Overzichtelijk en prima advies !!

Scherpe prijs en ruim aanbod. En gemakkelijk een partner vinden in de buurt.

Trusted, reliable and fast.

I bought tires from bandenconcurrent for my previous car. It was fast, and the prices were competitive. Now, I ordered two more tires for my new car. I am sure it will be fast again. I trust this company.

Al vaker hier banden besteld en altijd netjes optijd geleverd. De website is zeer duidelijk om uit te zoeken wat je nodig hebt. Ik zal hier in de toekomst mijn banden blijven bestellen. Top service!

Goedkoper en makkelijker kan niet

Snel en via de AI klantenservice op de juiste passende banden uitgekomen goedkoper kan niet.

Meerdere keren banden besteld en netjes op tijd geleverd dus goeie service

Hele duidelijke website!

Bestel al jaren mijn banden hier. De website en service ervaar ik elke keer weer als beter.

Keurig netjes

Prijs erg netjes en de levering is zeer vlot. Al eerder hier banden bestelt dus is een beetje een zekerheidje.

Uitmuntende website

Zoals in mijn kop vermeld een uitmuntende website met ruime en duidelijke (zelfs voor een leek als ikzelf) sturing en keuze mogelijkheden en daarbij ook nog eens prijs bewust wat aantrekkelijk voor de portemonnee is. Reverenties van het soort band is ook goed en duidelijk omschreven dus van mij een dikke 10.

zoals het hoort punt.

Netjes en heel snel gereageerd

Afspraak = Afspraak.

Goede kwaliteit, voor een nette prijs.

Geweldig bedrijf

Beter altijd banden bij jullie nooit problemen gehad

goede service, snelle levering

Ik heb vaker autobanden besteld bij deze website. Ik ben zeer tevreden.

Super overzichtelijk

Goede prijzen, overzichtelijke site, prima levering, ga zo door.

Goede site goede prijzen, prima levering

Kon snel de juiste maat banden vinden voor mijn auto, goede prijs, en vooral ook goede en snelle levering. Dus voor mij 5 sterren waard

Op de website is het makkelijk de juiste banden te vinden. De keuze om het te laten doen of zelf te monteren bepaal je zelf. En de bestelling is in een paar dagen bezorgd .

Duidelijke website!!!

Ruime keus en goede opties voor monteren, prijzen zijn eerlijk

Wederom makkelijk bestellen

Wederom mijn banden hier besteld, altijd snel en makkelijk bestellen en na 2/3 werkdagen in huis. Uit ervaring is dit een fijne en betrouwbare site en de leveringen zijn altijd zoals beloofd.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De site is zeer gebruiksvriendelijk. Makkelijk om te bestellen.

Super makkelijk en overzichtelijk

Dit is mijn eerste ervaring met jullie website maar zeker niet mijn laatste! Ik zou hier zeker weer opnieuw bestellen...

This is good

Comfortable, alle good

Binnen 2 dagen nieuwe banden, voor een topprijs!

Ik heb onlangs autobanden besteld bij De Bandenconcurrent en ben zeer tevreden. Ze boden de laagste prijs die ik online kon vinden, en de levering was verrassend snel – binnen 2 dagen had ik de banden in huis. Alles netjes verpakt en precies zoals besteld. Aanrader voor wie op zoek is naar scherpe prijzen en snelle service!

Snel geregeld

Makkelijk te vinden en wist al welke banden ik wilde onder mijn auto!

Goede prijs

Eenvoudig bestellen

snel goede en voordelige banden gevonden

Top site, waar je snel de juiste nanden lunt vinden. Goede ondersteuning en handige tips. Eenvoudig een montage partner te vinden. Een aanrader voor iedereen, die graag grip op z'n bandenkosten wil hebben.

Goede prijzen en snelle afhandeling

Prettige wegstiet met voldoende montagepartners in de buurt

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.