Goede prijzen !

Mooi. Echt goedkoope prijzen met actie kortings! Ik vind ook super cool dat je heb veel assortiment met banden maaten!

Top Winkel

Bestellen gaat vlot en levering snel! Ik heb nog wel een tip: Voor voertuigen zoals TESLA S met een andere maat achter dan voor is het vaak even puzzelen of beide maten van een bepaald merk of type beschikbaar zijn. Hiervoor zijn op de site voor-gedefineerde sets misschien wel handig voor de besteller......

mooie overzichtelijk site en de prijs is ook dik in orde.

overzichtelijk site en de prijs is dik in orde, tevens komt alles professioneel over.

Snelle levering.

Top en snel geregeld

Alles ging supper naar wens zonder moeite en goede email uitleg van wat je moet doen!

Makkelijk en veel keuze

keuze op verschillende kenmerken. Wat je zelf belangrijk vindr.

Overzichtelijke site, goede prijzen inclusief montagepartner keuze

Overzichtelijke site, goede prijzen inclusief montagepartner keuze. Moet nog wel ff ervaren: de aflevering bij de montagepartner en het daadwerkelijk monteren.

perfect

Snelle en goede service voor zowel betalen als kwaliteit/prijsverhouding.

Super handig

Prima, super handig bestellen, veel keuze en lekker dichtbij laten monteren

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en ruime keuze ik vind nergens de banden goedkoper ja en dat is mooi meegenomen

Goed en snelle service en banden!

Website nodigde mij uit vanwege de hoeveelheid banden. En keuze genoeg voor een grote en zoals ik, een kleine portemonnee ..

keurig op tijd geleverd

kwaliteits band tegen een goede prijs

makkelijk te bestellen. Goede band voor weinig.

Lekker overzichtelijk

Goede prijs en fijne site!

zeer goed

gekomen wat ik zocht, wel in drie pakken gestuurd, 2 pakketten eerst en later nog 1 pakket dat vond ik jammer het ging om 5 stuks en je wacht toch op alle 5 een vraag gesteld via de mail en echt per omgaande antwoord gekregen, dat was super!!

Snelle en goede service

Ik heb weer voor banden concurrent gekozen vanwege hun snelle service, kwaliteit en levering.

Zeer slechte service

BESTELLINGSNUMMER: NL310206 Banden besteld 4 stuks 6 maanden geleden sinds dag 1 trillen de banden inmiddels al 30 keer gebeld tot op heden nog geen oplossing Zeer slechte service !!!

Top banden en montage.

Top geregeld superscherpe prijs.

Ideaal dit concept

Simpel banden uitzoeken en vervolgens een bedrijf uitkiezen die ze er voor je omzet. ! Top

Makkelijk en snel

Keuzemenu is ruim en overzichtelijk, waardoor bestellen makkelijk en snel gaat.

altijd goed

top geregeld

Ik heb hier al eerder besteld en de service en levering is top.

Prijstechnisch perfect en vooral juiste banden voor scherpe prijzen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire