Laden reviews...
4.570 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle levering en het duidelijke bestelproces. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn scherp. Ervaring met bandenconcurrent laat zien dat er veel keuze is en montagepartners goed bereikbaar zijn. De algemene indruk is positief en klanten keren terug.
Hoewel we goede ervaringen hadden met eerdere bestellingen bij Bandenconcurrent.nl, op advies van onze garage toch in eerste instantie banden besteld (en vooruit betaald) bij een andere leverancier. Die heeft van de aflevering een enorme puinhoop gemaakt en zonder een poging te doen om de banden af te leveren, deze om onduidelijke redenen terug gestuurd. De vervoerder was telefonisch onbereikbaar en vervolgens uren bezig geweest om deze onterechte retourzending af te handelen met de leverancier. Vanwege deze slechte ervaring (en onze eerdere positieve ervaringen met Bandenconcurrent.nl) de banden nu alsnog bij Bandenconcurrent.nl besteld. Bestelling plaatsen was eenvoudig en verliep soepel en gezien het verleden ga ik ervan uit dat dit ook geldt voor de aflevering.
Fred
Houten
Makkelijk de banden te kopen
dick krieg
Oostvoorne
band was nog niet binnen omdat DHL deze niet kwijt kon, maar de bandenconcurrent heeft mij prima geholpen absoluut, en band was alsnog afgeleverd en prima gemonteerd door All Mobile Cars
jaap
amsterdam
Het advies, de gemakkelijke wijze van bestellen en mijn keuze voor Bovag garage A20 in Vlaardingen met zeer vakkundige en service gerichte medewerkers, waar ik ook zeker voor mijn verdere service naar toe zal gaan, draagt bij aan mijn volle tevredenheid en zal bandenconcurrent dan ook van harte aanbevelen.
Harry
Vlaardingen
- denken mee. ( had banden besteld, kreeg net lees email voor de auto ventielen.
Roel
Amersfoort
Prijs is concurrerend , communicatie omtrent verzending en levering bij montagepartner is ook prima. Aan te bevelen wat mij betreft.
Dennis
NIJVERDAL
In het verleden al een keer eerder banden besteld. snelle levering goede prijs. vandaag 09-07-26 wederom een bestelling geplaatst. ondank dat de banden iets duurder waren als elders toch vanwege de goede eerdere ervaring nogmaals besteld.
Bryan
Geleen
En snel en betrouwbaar geleverd, top bedrijf
Bert
Eefde
Snel en makkelijk je kan een garage er bij bestellen die je banden gaat monteren makkelijker kan niet
Mautje
Groningen
Grote selectie banden, goede prijzen
Rik
Hoogvliet
Prima prijs en service. Verbetering is nodig bij het al dan niet bestellen van ventielen. Je wordt aangezet om die te bestellen maar bleken niet nodig te zijn bij mijn auto. Je moet er als klant daarna zelf achteraan om die kosten gecrediteerd te krijgen. Het is ook niet chique om naast de banden nog apart 4€ per ventiel aan de klant door te berekenen. Jullie weten ook dat een exorbitant bedrag is. Doe daar dus niet kinderachtig over. Behoudens dit punt ben ik erg tevreden !
Rob
Leiden
Brede keus in banden, ook echt goede budget-banden voor serieus nette prijs. Net mijn 3e set all-seasons gekocht en alles weer prima geregeld!
HP
Zierikzee
Duidelijk overzicht van wat ik zocht....zeer tevreden
Jeannette
Zoetermeer
Goedkoop en lekker snel
Jacques
Rotterdam
Zeer scherpe prijs, top montageservice
marc stro
Brielle
Twee weken geleden heb ik vier demobanden besteld en betaald, waarvan ik er twee ontving met een verschil van 2 mm in grip. Voor de andere twee heb ik twee weken lang gestreden met een stomme digitale assistent die alleen maar hetzelfde herhaalt zonder resultaat. Uiteraard heb ik banden bij een andere leverancier gekocht, die ik de volgende dag al in huis had. Koop hier geen banden, het zijn **********.
Beveelt niet aan
Taner
Rotterdam
Beste Taner,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.
We hebben je bestelling nagekeken en zien dat twee van de vier banden zijn geleverd. Helaas is er tijdens het transport iets misgegaan met het tweede pakket, waardoor de levering hiervan steeds opnieuw vertraging heeft opgelopen. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is, zeker als je de complete set nodig hebt.
Ook begrijpen we dat je hierdoor uiteindelijk hebt besloten om elders een nieuwe set banden aan te schaffen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.
We vinden het jammer dat je onze communicatie als onvoldoende hebt ervaren. Door de drukte verloopt de afhandeling momenteel soms langzamer dan we zouden willen, maar we doen ons best om iedere melding zo snel mogelijk op te pakken.
Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. We hadden je bestelling uiteraard liever compleet en op tijd geleverd. Mocht er nog iets openstaan in je dossier, dan helpen we je uiteraard graag verder.
Groetjes,
Team BandenConcurrent
Goede keus uit banden en voldoende locaties voor montage
Peter
Lith
Best van best
Kourosh
Heemskerk
De banden zijn keurig op tijd aan het juiste adres geleverd en tegen een goede prijs.
Caroline van Iterson
Koudekerk aan den Rijn
Betaalbare banden, extra service voor eventuele montage bij jou in de buurt. De garage die ik had uitgekozen via de site ook geweldig!
Soraya
Amstelveen
De banden zoeken, bestellen en bij mijn garage laten leveren was super makkelijk en ging erg snel! Top site en ook erg goede prijzen!
Mischa
Maassluis
Snel een bestelling kunnen plaatsen voor een tweetal Michelin banden, die vervolgens door een goed bedrijf in de buurt gemonteerd worden. En dat voor een super prijs, wat wil je nog meer!
A.
Leusden
makkelijk gevonden , besteld en geleverd en ook snel ook en goede kwaliteit
wilfried
sint hubert
BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.
Luchthavenweg 81
5657EA Eindhoven