good and fast

Good and fast

Prima website + goede prijs

Keuze van banden was eenvoudig op de website en prijs was zeer goed.

Scherpe prijzen en goede service

Ik bestel zo goed als altijd mijn banden bij bandenconcurrent.nl omdat het betrouwbaar is en ook goede service biedt.

Fast and easy

Fast, easy and cheaper than other websites. What's not to love about it? It also accepts payin3 which means you pay in 3 installments, interest free.

Bestelling goed geleverd

Bestelling is iets later afgeleverd dan in de correspondentie stond. De juiste banden gekregen. Montage partner was goedkoper om zelf te betalen dan dit via de site bij te boeken.

Website is overzichtelijk en de prijs is top.

Makkelijk en goedkoop!

De beste banden voor de beste prijzen

Inmiddels al diverse keren hier banden gekocht. Altijd zeer goede prijzen voor alle soorten banden. Al veel familie en vrienden kopen hier ook al hun banden. Goede prijs Snelle verzending Zeer aan te raden

Heb al meer banden van jullie ben dik te vrede

Snelle leveringen

Perfect, alles op 1 plek geregeld!

Nieuwe banden besteld voor een hele goede prijs en ook gelijk naar onze vaste montagepartner laten versturen! Top! Zo zit je niet met een grote levering van 4 banden aan huis en kunnen ze na het maken van een afspraak direct gemonteerd worden. En de betaling is al gedaan bij Bandenconcurrent.nl dus je hoeft nergens meer naar om te kijken! Ik ben er blij mee!

Heldere website

Alles staat goed uitgelegd en bestellen is zo gebeurd

Super makkelijk en duidelijke instructies

2x 2 verschillende maten besteld Alles goed en duidelijk

Prima ervaring met BandenConcurrent

Altijd correcte levering, en nog snel ook!

Duidelijke en makkelijke site

Duidelijke site makkelijk bestellen veel keus en duidelijke uitleg

Perfecte banden !!

Goede banden om onder je auto te plaatsen

Gemakkelijk en voordelig

Duidelijke website.

Je krijgt waar voor je geld.

De bestelprocedure werkt uitstekend evenals de communicatie - via de mail - tijdens het proces naar de koper. RSB is een bedrijf die zijn werkzaamheden goed en snel verricht overeenkomstig de gemaakte afspraak.

Snel geleverd en goede prijs.

Top banden en prijs

Bandenconcurrent is de goedkoopste van alle aanbieders.

Goede prijs/kwaliteit! Snelle levering

Snel , effectief en kwaliteit tegen scherpe prijs

Via de site met bandenmaat en/of kenteken snel een vergelijkbaar aanbod van verschillende banden gekregen Een keus gemaakt, montage plaats geslecteerd en banden laten monteren. Hoe eenvoudig en effectief kan het zijn. Top!

Duidelijke info en vergelijking

De bestelling ging goed, het product moet ik nog ontvangen dus daar wacht ik nog even mee om erop te commentariëren. Ben benieuwd gaat makkelijk en heldere website in ieder geval.

Goed geleverd

Binnen een paar dagen in huis. Top

Super!!

Snelle service, vriendelijk en goede kwaliteit!

Goedkope banden!

Altijd weer mooi, zo'n groot overzicht met alle banden en verschillende aanbieders.

Verrassend, vernieuwend, en vertrouwd

De juiste prijs voor een top merk band! Ik heb Voor nu in3 geprobeerd en moet zeggen dat ik het erg waardeer dat bandenconcurrent meedenkt in deze toch wel financieel moeilijke tijd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire