Prima prijs en direct leverbaar

Hulp bij een betrouwbare garage in de buurt

Al meerdere jaren vaste klant

Super service, top!!

Makelijk

Ik heb nog geen ervaring met deze site of banden Maar tot nu toe nog perfect

Gemakkelijk

Is mijn eerste aankoop dus nog geen ervaring eerste indruk is positief

Snelle en nette levering zonder poespas.

Heb vorig jaar ook banden besteld, ivm snelle en nette levering nu gewoon weer besloten om bij banden concurrent te bestellen. En ook de scherpe prijs die ze aan de banden hangen. Gewoon top!!!

doe dit al jaren zo met bandenconcurrent

Heb dit al met mijn vorige auto's ook zo gedaan gaat prima. Wordt netjes naar de service autobedrijf gebracht, afspreken , monteren en klaar.

Gewoon goed

En makkelijker kan het niet..

Betrouwbare zaak

Ook al eerder banden gekocht en ook toen was het hekemaak top. Eenvoudig te bedteelen goede prijs en snel geleverd.

Een goed bedrijf

Goede kwaliteit en mooie prijs en snel geleverd

Prettig een eenvoudige website

Naast de prijs is het gemak van de website en de relatie met de garages een groot gemak.

Alles duidelijk, bestellen ging genakkelijk!

De website is duidelijk, consumentvriendelijk. Alles loopt naar behoren.

Wisselend

Montage bedrijf Velko in noord scharwoude komt niet als montage bedrijf te voorschijn maar is wel aangesloten volgens bedrijf.

Snel en eenvoudig

Goed geregeld allemaal.

Zo handig!

Banden naar eigen keuze en prijs bestellen en laten monteren door je eigen garage. Zo handig en niet zo duur.

Eenvoudig

Ik kon makkelijk naar de banden zoeken die ik wilde en deze ook lekker in de buurt laten bezorgen en monteren.

Top bandjes voor een zacht prijsje, nouja haha dat kan altijd minder natuurlijk

Top banden en als je eventjes wat ruimte nodig heb maar wel veilig op weg wilt gaan is achteraf betalen wel zo fijn .

De goedkoopste autobanden en montage

De goedkoopste autobanden en montage. Ik heb vergeleken met andere current en maar auto concurrent is de best

Duidelijke website en de beste prijzen.

Was op zoek naar nieuwe banden voor de Ford. Bij Bandenconcurrent hebben ze een enorme keuze aan banden. Worden netjes afgeleverd bij onze garage in de buurt.

Veilige aankoop bij een Nederlands autobandenbedrijf

Ik heb denk ik voor deze aankoop wel meer dan 17 onlinebandensites gevonden en bekeken. Bij sommige sites was de prijs van de (4x) MICHELIN Pilot Sport 5 215/40 R18 89Y XL wel iets goedkoper, maar na onderzoek van de websitegegevens worden deze banden dan vaak door buitenlandse firma's geleverd en helaas vaak met daarbij behorende problemen volgens de minder positieve klanten beoordelingen. Dus daarom veilig gekozen voor de BandenConcurrent!

Correcte afhandeling van bestelling en vlotte levering bij eerdere bestellingen

Correcte afhandeling van bestelling en vlotte levering bij eerdere bestellingen.

Snel en Makkelijk

Heel makkelijk en snel kunnen bestellen, duidelijke site. weet zelf niet veel over auto onderdelen maar zonder enige probleem de juiste banden kunnen bestellen, en heel eenvoudig naar een montage locatie gestuurd

Mooie prijzen, montagepartner in de buurt!!

Even online bestellen, montagepartner zoeken in de buurt!! Super handig. Ik hoef alleen nog maar de montagepartner voor de bandenwissel

makkelijk, snel en voor nette prijzen bestellen

Snel geregeld, eenvoudig zoeken op de website en duidelijk.

Top website met open voorraad beheer

Ik stel het ontzettend op prijs dat ik driect kan zien wat er op voorraad is. Ook is het vergelijken van banden erg handig en is het zeer fijn dat de prijzen overal duidelijk bij vermeld zijn. En dat vervolgens bij het afrekenen al de montage inbegrepen is (naar keuze) is al helemaal top.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire