Goede service..

Goede (snelle) service. Ook de prijs is leuk

Duidelijk, snel en concurrerend

Selectie en extra bandeninformatie is duidelijk en overzichtelijk, keuze is enorm en prijzen zeer concurrerend

Top informatie

Op de site gelijk een aanbieding gekregen voor goedkopere opties, top.

Goedkoper dan de concurenten

Eenvoudig te bestellen en af te rekenen.

vlot

goed produktoverzicht makkelijke vergelijking prijs in orde gratis verzending

Snelle levering en perfect product. Snap niet hoe ze het voor deze prijs kunnen leveren maar ik ben er blij mee

Zeer klantvriendelijke site om een bestelling op te plaatsen

Zeer scherpe prijs, Snelle levering en makkelijke site

Altijd de bestelling compleet

Het is heel eenvoudig om banden te bestellen en de bestelling komt altijd compleet, zeer aan te raden en voor herhaling vatbaar!!!

Snel en eenvoudig!

Even wat keuzes maken zoals de maten invullen, het gewenste merk (de keuze is reuze), kenmerken zoals verbruik en grip, klik op bestellen selecteer een montagepartner en voila good to go! Prima prijs/kwaliteit. Super eenvoudig.

Super snel besteld en bezorgd waar je maar wilt! Ruime keuze uit diverse merken voor een mooie prijs.

Makkelijk, snel en overzichtelijk!

Duidelijke website!

Fijne website

Goede keuzes maar ook concurrerende prijzen tov van andere bedrijven. Kom toch steeds uit bij deze site.

Tevreden

Fijne service, snel en duidelijk

Altijd goed!

Vaker hier bestelt altijd top banden gekregen en zsm

Banden voor een kwaliteit en mooie prijs!

Niks op aan te merken en snelle levering!

Duidelijke website met veel keuze

Duidelijke website met veel keuze

prettige flow, wel gemist wanneer ik de banden kon laten monteren

Prettige flow naar check-out. Alleen toen ik naar betalen ging, merkte ik dat het niet duidelijk voor me was wanneer de banden bij de montagepartner verwacht worden. Dit werd in het begin wel aangegeven maar heb ik daarna gemist, het staat ook niet in de samenvatting van de bestelling, waarin het proces wordt toegelicht. Zou een prettige toevoeging zijn om die tijdslijnen duidelijke te hebben.

Gemakkelijk en snel bestellen via Banden Concurrent

Erg fijne makkelijke website die overzichtelijk is en laat zien wat je wil zien. Bestellen ging echt super gemakkelijk en zonder te veel gedoe!

Lekker snel en simpel

Duurt maar een minuutje om degelijk banden uit te zoeken

Prima, hier bestelt de hele familie

Snelle levering, geen oude banden. Prima montagepartners!

Uitstekende keuze in banden

Ruime keuze, snel bezorgd

Snel, duidelijk en goed prijs

Vaker banden bij jullie besteld erg tevreden

Snelle levering en altijd de juiste bestelling binnen gekregen!

Overzichtelijk en goed vergelijken.

Een fijne website om alle banden maten/merken met elkaar te vergelijken. Ik zou hier snel weer bestellen. Geen 5 sterren? Verbeter puntje is misschien de mogelijk om reviews van banden te zien.

Makelijk te bestellen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire