Scherpe prijs en topkwaliteit

Na verschillende sites te hebben geraadpleegd Kwam deze site van bandennconcurent als beste uit de bus!!

Ik bandenConcurrent.nl betrouwbaar. Als ik vrienden adviseren komen den banden altijd op tijd en zij zijn ook altijd tevreden.

Makkelijke en snelle service! :)

Duidelijk en goed betaalbaar, wat wil je nogmeer!

De website is duidelijk, de prijs is prima. Verder is de site duidelijk en gebruiksvriendelijk. Erg fijn.

Geweldige service

Prima overzichtelijk site! Makkelijk alles te filteren en als je er niet uit komt staan ze ook snel voor je klaar!

Makkelijke website

Altijd tevreden met de service en uiteraard de banden.

Telefonisch word ik altijd heel professioneel geholpen en de banden zijn altijd kwalitatief goed.

Lekker makkelijk

Had 4 nieuwe banden nodig en was blij verrast toen ik hier de prijs zag en hoe makkelijk ik mijn keuze gevonden heb Top service

Top, bestellen, garage naar keuze

Ja, fijn dat de banden bezorgt worden bij garage. Zelf bepalen waar he heen wilt. En in deze dure tijd, fijn dat je in termijnen kan betalen

Grootste aanbod, beste prijzen

Ik heb in het verleden altijd bij bandenconcurrent besteld, Ze hebben verreweg het grootste aanbod en de beste prijzen, daarnaast geen verborgen kosten, en snelle levering. Als ik 1 punt van kritiek zou moeten geven dan is het dat de website regelmatig onbereikbaar is als je een vpn gebruikt, omdat de cloudflare waf veel te streng is ingesteld, iets dat al vele jaren een probleem is en nooit iets aan gedaan is.

Goede prijs, makkelijk bestellen en montagepartners werkt goed.

Top. Alleen makkelijk zou zijn om te kunnen zien of een montagepartner wel of geen camperbanden doet. Ik heb nu zelf moeten bellen met de partner om te vragen of ze ook camperbanden doen.

De beste prijs! en fijn om ze laten bezorgen bij montagepartner

Overzichtelijke website, veel keuze en lagere prijzen dan de meeste concurrenten. Ook fijn dat je direct montagepartners kunt selecteren. Zeker een aanrader ik bestel hier de volgende keer weer!

veranderen

Ik wil de maat van de banden die ik heb besteld, wijzigen. 19/40/255 Details van je bestelling Factuurnummer: NL549869 Besteldatum: 2025-05-25

Heel veel keuze, en zeer overzichtelijk

Mooie website, duidelijk en overzichtelijk, via YouTube uitleg als je toch iets meer wilt weten. En natuurlijk erg concurrerend met andere websites dus keuze was snel gemaakt. Vriendelijke groet, Dio van der Mee

Vlot, secure en duidelijk.

Alles wijst zich vanzelf, duidelijk en vlot.

De goedkoopste banden, en snel geleverd

Dit is de 2e keer dat ik hier banden bestel, De website werkt makkelijk en simpel. En de goedkoopste voor dezelfde banden !

Gemakkelijk bestellen

Makkelijk vinden wat je nodig hebt en voor een goede prijs.

Ruime keuze, mooie korting op Demo banden

Ik was op zoek naar nieuwe banden voor mijn Skoda Enyaq en kwam bij BandenConcurrent terecht. Ik was op zoek naar Hankook iON evo SUV banden – en die hadden ze tegen scherpe prijzen, maar ik zag dat ze ook DEMO hadden: vrijwel nieuw, maar met een mooie korting. Technisch zijn ze gewoon 100% veilig en net zo betrouwbaar als nieuwe banden. En helemaal mooi, er zit een montagepartner op 5 minuten rijden van mijn huis. Echt blij dat ik voor deze oplossing ben gegaan! Aanrader voor iedereen die premium banden wil voor een scherpe prijs.

Good experience and nice comparison given on website that helps to get right tyres.

Good Experience and got a nice comparison and helps to get right product.

Overzichtelijk

Goede prijzen

goede prijs

vaker banden besteld, goede prijs, snelle levering

geweldige en snel

makkelijk bestellen erg groot assortiment aan banden, waaronder ook wat minder voorkomende maten. en een lekker duidelijke levertijd

Goed en goedkoop

Al vaker hier banden besteld en altijd goedkoper dan bij de concurrentie

UITSTEKENDE PRIJS/ KWALITEIT

Ik koop al jaren mijn banden bij de bandenconcurrent. Dit omdat je een eerlijke prijs betaald en keuze hebt uit een ruim assortiment. Snelle levering en altijd goede service gehad! Een aanrader dus! Bedankt @ Bandenconcurrent!

Positief!

Even kort online gekeken welke site mij het voordeligst leek, kwam uit op bandenconcurrent. Overzichtelijke site en prettige samenwerking met garages.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire