de goedkoopste

Ik ben gewoon aan het shoppen, het maakt mij niet uit bij wie ik koop, ik ga voor de goedkoopste als het maar een A-merkband is. Deze keer was het bandenconcurrent de volgende keer is het weer bandenleader of een andere.

Top merken banden zeer scherp geprijsd ! Eenvoudig te bestellen.

Top merken banden nergens voor deze prijs te verkrijgen !

Goede banden voor een scherpe prijs !

Zeer fijne banden en makkelijk bestellen en uiteraard een goede prijs kwaliteit verhouding .

Makkelijk en goedkoop

overzichtlijk en een stuk goedkoper dan het bij de dealer te laten doen.

Prijs kwaliteit altijd goed!

Bestel altijd mijn banden bij bandenconcurrent.. altijd snelle levering!

Makkelijk en goedkoop

Top geregeld. Banden op laten sturen naar de garage en daar laten monteren. Alles geregeld op één site. Geen onnodige prijsopslag op de banden zoals je wel zou hebben wanneer je ze bij een garage zou kopen.

Geweldige supersnelle service

Binnen 30 seconden alles geregeld,betalen met Klarna vind ik ook een groot pluspunt.

Prijs goed / levertijd kort / montage prima

Prijs goed / levertijd kort / montage prima

Vindt het gewoon een klasse bedrijf

Snelle levering prijs is goed Wat wil je nog meer

Makkelijk

Makkelijk de juiste banden te vinden

Mijn garage adviseerde om de banden via bandenconcurrent te bestellen i.p.v. via hun eigen leverancier omdat dit goedkoper zou moeten zijn. Zo gezegd zo gedaan!

Makkelijk bestellen

Zeer eenvoudig de juiste maat en geschikte banden te vinden en te sorteren. In enkele minuten geregeld.

De bestelling ging soepel

Het bestellen en zoeken van de juiste banden ging heel soepel. Ook het selecteren van een garage was heel gemakkelijk. Als straks het erop leggen ook zo gaat dan ben ik heel tevreden!

Perfecte website

Makkelijk zoeken en voldoende resultaat om uit te kiezen.

Zeer net webshop

Alles op voorraad en netjes thuisbezorgd

Duidelijk, snel & goedkoop!

Duidelijk, snel & goedkoop! Binnen 5 minuten gewenste banden gevonden en besteld, inclusief montage partner op 1 km afstand. Kan niet beter.

Altijd goed

Snel en goed geleverd zoals altijd

Net besteld

Ben benieuwd

Gebruiksvriendelijke website

Uitstekende service goeden prijzen en snelle levering!

Snel goede prijs en service

Goede garage en snel geleverd

Fantastyczne!

Przejrzystość strony, łatwość zamówienia oraz konkurencyjne ceny to tylko główne zalety a można by ich wymienić jeszcze wiele! Serdecznie polecam!

Makkelijk bestellen en de goedkoopste.

Het is makkelijk bestellen en ook nog de goedkoopste en de mogelijkheid om je banden te laten monteren bij je in de buurt. Een echte aanrader.

Vlotte bandenwissel voor een goede prijs

Bestellen ging eenvoudig, meteen montage mee besteld. Prima montagepartner in de buurt. Banden zijn geproduceerd 6 weken voor aflevering.

Prima levering

Netjes op tijd geleverd. Mooie banden voor een schappelijke prijs

Fantastico

Zeer fijne service, duidelijke omschrijving en makkelijk bestellen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire