good price

good price

Goed band voor weinig

Zeer goed met droog wegdek goede grip Goed met nat wegdek goede grip Zeer aanbevolen Gunstige prijs Je merkt dat het een eu band is ( België) en geen chinees

Bestellen ging gemakkelijk en snel

Bestellen ging makkelijk en vlot. Ook een montagepunt makkelijk kunnen kiezen. En de prijs scheelde een paar tientjes per band ten opzichte van de vorige leverancier

Nice Experience !

Good experience

concurrende prijs voor een goede band

Website is duidelijk. Geeft ruime mogelijkheden met montage partners, en is all in gewoon goedkoper dan bijv kwik fit of euro aster

Vorige keer super gegaan

Banden besteld gevraagd naar de leverdatum en de zelfde dag van bestelling nog reactie raad dit ook altijd aan bij mensen die het vragen

Er is geen concurrent voor de Bandenconcurrent

Een knallend voordeel voor een betrouwbare aankoop.

Super makkelijk om de juiste band te bestellen

Goede overzichtelijke pagina, goede keuze mogelijkheid en super dat er bij afrekenen wordt gevraagd of er ook ventielen bij geleverd moeten worden.

Altijd optijd geleverd

Al vaker via deze site besteld en nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Service is altijd goed

Al vaker hier banden besteld. Nog nooit teleurgesteld geweest

Makkelijk

Site is mooi duidelijk en snel afhandelbaar

Goeie prijs snelle levering

In het weekend besteld en maadag al binnen! Tnx

Je grijpt nooit mis en voor een goede prijs

Ook ik kijk wel eens rond op het internet. Maar ik kom toch altijd weer bij de BandenConcurrent uit. Makkelijk zoeken, duidelijke gegevens van de band en voor een goede prijs. Daarna vlot afgeleverd. Prima.

Altijd goed

Al eerder bij BandenConcurrent besteld. Door eigen fout verkeerde maat gekregen, werd perfect opgelost, en snel! Ook nu weer een prima prijs voor de banden van mijn keuze, wederom bedankt!

Fast en furious servie

Beste prijs

Altijd betrouwbaar en snelle levering!

Vaak banden besteld via bandenConcurrent en nooit teleurgesteld. Snelle levering en betrouwbaar! Met gemak te bestellen en eventueel achteraf te betalen!

Geweldige ervaring

Het is een hele goede online winkel met goed doordachte prijzen.

Het was heel simpel

Duidelijker kon niet

Goede ervaring

knappe prijs - alle banden voor het uitzoeken de keuze is reuze. een groot voordeel is dat

Duidelijk en gratis verzending!!

Duidelijk en gratis verzending!!

Uitstekende service en scherpe prijzen!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met de BandenConcurrent. De medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en nemen echt de tijd om je goed te helpen. Ik kreeg professioneel advies over welke banden het beste bij mijn auto passen, zonder dat ze me iets probeerden aan te smeren. De prijzen zijn erg concurrerend – veel beter dan bij de meeste garages. De montage was snel en netjes gedaan, en ik kon zelfs snel terecht na het maken van een afspraak. Al met al een topbedrijf dat ik zeker aanraad aan iedereen die op zoek is naar nieuwe banden of een bandenwissel. Ik kom hier de volgende keer zeker terug!

Fijn geregeld zo!

Mooie en overzichtelijke site! Duidelijk wat voor aanbod er is en ook super handig dat het bij een montage partner bezorgd kan worden.

Betrouwbare leverancier en snelle levering

Makkelijk in gebruik en betrouwbare leverancier al eerder banden besteld. Ik mis af en toe het DOT nummer ( voor het bouwjaar ), vanwege de leeftijds eisen van de band door de verzekering is dit belangrijk voor mijn camper.

Klarna!

Ik had dringend nieuwe banden nodig, maar helaas kwam dit natuurlijk precies op een financieel slechte tijd. En gezien de veiligheid voor mijzelf als mijn mede weggebruikers moest dit natuurlijk wel direct verholpen worden. Bij banden concurrent de mogelijkheid te betalen met Klarna. Normaal geen fan van achteraf betalen maar nu een zeer gewaardeerde optie. Ben blij dat dit een mogelijkheid was! En keuze uit meerdere montage partners in de buurt, echt heel goed geregeld.

Duidelijk

Soepel en duidelijk bestellen

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

info@bandenconcurrent.nl

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.