Altijd goed

Maakt niet uit hoe ik bestel nog nooit problemen ervaren dus nu ook weer besteld echt een top bedrijf grt

uitgebreide keus en jonge banden

tot op heden geen enkel probleem gehad met bestelling of levering. De dot nummers zijn altijd vrij recentelijk.

Duidelijk , overzichtelijk en betaalbaar

Super Service!

Overzichtelijke website, bestellen gaat vrij makkelijk en ze zijn ook nog eens goedkoop! Aanrader!

Overzichtelijke site

Makkelijke website. Snel en makkelijk bestellen.

Snel en effectief

Al paar keer besteld,altijd snel en zeer effectidf

Duidelijk in communicatie

Ben goed geholpen door dun klantenservice helaas door een eigen fout een verkeerde bestelling gedaan.

Lovend

Onlangs heb ik via BandenConcurrent een set banden besteld, en ik was positief verrast door hoe snel en netjes alles werd afgehandeld. De communicatie was helder en de levering verliep soepel, precies zoals beloofd. Het bestelproces op de website was eenvoudig en overzichtelijk, en ik had binnen korte tijd de juiste banden voor mijn auto gevonden.

Duidelijke website !

Makkelijke site, duidelijk en voordelig!

De prijs was zowiso de scherpste op het internet en het bestellen ging van een leien dakje.

Makkelijk bestellen

Overzichtelijke website voorzien van duidelijke klantinfo waardoor een keuze makkelijk te maken is.

Duidelijke site prima aanbiedingen

Tot nu toe correct en hulpvaardig

Goede omschrijving van de banden

Perfecte webwinkel

Overzichtelijke site, goede prijzen en snslle levering.

prima service

Duidelijk info , goede prijzen , makkelijk bestellen inclusief service

Heldere website en snel besteld, tot nu toe top!

Vandaag voor het eerst besteld bij BandenConcurrent en ik ben positief verrast. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn duidelijk en het bestelproces verliep soepel. Geen gedoe, gewoon zoals het hoort. Alles was snel geregeld, nu nog wachten op de levering. Als dat ook goed verloopt, hebben jullie er een vaste klant bij!

De juiste band, zonder trammelant

Omdat in maart 2 banden besteld waren, nu nog 2. Goed gelukt. Naar tevredenheid.

Zoals gewoonlijk,,.. Vlekkeloos!

Goede prijs,... Persoonlijk contact,... Levering zoals je mag verwachten! Veel andere bedrijven praten over service,... Maar waarmaken is echt een andere wereld!,... Heb al vele winterbanden en zomerbanden gekocht voor ons wagenpark... Altijd wordt er meegedacht bij alternatieve opties! ... Nix dan lof.

Lekker makkelijk bestellen voor een mooie prijs!

Plop en besteld en mooie prijs!

Overzichtelijk

Overzichtelijke en duidelijke website.

snelle keuze Goede site

Ik heb voor de eerste keer besteld dus ik moet nog afwachten wat voor service dat ik krijg maar ik verwacht een goed resultaat

Snel en soepel bestelproces

Online een setje nieuwe banden besteld. De website werkt goed en de filters zijn logisch. Het bestellen ging soepel, en er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Ik heb de bestelling nog niet ontvangen, maar de bevestigingsmail kwam gelijk binnen. Dus ik heb er alle vertrouwen in.

Compleet, overzichtelijk en goedkoop in één!

Mijn ervaring is zeer positief met de website. Alles is overzichtelijk, goed tot in detail uitgelegd en tevens ook nog goedkoop! Ik heb vele sites afgezocht, maar alle wegen leiden naar Bandenconcurent. Helemaal top en bedankt. Ik heb all season 19” banden besteld voor mijn Hyundai Tucson en ben heel tevreden.

Duidelijk en overzichtelijk.

Overzichtelijk en duidelijk en klantonvriendelijk

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.