Easy to use, competitive prices

Easy to use, competitive prices, responsive support

Waardeloze klantenservice

Klantenservice reageert niet op terugbelverzoek nadat banden 10 dagen zoek zijn geweest. Ze bleken 4 huizen verder geleverd te zijn geweest, maar klantenservice hield vol dat het aan mij was om de banden te gaan zoeken. Pas na 10 dagen stelde GLS een onderzoek in en bleek dat ze dus 4 huizen verder geleverd werden. Na middels 17 tickets contact te hebben gehad, zijn ze dan eindelijk terecht, maar met een hele slechte nasmaak.

Top ervaring

Makkelijk te boeken

Snelle en makkelijke weg naar veilig op de weg.

De informatie op de site makkelijk en overzichtelijk. Ik had al ervaring met bandenconcurrent en een perfecte banden leverancier.

Prijzen goed, afspraken waardeloos.

Ze bieden scherp aan, maar je kan net zo goed geen afspraak maken. Deze geeft geen enkele zekerheid, de garage kan eigenhandig afzeggen en je de mogelijkheden voorschotelen die de garage uitkomt.

Snel overzichtelijk

Uitzoeken ging snel, makkelijk om direct montage erbij te kiezen

Goede prijs/kwaliteit

Ik vind de website gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk te vinden. Banden sterk geprijsd en afspraak makkelijk te maken bij een garage in de buurt.

Zeer goed en makkelijk

Dit is de 2e keer dat ik bestel bij bandenconcurent. De banden worden veel goedkoper aangeboden dan bij bijvoorbeeld een kwik fit. Daardoor heb je nu meer kwaliteits banden voor een lagere prijs. Ook de montage partners is erg handig. Er is er altijd 1 in de buurt waar je je banden kan laten vervangen. Het is online betalen naar je afspraak toe rijden en klaar is kees.

Duidelijke en makkelijke site

Ik heb ook nog even gechat. dat was ook klantvriendelijk

Altijd kwaliteit en altijd op tijd.

Altijd kwaliteit en altijd op tijd. Goede aanbiedingen en snelle service.

Perfectie voor een zacht prijsje

Mijn zoektocht naar de perfecte band is lang geweest. Gelukkig was het bestelproces en levering via BandenConcurrent een heel stuk makkelijker. Zeeeer tevreden.

prima site

prima alle band gegevens uitstekent om schreven,

goed en snel.

Jammer dat deze band niet op velg 5x112 geleverd kan worden.

Perfect geregeld

Goedkoop en snelle levering

Banden concurrent is de goedkoopste met een ruime keus.

Goede site

Goed kwaliteit

Vertrouwbare website goed kwaliteit en mooie prijzen

Prima banden met nog redelijke DOT 2022

Hier terecht gekomen omdat de "reguliere" handel geen runflatband kon leveren in de maat die op mijn auto zit. Vlotte levering naar mijn garage en de banden voldoen prima. Voor de leeftijd zijn ze ook redelijk geprijsd. Ga voor mijn andere auto's toch maar wat vaker hier kijken.

Snell

Snell en kwaliteit

Bandentoppers!

Makkelijk en snel! mooie aanbiedingen! en scheelt gigantisch veel met garages of concurrenten!

Nog nooit teleurgesteld, weer prima setje gekocht

Nog nooit teleurgesteld, weer prima setje gekocht

uitstekend

Heb hier bij de bandenconcurrent al eerder besteld 2,5 jaar terug, en nu weer een nieuw setje van 4, ben erg tevreden met de prijs en levering van deze banden.

goede ervaring

Voordelige prijs, snelle levering en goede banden die zonder problemen uitgebalanceed zijn. Wat wil je nog meer?

geweldig

de eerste keer dat ik dit zo doe. een flinke besparing en gemak binnen handbereik

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.