Snel, makkelijk & super!

De website is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het bestelproces ging snel en zonder gedoe. Daarnaast waren de prijzen lager dan bij andere aanbieders die ik heb vergeleken. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug voor toekomstige banden!

Veel andere sites gecheckt maar toch weer hier terug gekomen om bestelling te plaatsen

Geweldige ervaring!

Super !!!

Het was heel makkelijk om de goede banden te vinden voor een heeeeeele goede prijs ! gewoon top

Nexen n blue s banden

Het geeft zeer comfortabele en plezierige rijervaringen

ALTIJD GOED

Altijd goed en optijd. Ik kies altijd voor bandenconcurrent.nl

Mijn banden zijn super ben er blij mee zelfde dag zijn ze door garage er onder gelegd super banden

Altijd top

Klant van heel lang .Goed prijs/kwaliteit, verzending en klantenservice. Altijd professioneel. Top

Voortaan koop ik mijn banden bij de banden concurrent

Een goede en overzichtelijke website . Deze zal ik zeker aanraden bij mijn kennissen . Zij staan voor wat zij beloven .

Goede site, overzichtelijk en veel keus

Snel banden bestellen en laten monteren mijn een partner in de buurt. Veel keuze en scherpe prijs. Kortom een aanrader.

topprijzen, snelle service en een duidelijke website

Ik had een fantastische ervaring met BandenConcurrent. Vanaf het eerste moment viel me op hoe overzichtelijk en informatief de website is. Ze geven duidelijke specificaties van elke band, wat erg helpt bij het vergelijken van de verschillende opties. Op dit moment bieden ze geen persoonlijk advies over welke banden het beste passen bij een specifiek automodel, maar ik ben er zeker van dat hun klantenservice ervaren medewerkers heeft die daar goed in kunnen adviseren. Het zou handig zijn als ze deze functie in de toekomst toevoegen, zeker voor mensen zoals ik die voor het eerst nieuwe banden kopen. Na grondig onderzoek besloot ik vier Michelin All Season banden te bestellen. De prijs bij BandenConcurrent was veruit de beste, nergens anders in Nederland, online of in een winkel, vond ik een betere deal. Het bestelproces verliep soepel en duidelijk. Toen ik ontdekte dat ik bij mijn eerste bestelling de garantie was vergeten toe te voegen, nam ik contact op met de klantenservice. Binnen minder dan een uur kreeg ik een vriendelijk en professioneel antwoord met een directe oplossing. Ze annuleerden mijn bestelling en verzekerden me dat de terugbetaling binnen 1 à 2 dagen geregeld zou zijn, en inderdaad, het bedrag stond binnen 24 uur alweer op mijn rekening. Zulke snelle en transparante service kom je tegenwoordig zelden tegen. Een ander groot pluspunt is dat BandenConcurrent een ruime keuze aan montagepunten in het hele land biedt. Je kunt zelf kiezen waar je de banden wilt laten monteren, ideaal als je, zoals ik, in de ene stad woont en in een andere werkt. De website laat duidelijk zien welke locaties het voordeligst en het handigst zijn, wat het proces een stuk eenvoudiger maakt. Kortom: goede prijzen, snelle en betrouwbare service en een behulpzaam team. Ik ben erg tevreden en kan BandenConcurrent zeker aanbevelen aan iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, service en gemak.

Professioneel

goede service en prijs-kwaliteitverhouding

Alleen met de ventielen klopte het niet. We hebben tmps met de sensor in de ventielen, dus hadden geen nieuwe gewone ventielen nodig.

perfect

top

Heel handige website

Overzichtelijk en snel de juiste banden besteld tegen een goede prijs.

van bestellen tot het wisselen gaat als de lopende band

met veel gemak de juiste bandenmaat kunnen bestellen en gelijktijdig bij een garage de afspraak maken. in een paar minuten gefikst

BANDEN SNEL GEVOND, SITE ERG OVERZICHTELIJK

SNEL DE JUISTE BANDEN KUNNEN VINDEN DOOR HET MAKKELIJKE GEBRUIK VAN DE SITE,

overzichtelijk en goed werkende

Kan snel vinden wat je zoekt, goede aanbieding en veel keuze

Lekker overzichtelijk

Na lang zoeken kwam ik toch weer op deze site terug. Keuze is reuze, goede prijs, zeer goede filter

Goed geholpen banden weer goed er onder gezet

Overzichtelijk, goede aanbiedingen en klantvriendelijke website

voldoet aan mijn verwachting!

Goed!

Snelle levering en service

Vriendelijke mannen. Gr.Joyce

Het bedrijf komt na wat ze beloven.

Voor een tweede keer banden besteld die binnen de afgesproken tijd zijn geleverd voor een prijs waar je ze graag voor aanschaft..

Vlot en soepel

Heldere website, en duidelijke informatie en voor ieder wat wils, vanaf goedkoop tot de wat duurde band. Heb dezelfde banden hier aangeschaft voor een hele nette prijs en 75 duizend kilometer op gereden!

Vlot geholpen Goede info via WhatsApp

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.