Snel

Site werkt top, heel makkelijk om het juiste te vinden

De site stelt de juiste vragen waardoor maten en voorkeuren heel makkelijk te veranderen zijn. Gebruiksvriendelijk.

goede prijs en snel geregeld

montage bij vertrouwd adres en netjes als afspraak

Gemakkelijk de goede band te vinden en mooie prijzen. Kunnen meteen een garage aanvinken die ze eronder gaat plaatsen

Ik had verkeerde maat besteld, binnen 2 minuten

Geannuleerd en nieuwe kaart besteld! Helemaal top

Heel maklijk

Super maklijk

Makkelijk te bestellen en overzichtelijk

Online overzichtelijk , prijs vergelijking makkelijk te maken .

Mijn zoon heeft vorig jaar mijn auto overgenomen en de nieuwe banden bij BandenConcurent besteld. Ik ben toen voor hem naar het bedrijf geweest dat de banden heeft gemonteerd. Dit verliep vlekkeloos. Ik wil ook nieuwe all-weather banden onder mijn auto laten zetten, daarom heb ik voor BandenConcurrent gekozen. Er wordt heel veel keus geboden met veel informatie en de prijzen zijn concurrerend.

Prima, niet perfect

Site is wat langzaam, en het zou mooi zijn als er reviews van bijv Anwb of autobild stonden bij de productpaginas. Verder niks aan te merken

Altijd goede en nette service

Altijd op tijd geleverd nette service goede overzichtelijk website en makkelijk te bestellen! En mooie prijzen ,voor iedere portemonnee ;)

Makkelijke site.

Bestellen ging makkelijk

Makkelijke overzichtelijke site

Lekker goedkoop

Ziet er goed uit! Nu nog ff testen

Snel en goedkoop

perfecte site,duiddelijk weergegeven

voor dat ik ging bestellen zag ik een zeer groot assortiment met zomer/winter/all seasons banden waardoor mijn keuze duidelijk was,juiste banden maat ingeven en door met bestellen. Perfecte prijs en kwaliteit.

Erg toegankelijke site en ook nog eens de goedkoopte.

De site van BandenConcurrent werkt heel soepel en logisch. Je wordt er prima doorheen geleid en uiteindelijk ben je goedkoper uit dan bij andere leveranciers. Een aanrader!

Al enkele keren besteld, altijd correct verlopen

Door de goede ervaring kom ik elke keer weer terug bij de banden concurrent.

overzichtelijk en goede prijzen

overzichtelijk en goede prijzen met enorm aanbod

snelle levering en goede prijs

uitstekend

top banden

top banden voor mooie prijs

Goede service, goed product

Ben tevreden met het product en de levering. Het enige punt van teleurstelling. Het product was op voorraad, waarom duurde het dan 6 dagen voor het afgeleverd was. Als ik het nu goed begrijp, waren de banden op voorraad bij moederbedrijf, on Duitsland, niet in Nederland. Daarbij een niet zo goede transporteur. Dan heb je het antwoord. Beter aangeven bij de aanbieding dat het nog naar Nederland moet worden verzonden. Dus het is beschikbaar in Duitsland.

Rijd door alle landen, met perfect gemonteerde nieuwe banden!

De site geeft duidelijkheid en prijzen zijn normaal tot goed. Nergens druk over te maken en hetgeen aanbevolen wordt. Wordt ook onderbouwd op de site. Dit is de 1e keer opdat ik op deze wijze banden inclusief montage besteld heb. Ik heb het volste vertrouwen opdat de gehele afhandeling, zoals montage, top zal gaan.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Snelle levering voor een goede prijs

goede merk banden voor een goede prijs

iets besteld meestal binnen 5 werkdagen binnen en grote keus aan banden merken voor een lage prijs

De bestelling was makkelijk

Bestelling was makkelijk, mooie prijs en met de montage opties.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire