Heb nu voor de tweede keer besteld, genoeg keus, goede prijs en snel

Topper

Zeer concurrent goede kwaliteit ook goede prijs zeer een aanrader.

Rijk aanbod en goede prijzen

Ik heb bij bandenconcurrent een groot aanbod aan banden, met een mooie prijs gevonden. Op deze manier doet het toch minder pijn om nieuwe banden op de auto te leggen.

Handige vergelijkingsfunctie met grip, geluid, verbruik en prijs

Ruim aanbod en zoekmachine waarmee je goed kan filteren op meer eigenschappen t.o.v. andere sites. Daarnaast zou het fijn zijn als ook inzichtelijk gemaakt zou kunnen worden hoe lang de verschillende banden ongeveer meegaan. Verder zou het prettig zijn om de wachttijd bij verschillende garages/monteurs te kunnen zien en direct een afspraak met hen te kunnen maken.

Snel en makkelijk een band opzoeken.

Mijn dochter adviseerde mij om onze auto banden bij jullie te bestellen tegen een zeer gunstige prijs. Bij deze gedaan en het ging erg vlotjes kon zelf de garage opgeven voor het monteren ervan in èèn woord TOP.

Scherpste prijs met beste service!

Ik was al een tijdje opzoek naar 4-seizoenenbanden voor mijn auto. Iedere keer kwam ik uit bij Bandenconcurrent. Hier zijn de banden het scherpst geprijsd en je kunt super snel filteren en je zoekopdracht aanpassen naar jouw wensen. Toen ik de banden wilde betalen zag ik dat ik ook meteen een APK in kon plannen. Wat een topservice, dan heb ik alles meteen gehad! Ik raad iedereen Bandenconcurrent aan!

Juiste selectie snel resultaat

Je kan alles invullen wat relevant is en hebt binnen een minuut resultaat. Geen twijfels gewoon kiezen voor merk of prijs.

Gewoon goedkoop en een heldere website.

Gewoon goedkoop en een heldere website.

Topservice

Zeer tevreden over de afwikkeling van de servicepartner en leverancier.

Alles in één keer goed geregeld!

Al diverse keren nieuwe banden besteld via bandenconcurrent en direct laten monteren door een montagepartner. Nog nooit een negatieve ervaring mee gehad. En nog lekker voordelig ook! Wanneer ik weer aan nieuwe banden toe ben kom ik zeker terug!

Bestellen, leveren en monteren zonder problemen

Een maal eerder met de Bandenconcurrent zaken gedaan en dat beviel erg goed dus nu opnieuw.

Heb eerder banden besteld en nu weer omdat de service erg goed is maar natuurlijk ook zeker de banden erg goede kwaliteit. Word netjes bezorgd en afgeleverd waar jij ze wilt hebben. Echt top!!!!

Ruime keuzemogelijkheden

Ruime keuzemogelijkheden en ruim aanbod aan banden.

Makkelijk vanuit het huis

Het bestellen ging snel en was duidelijk met een goede omschrijving van diverse banden. Het wad zeer snel geregeld.

Betrouwbaar

Zeer betrouwbaar Snelle levering Prijs Qualität verhouding is uitstekend

Snel en eenvoudig

In een vertrouwde omgeving kwaliteitsartikelen krijgen en snel zijn ze ook

Makkelijk te bestellen

Duidelijk uitleg

Top kwaliteit en zeer goede klantenservice

1 keer bij autbandenmarkt besteld kreeg ik slechte gecupte banden. Bij bandenconcurrent nooit problemen gehad en altijd de goedkoopste. Enige adres waar je moet bestellen en zeer snelle levering

Praktische en overzichtelijke site

Prijzen concurrerend en duidelijke informatie over eigenschappen banden. De tevredenheid van klanten onderstreept keuze.

Toppie!

Al vaker banden besteld bij bandenconcurrent.nl. Scherpe prijzen en snelle levering! Zeer tevreden klant daarom nu ook weer 4 bandjes besteld. Ga zo door!

fijne website om te bestellen, mooie prijs en en nu even afwachten hoe de service is

Goede ervaringen op de website en qua prijs en met het bestellen.

Gewoon Goed

Keurig geprijsd en snel geleverd

Goedkoop

Makkelijk te bestellen en prijs is zeer goed.

Goede service en snelle levering

Banden worden altijd snel en netjes geseald geleverd ….top ‼️

Goed leuke prijs

Goede banden voor een normale prijs makkelijk te vinden

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire