Bestellen is eenvoudig en simpel

Al eerder bij deze firma besteld en de levertijd en prijs zijn uitstekend.

Super makkelijke site

Duidelijke site. Echt heel makkelijk om een juiste keuze te kunnen maken Echt een aanrader

nette prijs

Snelle levering juiste banden ontvangen.

Goede kwaliteit banden voor de scherpste prijs. Snelle levering en de juiste banden ontvangen. Zeker een aanrader!

overzichtelijke side

correcte afwerking bestelling. Ook bij onvolledige aflevering.

Makkelijk de juiste banden voor concurrerende prijs

Zoals ook in het verleden weer eenvoudig de juiste banden gevonden. De prijs is concurrerend tov anderen

Duidelijk

Weet nu zeker dat ik voor een eerlijke prijs de beste banden koop.

Dit is niet de eerste keer, echt top

Goede website, altijd voorraad, goede partners. Mooie prijzen.... Een tien met Griffel.

Overzichtelijk

Goede omschrijving, makkelijk geregeld en een goede prijs.

Snelle service!

Goed en snel geleverd. Nooit problemen gehad.

snel en goedkoop

duidelijke website, goede prijzen, snelle levering, altijd zeer tevreden

Snel een goede band gevonden voor goede prijs

Snel, goed en een goede prijs

Heb nu voor de derde keer banden laten monteren via De Bandenconcurrent. Ik beveel het van harte aan !

Vriendelijk en vlot

Heldere volgorde

Snelle en goede levering banden

Al vaker banden besteld bij bandenconcurent Snelle levering en banden met een jonge DOT code

tot u toe goed

banden bestellen ging heel makelijk simpele site

Supergrote keuze en fijne site

Het is een supergrote mooie site met veel keuze en goede kwaliteit hoor heel veel goede reacties

Banden zijn snel en correct geleverd

De bestelling is goed verlopen en snel afgeleverd. Ik kan je aanraden bij dit bedrijf je banden te bestellen..

Makkelijk en snel bestellen!

Bestelling overzichtelijk en makkelijkt besteld!

Eigenlijk is het geen concurrent, ze zijn gewoon de beste

Een hele mooie site, het is zeer makkelijk om de juiste banden te vinden, tevens hebben ze altijd een montagepunt in de buurt waar de banden heen worden gestuurd, deze maakt een afspraak zodra ze binnen zijn. Makkelijker en sneller kan bijna niet.

Goedkoopste die in kon vinden!

Veel keuze, fijne website en makkelijk bij je eigen garage te bezorgen.

One stop shop!

Eenvoudige maar efficient en overzichtelijke website, met veel keuze in banden soorten en maten. Ook een banden partner zoeken verliep moeiteloos. Alles op een plek geregeld!

Erg overzichtelijke site met veel keuze. Ik had snel mijn keuze gemaakt! Aanrader

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen

Ik bestel nu voor de 2e keer bij de bandenconcurrent omdat de 1e keer zeer goed en betrouwbaar is verlopen. Levering was ruim op tijd, en ik werd telkens goed geïnformeerd over de status van de bestelling. Voor mij een dikke 10

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.