Overzichtelijke site, snelle reactie van de digitale assisten en prima prijs/perstatie verhouding.

Een site de goede filters geeft, overzichtelijk is en een ruim assortiment aanbiedt.

Snel en simpel

makkelijk bandenmonteur erbij zoeken en alles in een betalen.

Alles is duidelijk en overzichtelijk

Goede website

Makkelijk een band kunnen selecteren met een nette prijs zonder extra vervoerskosten.

Duidelijkheid

Bestellen gaat simpel, en alles gaat volgens de gemaakte afspraken

overzichtelijk, goed kunnen kiezen

kom makkelijk tot een goede keuze met de mogelijkheid om tot een voordelige keuze te komen en bestellen ging ook makkelijk en inzichtelijk.

Goede prijzen veel keuze

Bestelling geplaatst en snelle levering

Makkelijk te bestellen en goede uitleg

Super service

Makelijk je banden bestellen voor een nette prijs

Zeer betaalbare banden en in n oogwenk geregeld

Aangeraden door n monteur, zeer goede merk banden en in n oogwenk geregeld.

Snelle goede service

Voor de 2de keer al hier besteld, super makkelijk (zelfs voor een vrouw)

Goeie service

Bestel al jaren hier naar volle tevredenheid mijn banden

Bestel er al jaren,als het niet goed geweest was had ik daar ook niet meer besteld ,er zijn wel meer aanbieders van banden!

Snel, eenvoudig

Snelle en eenvoudige service.

Groot assortiment. Snel geleverd

Super uitleg met type band

Gewoon een goede band voor een mooie prijs.

Ons hele gezin rijd op banden van BandenConcurent

Met 4 auto's in het gezin al jaren vaste klant bij BandenConcurent. Hoop keus, scherpe prijzen.

uitstekend

overzichtelijk, aangename prijs, direct link naar montage adres. Prima

Zeer goed!

Heb hier altijd mij. Banden besteld en moet zeggen Dat ze hun afspraken goed na komen. Hier heb ik ook altijd de beste banden voor de beste prijs kunnen bestellen en zal Dit dan ook altijd blijven doen.

Teveel aanklikken of ik geen robot ben

Ik vind dat elke keer pagina laad dat er een veldtje komt of ik geen robot ben 3x aan toe is vervelend

Altijd goed en goedkoop geleverd !!!

Altijd snel goedkoop geleverd bij montage partner voor montage Daar ook altijd goed geholpen

Aankoop Service is Geweldig

Gewoonweg geweldig, zoals dat zou moeten bij elk bedrijf#

Fijne manier om banden te kopen en te laten monteren!

Voor mijn auto vorig jaar al eens besteld bij BandenConcurrent en omdat dat goed beviel nu ook voor de bus besteld. En ik laat de banden weer bij dezelfde garage monteren! (Spekkels, Bunnik)

Niet alleen een duidelijke website, ook goed en makkelijk contact met de montagepartner!

Via de website snel en makkelijk de juiste banden gekozen. Voor ik heb kunnen vinden ook voor de laagste prijs in vergelijking met andere websites en bedrijven zoals Kwik Fit. Voor de zekerheid nog even contact gelegd met montagepartner Feelders Autodemontage die ook professioneel overkwam en met onze vakantie in het vooruitzicht constructief meedacht. Geen twijfel waar ik de volgende keer mijn banden bestel!

Super makkelijke website

Ik ben super tevreden over De Bandenconcurrent! De website is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het zoeken naar de juiste banden ging echt makkelijk dankzij de duidelijke filters en goede uitleg. Binnen een paar klikken had ik precies gevonden wat ik nodig had. Ook de prijzen zijn scherp en het bestelproces verliep soepel. Echt een aanrader voor iedereen die snel en eenvoudig nieuwe banden wil bestellen!

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.