eerder banden besteld bij BandenConcurrent.nl en het is zonder problemen verlopen nu weer een paar nieuwe banden besteld ga er van uit dat dit ook weer in orde komt

4 x banden besteld en wat een verschil zeg top!

duidelijke site en snel geregeld

de banden snel besteld en geleverd bij het montage bedrijf, beter kan niet

Echt top!

Goede website en snelle levering van de bestelde banden!

Makkelijk duidelijk

Heel makkelijk besteld. Duidelijke foto's. Genoeg montage bedrijven in de buurt.

Goedkoop en eindelijk een slimme chatbot!

Goed geholpen door de chatbot. Ik heb lang gezocht maar kon de banden ergens anders niet goedkoper vinden.

Top snel betrouwbaar

Top snel en gemakkelijk geregeld

Prima ervaring, prima website, prima prijzen!

De site werkt gemakkelijk, de prijzen zijn zeer aantrekkelijk, je kunt zelf het montagebedrijf kiezen. Kan dit alleen maar aanbevelen!

Super keuzen genoeg en prijzen zijn goed

De site super duidelijk en overzichtelijk.

Ik bestel hier altijd mijn banden

Ik bestel altijd mijn banden bij de banden concurrent nadat mijn eerste ervaring uitermate goed was bevallen. Daarna ook nooit teleurgesteld. Altijd goede adviezen zoals beste prijs en beste deal. Je kan ook hee gespecificeerd zien wat iedere band doet en daar je keuze op maken. Of je nou een dure of wat voordeligere band wil. Je word iig goed geadviseerd. Zeer tevreden klant ( voor mij, zeker een een 10 )

Ik heb telefonisch contact gehad omdat ik er zelf niet uitkwam. Die mevrouw aan de telefoon heeft mij alles goed uitgelegd en daardoor heb ik de juiste keuze kunnen maken en dat ook nog eens voor een hele goede bandenprijs. Goedkoper kun je ze niet vinden.

Bij deze klant heb je de beste band

Altijd prima voor elkaar

Direct overzichtelijk

De site is vlot, overzichtelijk een paar klikken en je weet waar je aan toe bent. Whoppa!!

Scherpe prijzen en overzichtelijk

Goede website om autobanden te zoeken, vinden en bestellen. Ruime keuze, alles overzichtelijk en tegen de scherpste prijzen.

Ik heb wel eens een keer 2 zomerbanden gekocht en ze waren netjes optijd geleverd en ook netjes ingepakt voor mij krijg je 5 sterren voor deze zeer goede kwaliteit en service

Zeer overzichtelijke en fijne site. Goede uitgebreide uitleg over de band.

Het zoeken naar een voor mij betaalbare all season band werd erg fijn gemaakt door de zoekopties. Uitgebreide uitleg per merk en type band waardoor ik een goed gevoel heb gekregen bij de keuze. Ook erg fijn om direct een afspraak te kunnen maken bij een garage om de band te laten monteren. Ik bestelde voorheen bij een andere banden leverancier, maar ik ben nu zeker een terugkerende klant bij de BandenConcurrent.

Slechte zaak, niet bestellen

Banden besteld en laten monteren en balanceren bij een vakkundig garage. De banden bleken volgens de garage niet ROND te zijn. Stuur trilt, valt niet mee te rijden. Dit probleem heb ik al op 23 april 2025 gemeld, op het moment van schrijven is het 21 juli 2025. Sinds 23 april wordt ik aan het lijntje gehouden door dit bedrijf. Ja, de banden zijn (uiteindelijk) opgehaald en opgestuurd naar Duitsland, maar we zijn ondertussen drie maanden verder na het aangeven van het probleem. Ze geven aan dat onderzoek WEKEN kan duren. Ik heb banden gekocht om in de zomer mee te rijden, ik rij nu in de zomer op mijn eigen winterbanden. Ik heb gevraagd om mijn geld terug te krijgen, maar ze geven steeds aan dat we op het onderzoek moeten wachten. Ondertussen heb ik bij een vakkundig bedrijf banden besteld en laten monteren. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af!

Makkelijk, veel keuze

Makkelijk om te navigeren door de site om dan de perfecte set banden te vinden en te bestellen. En dan ook nog laten versturen naar een garage die je zelf vertrouwd!

Goeie prijzen

Misschien niet de áller goedkoopste, maar wel de beste & snelste.

Goede webshop

Ik heb zelf met deze website ervaring met ruim 6 jaar, heel tevreden.

Alles is overzichtelijk en duidelijk qua verschillen in kwaliteit en prijs

Handige site met scherpe prijzen

Overzichtelijke site, snelle reactie van de digitale assisten en prima prijs/perstatie verhouding.

Een site de goede filters geeft, overzichtelijk is en een ruim assortiment aanbiedt.

Snel en simpel

makkelijk bandenmonteur erbij zoeken en alles in een betalen.

Alles is duidelijk en overzichtelijk

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.