achteraf ;)

Vaker banden besteld

Ik heb vaker banden besteld en nog nooit problemen gehad.

Heb makkelijk kunnen vinden wat ik zoek

Beste site

Binnen 2 min ik heb mijn bestelling afgrond

voorlopig top!

Goede vergelijking, prima prijs, stuk goedkoper dan bij mijn vaste garage. Nog even afwachten hoe het monteren enz verloopt. Maar tot nu toe erg tevreden

Heel gemakkelijk goede banden bestellen

Ik kreeg binnen 5 minuten alle informatie die ik nodig had. Snel besteld en een adres erbij om te laten monteren.

Perfect banden

Beste banden ik bestel all jaren

super goede ervaring

betrouwbaar en raad t zeker aan dit bedrijf......

simple

Alle informatie te vinden, makkelijk te zoeken. Technische gegevens klopen en snel browser.

Goedkoop

Goedkoop en gemakkelijke site

Grote assortiment met professionele omschrijving

Als ik zegt, is hier grote assortiment en Duidelijke informatie over banden. Ik heb snel gevonden goede banden in interesant prijs. De keuze was eenvoudig.

Bestel al jaren bij jullie en tot nu toe nog nooit problemen gehad!

Makelijk en handig

Was makkelijk te bestellen en word gewoon naar garage of thuis bezorgd

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire