Soepel bestellen & goede prijs

Heel tevreden over BandenConccurent, De site is duidelijk en vergelijken gaat makkelijk. De prijzen zijn goed en levering mooi vlot.

Top bedrijf

Al meerdere keren hier banden besteld. Altijd keurig op tijd en volgens afspraak geleverd.

Fijne site , snel geregeld , scherpe prijzen

Veel keus, scherpe prijzen van A tot Budget banden. Snel in huis of bij het montage punt Dit is onze 4e keer dat we hier slagen .

Goed!

Makkelijk , handig en snel.

Goedkoop en makkelijk

Goede banden voor een lage prijs. Wel jammer dat er voor veel banden een levertijd van max 5 werkdagen op zit.

Snell, correct en scherp geprijst

Snell, correct en scherp geprijst.

Goede en snelle service ( eerlijke prijzen voor de kwaliteit merk band)

De service en de prijzen zijn schappelijk, bestel mijn banden bij bandenconcurrent en dit zal zo blijven.

Eerder geleverd als aangegeven.

Banden werden geleverd een dag na bestelling.

Precies wat ik zoek

Top kwaliteit prijs verhouding, word bij mij garage geleverd en gemonteerd. Geen zorg!!

gewoon simpel en eenvoudig goedkoop banden bestellen

mijn ervaring met de bandenconcurrent is in een woord PERFECT te noemen. Goede en ruime keus en voor iedere portemonnee een prima band.

al mijn banden en die van kennissen bestel ik bij bandenconcurrent.nl

super snelle service en goeie keuze van banden

Snel gekozen en gekocht

Banden besteld snel binnengekomen

snel en efficient

Ik kom weer op de website van Bandenconcurent, voor mijn camper, mijn motor en nu voor mijn auto .... Met de zoekfunctie in 3 kliks gelijk een breed en duidelijk overicht van wat bestaat. In 5min minuten was ik uit, en weer tevreden. Top website

alles via internet kunnen regelen

na wat zoeken op internet kwam ik de Bandenconcurrent tegen. daar kon ik de banden vinden van Pirelli waarmee ik mijn oude banden mee wil wisselen. Met de aanschaf kon ik tegelijk alles regelen tot en met de montage inclusief balanceren etc. tegen een zeer concurrerende prijs. Dat vlak bij huis. TOP

Zeker aanraden

Beste banden ooit

Snel kort en krachtig

Kwaliteit, scherpeprijzen, wat wil je nog meer?! :)

Al jaren vaste klant

Niets aan toe te voegen al jaren vaste klant altijd scherpste prijs.

Alles soepel verlopen

De bestelling en montage waren perfect

Op tijd geleverd vandaag gemonteerd bij hermeling in elst Gelderland

Correct en op tijd

Prima geregeld juiste maat snel geleverd en goedkoop!

In een woord “perfect”

Reuze keuze, snelle levering en de bande rijden perfect

Goede service en snel gelevered

Goie service en snel geleverd.

Snelle service goede prijs

Snelle service goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle service. Betalen met Klarna is ideaal. En fijn dat je de montagepartner kunt selecteren, bij hen kan laten bezorgen en ook gelijk kunt afrekenen voor de montage. Dat scheelt een hoop geregel. Maar het beste is de prijs!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire