Snel, relevante prijs, kortom een aanrader.

Ik ben blij dat ik hier altijd de goedkoopste prijzen krijg. Daarom beveel ik deze site ook aan altijd aan mijn omgeving. Jullie doen het goed!

super banden tegen super prijs

snelle levering !

banden heel makkelijk besteld

fijn en makkelijk te bestellen. goede service naar autogarage.

Goede prijs en gratis geleverd

Snel en zonder gezeur

Snelle service, duidelijke website

Fantastisch Daan Smit ik bestel altijd mijn banden bij jouw!! Dat schept toch een band!!

Altijd goed &op tijd geleverd

Snel, goed en voordelig

Vele malen goedkopere optie dan de garage

Super makkelijk

Hele makkelijke site. Bij bestellen krijg je nuttige tips

Snel simpel en goede prijs

Goede en snelle service

efficiënt en betrouwbaat

ben nog nooit teleurgesteld in levering den kwaliteit

Snel en gemakkelijk

Ik was op zoek naar een goed beoordeelde autoband voor mijn EV (VW ID3). Al snel kwam ik bij bandenconcurrent terecht waarbij ik via een eenvoudige zoekhulp bij de band Continental ECO CONTACT 6 terecht kwam. Na het lezen van de reviews over deze band was ik overtuigd om deze te gaan aanschaffen. Nog even wat prijzen vergeleken maar de bandenconcurrent was veruit de goedkoopste!

Makkelijk bestellen, concurrerende prijs

Soepel bestellen. Veel montagepertners. Nu afwachten hoe het verder verloopt.

Veel keus en makkelijk prijzen vergelijken

Makkelijk de banden zoeken die nodig zijn voor mijn auto en handig om een montage partner te selecteren dicht in de buurt

altijd kwaliteit

Snelle levering en de beste prijskwaliteitsverhouding

Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen

Duidelijke site en gelijk meerdere opties en adviezen over nieuwe ventielen, uitlijnen of apk etc. Keuze vrijheid over welke garage in de buurt je ze kan laten monteren, dus alles in 1 totaal pakket!

Super handig, eenvoudig en eerlijke prijzen!

Ik loop al een jaar aan tegen het vervangen van mijn banden. Ik ben een student, waardoor mijn budget niet heel groot is. BandenConcurrent biedt vele type banden in alle prijsklassen, waardoor je als consument voor elke budget hier terecht kan! Heel makkelijk systeem, veel keuze en ze geven ook fijne specificaties aan t.a.v. de banden. Vooral als leek heel fijn om zo de banden te kunnen vergelijken. Voor nu 2 banden besteld, maar zodra mijn 2 andere banden eraan toe zijn, zal ik die ook laten vervangen via BandenConcurrent. Bedankt!

Het zijn goede banden voor een lage prijs.

Heel gemakkelijk vergelijken en kopen

Het bleek dat mijn maat band niet heel standaard was bij garages. Hier heel snel een scala aan opties gevonden in verschillende prijsklasses. Snel een keuze kunnen maken en nu in afwachting van de banden.

snel en erg gemakkelijk

snel en gemakkelijk en scherpe prijzen

Was een prima ervaring

De bestelling ging gemakkelijk

Vanaf de website tot bestelling alles duidelijk en overzichtelijk !!

Ik had nog geen ervaring met de bandenConcurrent maar door dat ik 4 banden moet gaan wisselen en het toch wel aardig wat gaat kosten ben ik is gaan zoeken op internet. Eenmaal deze site gevonden te hebben, was het van het begin tot het einde erg prettig om een juiste autoband te vinden waar al mijn vragen ook in beantwoord zijn. De optie om te laten monteren bij een erkend bedrijf van de BandenConcurrent is echt een PLUS punt. Tot nu toe geef ik het cijfer 8, want ik wacht nog even de montage af !!

Goede banden voor mooie prijs

Goede banden die snel geleverd worden. Rijdt weer als een zonnetje

Heel erg tevreden over de kwaliteit die ze leveren. Keurig de spullen gekregen, ik raadt het zeker aan om hier te bestellen. Ik ga hier voortaan zeker vaker bestellen.

ik ben tevreden.

Prijs/kwaliteit

Fijn om zoveel keuze te hebben.. En alles ging erg makkelijk.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.