Prima site, goedkoop!

Gewoon 200 euro bespaard!

Helder en overzichtelijk

Gemakkelijk en veel keuze

Best site to buy tires for your car

Is 3th time that i buy from this website and always happy to come back, easy to use good prices and best products. 100% i recomand!!!

Snel en makkelijk

Vandaag 2 banden besteld en ze worden bij mijn garage afgeleverd. Super fijn

Bestellen heel gemakkelijk

Ik koop al jaren mijn banden bij de bandenconcurrent Goede service prima kwaliteit

super goede webshop met de beste prijs

goede laagdrempelige site waar je je banden kunt bestellen voor de beste prijzen!

De keuze is reuze .

Fijn om te winkelen diverse soorten Echt mijn ding

Keuze voor elke beurs

Makkelijk zoeken en bestellen, en de keuze is enorm en altijd de beste prijs.

top ervaring

Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, goede prijzen en voordeel dat je achteraf kan betalen met Klarna dus geen risico als er niet wordt geleverd. Ik beveel dit bedrijf aan

Snelle service en goede prijs

Banden worden snel geleverd en altijd top prijzen.

Goede service en prijzen

Snelle levering en goed verpakt! Ik raad het iedereen aan

Gemakkelijk en snel

Kwaliteit banden en scherp geprijsd

Elke x weer geslaagd met de juiste banden voor de juiste prijs.Aanrader voor iedereen

Super snel de juiste band gevonden

Het zoeken op de website is erg eenvoudig, goede prijzen en een snelle levering.

Lekker makkelijk

Lekker snel geleverd

Duidelijke website+ informatie en goede prijs.

Gemakkelijk bestellen. Snel geregeld. Goede prijs.

Snel en goed

Als hobbyist bestel ik vaak banden op deze site, altijd keurig bezorgd en super goeie banden !!

Super snel en de beste prijs

Deze site heeft

Supersnelle service en topprijzen bij BandenConcurent

Ik heb onlangs een set banden besteld via BandenConcurent.nl en ben zeer tevreden over de hele ervaring. Na lang vergelijken kwam ik bij BandenConcurent uit, en daar heb ik absoluut geen spijt van.De prijs was niet alleen lager dan elders, maar de informatie op de site hielp me ook om zeker te weten dat ik de juiste maat koos. Wat ik extra waardeer, is de duidelijke communicatie. Je krijgt meteen een bevestiging én een track & trace, waardoor je niet in onzekerheid zit. Tip: Het zou top zijn als je ook meteen montageafspraken kon maken via de site – dat zou het helemaal af maken. Kortom: snelle levering, scherpe prijs én goede service. Ik beveel ze zeker aan bij vrienden en familie. En wie weet… misschien win ik m’n aankoop terug ;) !

Beste website

Mijn ervaring om een goede banden met en redelijk price is de website heelal duidelijk van mij kant 5*****

Overzichtelijk

Elke band in elke maat te vinden, tot nu toe goed mijzelf op weg kunnen helpen met de fijne zoeksysteem en juiste + duidelijke beschrijving van de banden.

Makkelijk

Makkelijk en Snel, al vaker banden besteld en vaak goedkoper

Duidelijk helder en eerlijk! Beter kan niet! Bestel allemaal je banden hier!

Slecht!

Per ongeluk de verkeerde banden besteld. En dan begint de drama pas echt. Wilde gebruik maken van de ophaalservice, kosten betaald á €37,- maar helaas kwamen ze niet opdagen. Geen berichtje waarom niet, niks. Gebeld, zou uitgezocht worden maar helaas geen terugkoppeling gekregen. Nieuwe afspraak gemaakt, ook de 2e keer zonder bericht niet op komen dagen. Of ik een derde afspraak wilde maken. Daar heb ik voor bedankt. Nu via andere wegen mijn geld terug zien te krijgen. Mij zien ze nooit meer terug! Hele slechte service dus wees gewaarschuwt.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.