Duidelijk en gemakkelijk bestellen van de juiste banden

Het zoeken, filteren en daarbij ook nog eens zeer scherpe prijzen maken het bestellen van goede banden gemakkelijk en eenvoudig. Fijne website!

Mooi dat de banden direct naar de garage worden verzonden. Een mogelijke tip is wellicht dat je direct wordt doorgestuurd naar de afsprakensite van de desbetreffende garage. Verder zeer tevreden.

fijne en snelle service

overzichtelijke site en levering

Autobanden bestellen was erg makkelijk

Het proces om een bestelling te plaatsen was heel eenvoudig en duidelijk. De website is goed gestructureerd en overzichtelijk, wat het navigeren erg prettig maakt. Ik waardeer vooral het feit dat ik door klantbeoordelingen en letterlijke reacties kan lezen. Dit geeft vertrouwen en helpt bij het maken van een keuze. Over het algemeen ben ik zeer onder de indruk van de algehele ervaring! Graag tot ziens, Y Bakhcha

Klantvriendelijk

Goedkoop en snel

Makkelijk te bestellen voor een mooie prijs

Top banden!

Goeie banden top levering altijd

Gemakkelijke, voordelig en snelle levering

Alles is duidelijk aangegeven waardoor je makkelijk keuze kan maken met een snelle levering en ook goedkoop,zodat je met verse nieuwe banden de weg op kant. Dankjewel

Goede prijzen en snel geleverd.

Haal hier al een tijdje mijn banden, zeer tevreden.

Heel eerlijk ? De prijs geeft de doorslag

Ik heb goede ervaringen met bandenconcurrent , daarbij waaren ze de voordeligste online amen dan is de keuze snel gemaakt.

Gemakkelijk en snel

Ben zeer tevreden ging gemakkelijk, snel en de prijs is goed.

goede site, groot en divers aanbod

Helemaal top, ruime keuze en duidelijke informatie

Geweldige site

Overzichtelijke site Alles is gemakkelijk te vinden en de prijzen zijn alleszins redelijk en echt concurrerend, wat de naam BandenConcurrent recht aandoet.

Snel en makkelijk!

Website is een zeer duidelijk. Goeie service en voelt zeer vertrouwt om hier een aankoop te doen.

Super bedrijf

Alles goed verlopen

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb mijn banden snel kunnen vinden en ben ook een beetje vaste klant sinds mijn laatste 3 auto's. De prijs/kwaliteit is helemaal goed! Hopelijk vind de levering snel plaats zodat ik nog meer veilig km/s kan maken.

Good

Very nice

Ik heb al meerdere keren hier mijn banden besteld altijd top service ook al meerdere keren geprobeerd mijn geld terug te winnen doormiddel van deze reviews alleen is dat nog nooit gelukt hahaha

Heb goede ervaring met de Bandenconcurrent

Heb goede ervaring met de Bandenconcurrent Banden worden netjes afgeleverd

Goede prijs en snel geleverd

Heb een keer 4 banden besteld toen kreeg ik er uiteindelijk maar twee. Dat hebben ze weer snel opgelost en de andere bandjes weer op tijd binnen gekregen. Top!

Tot nu toe goed

Tot nu toe zeer foed

Vaker gekocht bij de BandenConcurrent

Ik heb goede ervaring met BandenConcurrent.nl, koop al jaren bij ze. Ze zijn snel en betrouwbaar, en goedkoper dan hun concurrenten. Ik ben erg tevreden over ze.

Zeg maar dag tegen bandenshopstress!

Ik dacht altijd dat online autobanden kopen net zo verwarrend zou zijn als de handleiding van een IKEA-kast in het Chinees… maar deze site heeft me compleet verrast. Binnen 2 minuten wist ik precies welke band ik nodig had (zonder drie diploma’s of een cursus automonteur). Alles staat duidelijk en overzichtelijk — geen technisch gebrabbel, gewoon: “dit is de band, dit kan 'ie en, dit kost ‘ie.” En de prijs? Transparant! Geen “verzendkosten pas zichtbaar bij de kassa” of mysterieuze “milieuheffingen” die uit het niets verschijnen. Wat je ziet is wat je betaalt — zelfs m’n rekenmachine was onder de indruk. Kortom: supersite.

Super gauw besteld.

Geen ervaring. Via Fam bij dit bedrijf gekomen.

De heer isssaoui

Top service goede aanbiedingen zeer raadzaam en heel makkelijk top

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.