Al eerder banden besteld.

Snelle en correcte levering.

Super snel bestellen en betalen

Deze website via een collega gevonden. Goede bouw van de site waardoor zoeken zeer snel ging. Top!

Top bedrijf, geen gedoe, gewoon leveren en klaar

Zoals het hoort

Betrouwbaar en voordelig

Dit is mijn 2e set banden die ik via de Bandenconcurrent bestel. Eerdere bestelling en levering verliepen vlot en ook de aanbevolen montagepartner leverde vakwerk. Ik heb dus alle vertrouwen dat ik weer veel veilige km’s kan maken op mijn nieuwe banden !

Ronduit top

Fijne site, 1 opmerking Ik zou graag op db(geluid) zoeken

Makkelijk zoeken

Makkelijk zoeken en een goede prijs voor je banden. Site werkt makkelijk en verwijst je makkelik naar de dichts bijzinde garage om je banden te laten monteren Aanrader.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website waardoor je de juiste banden snel kunt vinden. Worden tegen een concurrerende prijs aangeboden!

Uiterst goed

Al eerder via dit bedrijf banden aangeschaft Website maakt het eenvoudig de juiste band en maten te vinden voor de camper. Bovendien momenteel ook nog de goedkoopste inclusief gratis verzending. Zeer prima toch!

Snel en gemakkelijk

Het kiezen van zowel de band als de montageplek was heel snel en heel gemakkelijk.

Goede prijs, maar site werkt niet lekker

Ze leveren banden tegen een concurrerende prijs. Het gebruik van de site loopt niet altijd even soepel. Daar kan nog wel een verbetering plaatsvinden.

Volgende keer weer bij bandenconcurrent kopen

Prima ervaring !

Uitgebreid assortiment en eenvoudig te bestellen

Duidelijk zichtbaar wat in het assortiment zit en wat de verschillen zijn. Bestellen is eenvoudig en snel. Meerdere betaalmethodes mogelijk. Vorige banden ook snel geleverd.

Makkelijk zoeken naar banden, goede prijzen. De banden laten leveren bij een garage die de banden kan monteren super handig.

Goede prijs en levering.

De keren dat ik banden bestel zijn jullie goed aan de prijs. De levering hiervan is kosteloos en goed geregeld.

Altijd netjes op korte termijn geleverd

Duidelijke site en binnen een paar dagen uit voorraad geleverd.

Alles gaat makkelijk

het gemak van bestellen

gebruiks vriendelijke website

Vertrouwde service!

Dit is al de tweede keer dat ik mijn banden bestel bij BandenConcurrent! Ik vergelijk online altijd prijzen van meerdere sites, en vind wederom hier de goedkoopste. Ook vorige keer erg snel en netjes geleverd. Betrouwbaar en goed. En fijn dat ik ze gelijk bij een autobedrijf kan laten bezorgen! Dat voorkomt dat de hal van onze gedeelde woning naar rubber gaat ruiken :P

Alles ging gemakkelijk!

Duidelijke website, bestellen tegen scherpe prijzen

heel tevreden

goedkoop en snel levering

Top, snel geleverd

Zeer overzichtelijk en makkelijk te vinden.

Ze hebben de banden die ik al een tijdje zoek en niemand kon mij er helpen en jullie hebben ze gewoon liggen! Geweldig

Full service!

Juiste informatie vooraf.

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen

Gemak en comfort!

Mijn man en ik zijn niet technisch onderlegd, als het gaat om reparaties aan een auto. Maar desondanks, bestellen wij nu voor de tweede keer nieuwe banden bij de BandenConcurrent.nl, welke naast voordelig ook nog eens gemak dient. Complimenten! Zo zijn mensen "als wij" ook voordelig geholpen! Bedankt hiervoor!