Top bedrijf fijne website!

Goede ervaringen met dit bedrijf, fijne website om te shoppen overzichtelijk en duidelijk!

Super goede en duidelijke site, en zeer mooie prijzen.

De site is duidelijk, goed overzicht van de banden en prijzen. De duidelijkheid is belangrijk, daar niet alleen mannen banden bestellen, maar ook wij dames moeten banden kunnen bestellen. En dat gaat goed op zo’n duidelijke site.

lekker makkelijk en scherp geprijsd

supersnel besteld, website erg overzichtelijk.

Binnen 5 minuten nieuwe banden besteld

Ik wist vooraf al welke banden ik wilde hebben. Heb ze hier binnen 5 minuten besteld inclusief de beste montagepartner in de buurt uitgekozen waar ik ze kan laten leveren.

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk merken vergelijken met andere merken. Ook zijn de eigenschapen makkelijk terug te vinden.

Super makkelijk en zelf je garage kiezen, prima.

Binnen een paar minuten geregeld waar ik wil en de banden die ik wil, zonder ongevraagd advies. Lekker makkelijk

Overzichtelijk en ruime aanbod!

Zonder enige problemen kon ik makkelijk zoeken voor de juiste band voor een scherpe prijs. Daarnaast is het zoeken naar montagepartner een fijne toevoeging omdat je zelf kan kiezen uit verschillende in de buurt of op je route naar werk bijvoorbeeld.

Topbanden voor een hele scherpe prijs

Ruime keus en snelle levering

Uitstekend!

Top, duidelijk en heldere prijzen!

Gezocht en gevonden All Seasons.

In verband met de kosten van 2 sets nu 1 all seasons banden set gezocht en gevonden bij de bandenconcurrent, kwaliteit en prijs net even aantrekkelijke dan andere aanbieders. Leveringstermijn 4-5 werkdagen is gehaald. Kom in de nabije toekomst zeker terug voor een andere auto.

Topkwaliteit!

Zoals gebruikelijk weer banden via banden concurrent besteld vertrouwd en veilig!

Duidelijk en overzichtelijk

Snel mijn banden gevonden en bestel. Dit is mogelijk door de duidelijke website die snel de gewenste resultaten geeft.

Goede website met extra service

Mijn uitgekozen band was elders uitverkocht, maar bij de BandenConcurrent wel leverbaar. Fijn, dat men meteen bij BandenConcurrent een garage in de buurt kan uitzoeken om de band te laten monteren en uit te laten balanceren.

Wat is dit handig zeg!

Alle banden makkelijk te vergelijken en uit te zoeken en dan ook direct een montagebedrijf in de buurt kunnen uitkiezen. Top. Nu hopen dat ik snel gebeld wordt voor een montage afspraak.

Overzichtelijk en makkelijk

Deze site is makkelijk om te vergelijken en duidelijk.

Makkelijke site.

Goede prijs, genoeg keuze en snelle levering

Super fijn

De Bandenconcurrent is helder, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

De website van de Bandenconcurrent is helder en eenvoudig te gebruiken. Het is ook een betrouwbare website. Want de prijzen staan vast en daarmee wil ik aangeven dat de concullega's rommelen met de cookies bij een herhaald bezoek, waarbij de prijs steeds omhoog gaat! De leveringstijden zijn kort en worden nauwkeurig aangegeven. Kortom de Bandenconcurrent levert een uitstekende service.

Helder en grote,gevarieerde keuze

Prima, overzichtelijk en concurrerend met anderen, snelle en correcte verwerking, aanbevolen.

Lekker vlot bestellen en goede prijs

louis kemman

Je krijgt hier snelle en goede service

De afspraak maken is gemakkelijk en professioneel en de werkzaamheden zijn snel en goed.

Ging eigenlijk wel heel snel en eenvoudig gemakkelijk

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met banden concurrent. Het bestelproces was super eenvoudig: heb snel de juiste banden voor mijn auto gevonden, en de prijzen waren duidelijk en scherp. De levering verloopt altijd snel en volgens afspraak. Daarom kom ik ook altijd terug bij banden concurrent wanneer we nieuwe banden nodig hebben. Prijs kwaliteit is altijd top! Kortom: een betrouwbare webshop met uitstekende service, goede prijzen en topkwaliteit banden.

Goede ervaring

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.