de bestelling ging heel soepel

De bestelling ging heel soepel, de banden moeten nog gemonteerd worden.

Achteraf betalen geeft mn bij wat grotere bedragen een wat zekerder gevoel.

Gewoon perfect, ga zo door

Geen gedoe gewoon simpel en snel en ik bestel regelmatig, ben wel tevreden over alles.

Zeer goed prijs kwaliteit

Waarom nog lang zoeken,

Snel, Goede prijs, goed webwinkel

Snelle levering Prijs is eerlijk en niet te hoog.

Snel, gemakkelijk en eenvoudig te bestellen voor een scherpe prijs.

Alleen goede ervaring met bestellen van banden! Snelle levering!

Goede ervaringen

Elke keer een goede ervaring gehad.

Gegarandeerd de laagste prijs en klantvriendelijke website. Ik bestel voor de tweede keer mijn autobanden en ben tevreden hoe dat geregeld wordt. Petje af

Overzichtelijk en voor rijk en arm keuze genoeg!!!!!

Ik haal liever vlees bij slager en niet in supermarkt. Daarom haal ik banden bij banden concurrent!

Breed assortiment en scherpe prijs

Goede site en makkelijk en duidelijke in te vullen.

Makkelijk en snel

Overzichtelijk snel makkelijk besteld in een handomdraai.

Eenvoudige bestelling via een goed overzicht van keuzes

Via een overzichtelijke internet site waarbij met gerichte keuzes een reeks van uitkomsten verschijnt met prijzen en details, zodat gemakkelijk een keuze gemaakt kan worden. Daarbij zijn de prijzen zeer concurrerend.

Goede prijs en handige site!

De site is erg overzichtelijk en ook het kunnen selecteren van de montage partner, inclusief prijs vermelding is heel handig.

Regelmatig banden besteld nooit geen gedoe altijd netjes.

Altijd nette levering en op tijd ,hier kan je op vertrouwen.

Perfecte aankoopcyclus!

Aanschaf van een set nieuwe banden tegen een scherpe prijs en een monteur in de buurt, helemaal top!

Zonder problemen!

Ik heb twee nieuwe banden nodig en op dit website was de bestelling makkelijk.

Niet verder zoeken, gewoon hier bestellen

Geloof me, ik bestel al jaren bij jullie! Super betrouwbaar, scherp geprijsd en snel geleverd! Kortom, dik tevreden!!! Groeten, Elroy Heimeriks

Makkelijk te bestellen goede banden

Goed advies Goede banden voor een mooie prijs

Duidelijke website, snel geregeld

Website is duidelijk en overzichtelijk, snel en veilig besteld.

Het gemak van top banden en top installatie service in een handbereik.

Het zelf kunnen kiezen uit welke banden het beste bij je passen tegen scherpe prijzen en dan de installatie door een erkend bedrijf in de buurt laten doen. Dat is het beste van beide werelden.

Snel

Snel geleverd en goedkope website

Overzichtelijke website, makkelijk zoeken met snelle en goede resultaten.

Goedendag, Ik ervaar mijn bezoek aan de site van de Bandenconcurent als zeer prettig. Ruime keuze mogelijkheid bij het filteren van de zoekopdrachten. En eerlijke resultatrn met goede beschrijving van het product. Zal hier ook zeker terugkomen voor het bestellen van mijn zomerbanden. Met vriendelijke groet Rico Hofman

Ok tnk

Oke

Prijs/kwaliteit en snelle levering zijn top!

Naar mijn mening, de voordeligste merkbanden van alle aanbieders en de kwaliteit is gewoon top en ze worden snel geleverd, direct naar de garage. Dus hoefde niet zelf te slepen met banden. Ik heb DEMO banden gekocht, waar een mooie korting op zat. Super!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire