Werkte super simpel en zoekmachine werkt ook perfect.

Ik ervaar de banden als een geslaagd succes!

Alles in 2 min geregeld

Gekozen van bandenconcurrent vanwege de prijs en geen rompslomp. 4 nieuwe all season van hancook in inclusief montage voor nog geen 400 euro

Altijd goed en optijd geleverd

Geen gezeur achteraf. Gewoon een goede, duidelijke en professionele site!

6 jaar geleden ook mijn nieuwe caravan banden hier besteld en hier goede ervaring mee

Snel, Gunstig en makkelijk geregeld.

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Goed service

Snel en makkelijk

Altijd de juiste keuze

Bandtastisch

Heerlijke site met gigantisch veel keuze, van laag naar hoog geprijst. Toppertje en voor een zeker vervolg.

Heel makkelijk

Tussen alle banden de juiste voor mij vinden was heel makkelijk de filter werkt goed en er staat genoeg informatie bij en deze informatie is ook heel duidelijk. Ook zijn de prijzen natuurlijk zeer concurrerend ;)

Betrouwbaar

Al meerdere bandensets besteld. Geleverd zoals afgesproken tegen een goede prijs

Makkelijke duidelijke site.

Erg vlug en goed mijn banden kunnen vinden voor een goede prijs. Met als service de montage adressen beschikbaar.

tot nu toe... goed

makkelijk op naam zoeken en bestellen en gaan...

Simpel bestellen gratis bezorgen veilig betalen

Simpel bestellen gratis bezorgen en veilig betalen.

Snelle bestelling heel tevreden

Vaker besteld, blijft de beste.

makkelijke site en snel te bestellen. hopen dat de banden ook snel komen!!

Super fijne site!!!

Banden besteld , en zelfs de montage kan via de site geregeld worden. Super makkelijk, zelfs voor een leek. (Vrouw en blond)

Very easy super fast

Duidelijk en snel te bestellen

Heb snel gevonden wat ik zoek en met de scherpste prijs, levertijd ziet er ook goed uit!

Goede prijs, snelle levering en duidelijke communicatie

Ik heb onlangs een set Goodyear-banden besteld via BandenConcurrent en ben zeer tevreden over het hele proces. De website is overzichtelijk, prijzen zijn scherp en je ziet meteen welke montagepartners beschikbaar zijn in de buurt. De levering was snel en goed te volgen via tracking. Ook prettig dat je de banden meteen kunt laten bezorgen bij een montagepunt. Klantenservice heb ik niet hoeven contacteren, want alles verliep probleemloos. Aanrader als je op zoek bent naar A-merk banden voor een goede prijs!

Goede band voor performance

Goede prijs kwaliteit verhouding

Beste prijs/kwaliteit.

Ik heb hier jaren terug gekocht, super ervaring. Nu was opzoek naar beste prijs / kwaliteit (incl montage). En dus kwam kwam ik weer uit op bandenconcurrent. Eigenlijk kun je altijd het beste op jullie website kijken. Mvg.

Afwisselend

In het verleden helaas heel veel gedoe gehad met dpd met het bezorgen van de banden paar keer niet geprobeerd om de banden te leveren en werd alleen maar verzet en eindstand 2 banden die zoek waren

Ik heb bij jullie besteld omdat jullie een van de weinigen zijn die goede banden leveren in mijn maat (205/55ZR19) tegen een scherpe prijs én met duidelijk zichtbare specificaties zoals geluidsniveau en gripklasse. Jullie website was overzichtelijk, de levertijd helder en het bestelproces verliep soepel. Als sportondernemer ben ik altijd onderweg, en betrouwbaarheid is voor mij essentieel. Dankzij jullie kon ik snel en betaalbaar mijn auto weer veilig de weg op krijgen. Daarom koos ik voor jullie – en dat zou ik zo weer doen! Met sportieve groet, Said

Duidelijk en erg makkelijk

BandenConcurrent heeft erg ruim assortiment. Ik zocht een hele specifieke band voor een terreinauto. Juiste type band was heel makkelijk te vinden en de prijs was heel, heel erg scherp! Selecteren van een montagebedrijf in de buurt ging als vanzelf. Niet onbelangrijk, de betaling liep ook probleemloos via een Creditcard. Al met al een positieve ervaring. Topper!

ruime keus

ruime keus

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire