Snel dichtbij en niet te duur.

Ik regel dit voor mijn kleinzoon omdat hij nog weinig ervaring heeft met auto.s en ik al zo.n 58 jaar op de weg zit.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen!

Ik heb via jullie site 4x all Seasons banden besteld en ben zeer verrast over het gebruik van de website en de prijs van de banden. Daarbij kan je zeer eenvoudig voor een montage partner kiezen en wordt dit gelijk verrekend bij de betaling.

Heel tevreden

Ik zat te zoeken naar autobanden maar toen ik deze página zag wist ik gelijk dat ik op de juiste plek was

Handig en makkelijk

Super handig

Uitmuntend

Goede site duidelijk mooie prijzen. Kortom het is of je het bij jezelf koopt. 10 sterren

Snel de juiste band gevonden

Zoeken naar de informatie omtrent de juiste band. Met de hoeveelheid aan gegevens op jullie website is dat makkelijk te beslissen. Gewoon een eenvoudige website met goede navigatie en banden tegen scherpe prijzen. Ik kan het weten, ik heb het ook reeds eerder ervaren.

Prima site en service!

Goede en makkelijke site, prima hulp via de site!

Goede informatie en dito prijs

Voor deze banden incl montage zou ik bij kwikfit veel meer betalen. Ik heb eerder via een montagepartner mijn hier gekochte banden laten vervangen. Prima geregeld en ik verwacht deze keer ook dat dat zo gaat.

super over zicht

al vaker gedaan

Soepel verlopen bestelling

Het bestellen van de banden ging gemakkelijk op de site. De banden heb ik momenteel nog niet ontvangen om hier een beoordeling over te geven.

Simpele website

Ik vond meteen waar ik naar op zoek was.

Goede prijs verhouding

Duidelijke site , goede prijs . En zal zeker in de toekomst weer kopen.

Geweldig banden goede service koop al meer dan 10 jaar bij u bedrijf

Was goed

Was goed en snel vervangen

Goede ervaring, beste prijs en veel aanbod

Ik heb al eerdere malen banden gekocht en elke keer is het fantastisch geregeld.

Alles top geleverd. Heel tevreden

Eindhoven de gekste.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Iedereen kan hier bandjes bestellen, zelfs de meest onervaren bestuurder. De levering gaat snel en alles word al voor je geregeld. Het enigste wat ze niet doen is de auto naar de garage brengen!

Overzichtelijke site makkelijk de juiste banden te vinden

Overzichtelijke site makkelijk de juiste banden te vinden

Snelle levering voor de juiste prijs

De banden op andere websites zijn duurder, de prijs kan wel een paar tientjes schelen.

Goeie eevaring

Heel goed en vele mensen raden het aan

Overzichtelijke website, goede omschrijving banden en goede prijzen

Via Google op deze site gekomen, wat ik fijn vind is de omschrijvingen van de banden en de specificaties. Op deze manier kon ik de band vinden, waar ik naar op zoek was voor mijn auto. En dan ook nog tegen de goedkoopste prijs. Gratis laten leveren bij een montagebedrijf en klaar is klara :-)

super

prima deal geen verborgen kosten

Prijs-/Kwaliteitsniveau geweldig!

Het zoeken naar nieuwe zomerbanden gaat eenvoudig en een montagepartner is zo gevonden.

SNELLE SERVICE EN GEEN GEDOE

Mijn nieuwe ervaring is goed waar niet veel aan op te merken is. Ik heb niet zo veel te besteden en dan is dit het absolute beste adres voor de banden.

zeer goed. dit is al de tweede keer dat ik hier iets bestel. en tot nu toe alles naar wens.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire