Was een prima ervaring

De bestelling ging gemakkelijk

Vanaf de website tot bestelling alles duidelijk en overzichtelijk !!

Ik had nog geen ervaring met de bandenConcurrent maar door dat ik 4 banden moet gaan wisselen en het toch wel aardig wat gaat kosten ben ik is gaan zoeken op internet. Eenmaal deze site gevonden te hebben, was het van het begin tot het einde erg prettig om een juiste autoband te vinden waar al mijn vragen ook in beantwoord zijn. De optie om te laten monteren bij een erkend bedrijf van de BandenConcurrent is echt een PLUS punt. Tot nu toe geef ik het cijfer 8, want ik wacht nog even de montage af !!

Goede banden voor mooie prijs

Goede banden die snel geleverd worden. Rijdt weer als een zonnetje

Heel erg tevreden over de kwaliteit die ze leveren. Keurig de spullen gekregen, ik raadt het zeker aan om hier te bestellen. Ik ga hier voortaan zeker vaker bestellen.

ik ben tevreden.

Prijs/kwaliteit

Fijn om zoveel keuze te hebben.. En alles ging erg makkelijk.

Gewoon altijd goed!

Overzichtelijke website, makkelijk de juiste banden te vinden en altijd voor een concurrerende prijs.

Makkelijk en goedkoop

Al voor de 8 ste keer besteld,snelle levering en scherpe prijzen. Altijd goed geregeld.

Uitstekende banden voor goede prijzen

Ik vind het zeer eenvoudig om de juiste banden te vinden en dan ook nog keuze te hebben verschillende mogelijkheden.

Beste winkel om je banden te krijgen

Goeie banden altijd

Snelle aankoop bedankt!

overzichtelijke website

ik had heel snel gevonden wat ik nodig had. Super simpel en heel duidelijk. Afrekening ging ook erg snel en gemakkelijk.

De goedkoopste

Heb al meermaals besteld bij bandenconcurrent keurige levering en de voordeligste. Mvg Henk.

Simpelweg goed.

Altijd snel geleverd. Ruime keuze en goed geprijsd.

Bestellen was een fluitje van een cent. Nog gezocht naar betere prijzen maar niet kunnen vinden op het web. Nu afwachten wanneer een geleverd wordt.

Zeer duidelijk en makkelijk om te bestellen

Ruime keuze en goede prijs

leuke prijs en handig thuis gebracht

ik heb vaak banden nodig voor mijn werk ,en de prijzen verschillen nog al en op de website van de bandenconcurrent is het overzichtelijk

Bestellen en montage in een keer geregeld

Overzichtelijke site en direct geregeld

Scherp geprijsd.

Alle banden zijn mooi scherp geprijsd wat veel geld scheelt voor iedereen.

uitstekende firma en vlotte leveringen

Al eens eerder banden gekocht bij BandenConcurrent en daarin heel goede ervaring gehad. Prima prijzen, heelveel uit voorraad leverbaar- snelle levering. De website is goed en overzichtelijk; bied veel info mbt de banden. aanrader voor iedereen die on-line banden wil aanschaffen.

Duidelijke site, zeer overzichtelijk en snel!

Duidelijke site, zeer overzichtelijk en snel!

Easy order, great prices clear and quick order procedure

Easy , clear and informative site, great prices, thanks.

Voldoende keuze en eenvoudig selecteren

Aflevering bij garage en incl betaling garage erg prettig. Weet je gelijk waar je aan toe bent.

Snel en makkelijk

Ik heb hier banden gekookt, alles was in orde.

Overzichtelijk site

Ik bestelde voor eerst op de site. De site is heel duidelijk. Ik kon heel makkelijk zien wat goede en wat slechtere banden zijn. Een duidelijke overzicht wat de eigenschappen van de banden zijn. Gr dennis

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.