Super duidelijk site

Duidelijke site gelijk de juiste maat gevonden en de goedkoopste prijs wat voor mij nu goed uitkomt

Makkelijk besteld en duidelijke site

Goeie service

Makkelijk te bestellen voor een goede prijs

snel, correct en top banden.

Nu al diverse keren banden besteld. Komen snel en goed verpakt aan. Banden zijn van een recente productie datum. Eigenlijk altijd op voorraad. Het gekke is dat ik nog nooit heb moeten bellen dat er iets aan de hand was. Dat wat ik had besteld is altijd top geleverd. Viel mij op dat de banden goed verpakt zijn. Bestel ze zelf al voor de collega's.

super handig

Super handig tot de keuze om meteen bij een montage bedrijf te laten leveren en te laten monteren zonder achteraf nog te betalen voor de montage. Slim is over nagedacht om met de montage bedrijven zo digitaal te werken.

Om reden dat de laatste x uitstekend verlopen is

zie boven

Geen gedoe

Best geprijsde banden van Nederland

Ik koop voor het eerst bij u banden voor mijn Opel Antara, goedkoper kon ik ze op internet niet vinden en dan ook nog eens zonder verzending kosten en super snel in huis. Zeg het voort

Super handig

Is fijn kunt zelf banden bestellen en laten monteren en het wordt daar afgeleverd

Tristar All Season Power XL 3PMSF 255/35 R19

De banden zijn goed, ik hou ook van hun prestaties, de wegligging is goed, de prijs is zeer goed en bevredigend in termen van prestaties, ik raad het aan.

Fijn en goed werkende site!

Gemakkelijk via mobiel mijn bestelling gedaan. Via mail een bevestiging. Zoals het hoort.

Super makkelijk en snel te bestellen!

Hele fijne site ik heb absoluut geen verstand van auto’s / banden met deze site heb ik zelf de banden kunnen bestellen en meteen de montage erbij ideaal!

Het is een goed merk voor goede prijs en ik zat krap om 4 nieuwe banden te kopen en nu kan ik mooi in 3 termijnen betalen komt ook geen druk op mijn ingekomen bedankt murat cil

Goede prijs en snelle service

De BandenConcurrent heeft veel keuze en goede prijzen. De levering en service is snel.

Super service en lekker snel!

2e keer ik mijn banden hier bestel, lekker makkelijk en super snelle service in 1 woord top dus!

Lekker snel besteld!

Hele duidelijke shop en goede voorraad!

Dit is de tweede keer dat ik bij Bandenconccurent.nl bestel was de vorige keer ook zeer tevreden. Goede service en prijs is ook aantrekkelijk. Ook fijn dat er gekozen kan worden voor garage die ze er onder kan zetten waarbij ook de prijs duidelijk is.

Duidelijke, overzichtelijke website

Bij andere website was het lastig vinden. Omdat ik een band wil met velgbescherming. Bij jullie kon ik dat duidelijk zien.

top bedrijf

snelle levering en prijs is ook goed

Makkelijk vanuit mn zetel

Gemakkelijk zonder poes pas bestellen en leveren montagepunt .top

Prima prijs kwaliteit

Makkelijk en overzichtelijke website met ruim voldoende keuze in diverse prijsklasse banden

Prima en duidelijke site

Heldere site , duidelijke navigatie en scherpe prijzen

moeiteloos om de perfecte banden te vinden en te bestellen

Ik ben ongelooflijk tevreden met mijn ervaring bij BandenConcurrent.nl en met name met de Vredestein Ultrac Vorti+ banden die ik daar heb gekocht. Deze banden hebben mijn rijervaring naar een hoger niveau getild en hebben me aangenaam verrast. De bestelprocedure op de website van BandenConcurrent.nl was eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ik kon gemakkelijk de juiste banden vinden en de gewenste maat selecteren. Bovendien bood de website handige informatie en specificaties over de banden, wat me hielp bij mijn keuze.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire