Snel en eenvoudig

In een vertrouwde omgeving kwaliteitsartikelen krijgen en snel zijn ze ook

Makkelijk te bestellen

Duidelijk uitleg

Top kwaliteit en zeer goede klantenservice

1 keer bij autbandenmarkt besteld kreeg ik slechte gecupte banden. Bij bandenconcurrent nooit problemen gehad en altijd de goedkoopste. Enige adres waar je moet bestellen en zeer snelle levering

Praktische en overzichtelijke site

Prijzen concurrerend en duidelijke informatie over eigenschappen banden. De tevredenheid van klanten onderstreept keuze.

Toppie!

Al vaker banden besteld bij bandenconcurrent.nl. Scherpe prijzen en snelle levering! Zeer tevreden klant daarom nu ook weer 4 bandjes besteld. Ga zo door!

fijne website om te bestellen, mooie prijs en en nu even afwachten hoe de service is

Goede ervaringen op de website en qua prijs en met het bestellen.

Gewoon Goed

Keurig geprijsd en snel geleverd

Goedkoop

Makkelijk te bestellen en prijs is zeer goed.

Goede service en snelle levering

Banden worden altijd snel en netjes geseald geleverd ….top ‼️

Goed leuke prijs

Goede banden voor een normale prijs makkelijk te vinden

Makkelijk, goede prijs en altijd optijd bezorgd.

Snel en goedkoop

Snelle levering en veel keuze voor de goede prijs!

altijd tevreden

Sinds ik in Nederland woon, bestel ik hier alleen nog maar banden omdat er een grote keuze is, de prijzen laag zijn en de levering snel gaat.

Een hele goede service

Altijd fijn om zaken te doen met Bandenconcurrent , leveren altijd de juiste banden

Gewoon top en snel

Ze leveren naar hun belofte wat tegenwoordig vaak niet gebeurd bij de meeste webshops. Het is gewoon snel geleverd ze verkopen wat ze zeggen.

Duidelijke info per bandenmerk.

Nette duidelijke website waar per bandenmerk netjes alles beschreven staat. Een goede eerlijke prijs per band. En snelle service.

Snel en goedkoop!

Super, voor een online shop snel verzonden en prima service. Super prijs kwaliteit!

Overzichtelijke en makkelijke website. Snelle levering

De website is zeer overzichtelijk en geeft alle relevante informatie. De bestelling ging snel en ik ontving direct een factuur via de mail. De banden worden binnen 2 dagen geleverd bij de garage. De gegevens van de garage zijn ook bekend bij de site waardoor het adres en postcode automatisch werden ingevuld. Gewoon een heel goed bestel proces.

Ik bestel mijn banden al jaren bij banden concurrent.

Ik bestel mijn banden bij deze site, omdat de premium kwaliteit banden vaak paar euro goedkoper zijn dan andere webwinkels, daarnaast bieden ze ook uitstekende service zoals achteraf betalen en gratis verzenden, kortom een topwinkel!

eenvoudig en goedgeprijsd

In enkele stappen heb je de juiste banden aangeschaft. Goede informatie bij de banden en dus snel tot een keuze kunnen komen.

Goede overzichtelijke site

Was makelijk om onze banden te vinden en zijn moii scherp aan de prijs wat in deze dure tijden voor ons super is

Goedkope prijzen en gebruikersvriendelijke web interface

De prijzen zijn zeer goedkoop vergeleken bij de dealer en het gebruik van de web interface is erg goed. Je kan gemakkelijk scrollen en mocht je niet weten wat de termen beteken dan is de chat functie erg handig.

al vaker banden gekocht, altijd goed gegaan

Een goede en goedkope banden

Makkelijke aankoop

Door de band maat die ik nodig heb in te voeren is het erg gemakkelijk om de juiste band uit te zoeken

nette website met goede uitleg

Was aan het zoeken naar winterbanden en kwam toen bij deze site uit. Was zo duidelijk en alles netjes uitgelegd dus vandaar ik niet meer twijfelde en direct besteld heb.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire