Gemak en gunstige prijzen

Heel veel keus uit verschillende banden. Snel en gemakkelijk te bestellen tegen gunstige prijzen. 2e keer dat ik hier bestel.

Super fijn geholpen aan de telefoon. En met bestellen.

Makkelijk

Snelle en makkelijke site. Goede prijzen!

duidelijke website, goede info

nog geen ervaring, maar vertrouw erop dat alles goed gaat

Kwaliteit voor een goeie prijs en snel geregeld

De 3de keer dat ik kwaliteit banden bestel voor een hele scherpe prijs. Het is makkelijk en ook snel geregeld bij een montage partner

Gemakkelijk bestellen vanuit je luie stoel !!

Alles wordt geregeld tot en met montage van de nieuwe banden. Gemak dient de mens !!

Overzichtelijke website met alle informatie om snel de juist keuze te maken & scherpe prijzen.

Via de site kon ik snel de goede aankoop doen. Heldere informatie & scherpe prijzen.

Snel, correct en goedkoop

2e keer dat ik banden hier bestel. Scheelt €150,00 per band met de reguliere handel, Super

Betrouwbare leverancier!

Alles volgens afspraak, prima en betrouwbare leverancier!

Ruim assortiment tegen prima prijzen

Bestelproces verliep prima. Betalen ook en ik ben benieuwd naar de levering. Het zoeken en vinden van mijn banden (Goodyear 4season Vector gen 3, best getest door ANWB) ging erg makkelijk. Wat mij wel opviel is dat de prijzen variëren per dag. Het loont dus om even te wachten. Of niet :).

gemak, duidelijk site, betrouwbaar.

snelle en duidelijke website. Veel bestelgemak en enorme keus.

Overzichtelijke website en een duidelijke afhandeling

Misschien handig om een soort van bandenvergelijking in te bouwen op de website. Zodat je de voor en nadelen per band kan bekijken inclusief het prijs verschil. Voor de rest een goede overzichtelijk site met uitgebreide filter mogelijkheden.

Met gemak banden gekozen en gekocht!

Een hele fijne zoekmachine. Ben erg tevreden over producten en prijzen. Ik kijk uit naar mijn bestelling!

geweldig

goede banden voor een scherpe prijs en een snelle levering.

Erg goed!!!

Ik heb voor het eerst banden gekocht en een aantal aanbieders vergeleken met elkaar, op elke band die ik heb vergeleken was bandenconcurrent het goedkoopst. Direct laten monteren bij een montagepartner en kan nu weer veilig de weg op.

Makkelijk en snel

Overzichtelijk, makkelijk en gebruiksvriendelijk

Goed!

Gewoon goed!

Snelle top service!!

Goede prijs en snelle verzending. Ook fijn dat je ze rechtstreeks bij de garage kan laten leveren voor te monteren.

Makkelijk en super snel

Site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Al met al een hele fijne ervaring.

Veel keus tegen scherpe prijzen.

Wederom was Bandenconcurrent zeer concurrerend met andere aanbieders. Altijd graag weer.

Uitstekende service en kwaliteit

Ik haal al jaren mijn banden bij de bandenconcurrent omdat ze beste kwaliteit/prijsverhouding geven en daarnaast een snelle levering hebben en ze staan de klanten goed te woord ook NA de verkoop

Altijd goed

Uitstekende ervaring!

Gemakkelijk en snel een juiste keuze voor mijn banden gevonden, alles is heel duidelijk en spreekt voor zich!

Altijd goed en snel

Ik bestel hier erg vaak banden en ben nog nooit ter leur gesteld

Goedkope topband en betrouwbare betaling via cc

Afleveren bij garage is mogelijk.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire