Good offers and purchase experience

The prices are good. Overall purchase experience is smooth. Installation with partners is pending so I am not sure how smooth it goes

Prettige website en bestellen is zo snel gedaan

Gezien alle positieve recensies heb ik 4 nieuwe winterbanden besteld. Als ze snel worden geleverd dan bestel ik ook 4 nieuwe banden voor de auto van mijn vrouw via deze website.

Website ziet er mooi uit met veel keuzes in elke hoek

Ik heb eerst bij Kwikfit gekeken of ik mijn banden kon laten vervangen. Hier was dit 1000,- geweest. Toen heb ik gekeken naar andere mogelijkheden. Hier heb ik voor 615,- inclusief montage kosten mijn banden kunnen vervangen. Het was gedaan door kleine locale bedrijven met weinig wachttijd. Dit was erg fijn voor ons gezien onze situatie. Ook waren er meerdere voordelige keuzes rondom onze locatie. De website was klantvriendelijk. De enige aanmerking die ik heb is dat het voor ons lastig was om 2 verschillende banden tegelijkertijd naar een dealer te konden sturen. (2x 2 banen want onze voor en achter velgen zijn niet gelijk) Uiteindelijk is dit wel gelukt maar nog een extra keer proberen! Wij zijn goed geholpen.

De keuze is reuze

Ik haal hier regelmatig mijn banden vandaan, en ze zijn prima, en de verzending is vlot.

Nieuwe bandjes !

Snel en voordelig banden gekozen op BandenConcurrent.nl Nu nog even laten monteren en lekker rijden !

Altijd op tijd geleverd en beste prijs

Is al het 4e set banden van de banden comcurrent, en ben er sltijd tevreden mee, en prijs is super

Nooit een teleurstelling

Altijd een top service, snelle levering en jazeker goede prijzen ;)

Gemakkelijk te bestellen en goedkoper dan bij een van de andere bandenspecialisten, daarom heb ik deze keuze gemaakt en raad ik het zeker aan!

Voor gelijk grip op de weg

Banden concurrent is het Bestellen makkelijk, de banden voordelig en de service hoog.

Zeer ruime keuze en snelle levering en tevens fijne website om te zoeken.

Toppieeee

Snel vlot en een goede prijs

Snel geregeld

Makkelijk op te zoeken wat je wil hebben

Grote keuze en aflevering dicht bij huis

Snelle keuze met mooie prijzen.

2 banden besteld als particulier. Voorheen deed ik het wel eens voor mijn werk en heb super goede ervaringen met zowel het bedrijf als de banden. Prijs kwaliteit is heel goed.

Duidelijke website met montagepartners

Duidelijke website met scherpe prijzen. Mooi dat de banden direct naar de montage partners verstuurd worden.

Uitmuntend

Dit is de 2e keer, en weer een top service

Nette banden

Tot nu toe ben ik tevreden

Prima banden en service

Snelle levering en prima prijs van mijn winterbanden. Tweede keer banden besteld bij Bandenconcurrent. Zeer tevreden.

Goed, duidelijk en eerlijk

De banden keuze is groot en de prijs is erg goed.

Heel eenvoudig & snel besteld .!!

Makkelijk besteld en super service met de gratis verzending.. TOP..

Goede ervaringen.

Al meerdere keren banden gekocht bij bandenconcurrent. Altijd snel en goedkoop geleverd.

Overzichtelijk, ontzorgend en concurrerend qua prijs

Overzichtelijk, ontzorgend en concurrerend qua prijs

Snel, eenvoudig, overzichtelijk

Eenvoudig en snel bestellen, goed overzicht, top.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Fijne banden 2e keer dat ik ze bestel.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire