Fijne website waar je de juiste banden met een mooie prijs kan kopen.

Alles is heel overzichtelijk te vinden en de prijs is ook aangenaam. Snel te bestellen en voor mij de eerste keer.

BandenConcurrent.nl de prijs is wijs

Met de beste prijzen en reviews in de markt heb ik het volste vertrouwen bij deze specialist. Ik kijk naar mijn bestelling uit.

Snel, makkelijk & een goede prijs

Banden bestellen was binnen 5 minuten gebeurd

Zeer goede banden en service

Een paar jaar geleden hier ook al banden besteld, met een paar dagen binnen en erg goede banden en service. Zijn erg aan te raden!

Makkelijk snel en goed

Veel keuze en concurrent

Zoals het hoort

Ik koop al jaren( de laatste 15 jaar) bij de Banden concurrent vanwege de prijs, de keuze, de snelheid van leveren en de service. Vele vrienden en kennissen volgden mijn voorbeeld nadat ik ze op Banden concurrent attendeerden Altijd tevreden geweest en hopelijk de komende jaren ook. Blijf dit volhouden

Gemakkelijk en snel!

Super makkelijk bestel proces! Goede service en dus zeker voor herhaling vatbaar!

Eenvoudige bestelling en goede service

Al vaker bij Bandenconcurent branden aangeschaft en altijd zonder problemen. Eenvoudig te zoeken en te bestellen, snelle levering en zeer goede service. Gewoon een topzaak met goede prijzen.

Het gaat gewoon altijd op rolletjes

Ik koop al jaren nieuwe banden via Banden Concurrent.nl om de simpele reden dat echt krijgt wat je besteld! Zelfs de profielen van de banden die online worden aangeboden komen overeen met de werkelijkheid, en dat is wel zo fijn als je alleen de banden van één as wilt vervangen. Je krijgt dus geen verkeerd type of ouder model geleverd, maar een recent geproduceerde lekker soepele rubber banden. En die ruiken ook nog lekker!! Dot scheelt een hoop!

Uiterst gebruiksvriendelijke site, goed advies en mooie prijs

Als je vragen hebt over een product, staan ze je kundig te hulp

Makkelijk te bestellen

De site is er handig. Je kan direct de wcore van de banden zien en zowel thuis als bij een garage laten bezorgen.

Van horen zeggen , vertrouwd en zeer goed.

De eerste keer 4 banden besteld naar aanleiding van goede reviews en dat de prijzen bij de banden Concurrent veel voordeliger zijn dan bij de overige groot banden bedrijven.

Prijs en kwaliteit

Snel kunnen bestellen en de prijs is zeer gunstig tov de concurrent

Veel keuze en uiteraard de prijs die gunstig is !

Snelle levering bij een service partner en stuk goedkoper dan bij de garage....

Veel keuze

Mijn 2e keer dat ik bij Banden Concurrent bestel. Goede service en grote keuze

Ik vind het perfect service

Ik had eerder ook banden gekocht, kwaliteit prijs kwaliteit banden.

Is prima

Kwaliteit en goede referentie,s

Makkelijk, duidelijk en snel

Zie boven

Supermakkelijk en overzichtelijk

Snel de juiste informatie en de banden voor mijn auto gevonden, inclusief een dealer die dit in de buurt kan monteren.

Snel besteld, goede prijs

Snel besteld, goede prijs.

prima gegaan

aflevering conform afspraak

Mooie prijs voor goede banden

Snel besteld en geleverd, als er problemen zijn, zijn ze er ook voor je

Heb goede banden gekozen ging goed met bestellen

Altijd goed en optijd

Makkelijk en snel te bestellen. Niet altijd de goedkoopste maar wel betrouwbaar

Makkelijke verwerking op de site

Makkelijk vindbaar en snelle verwerking

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire