Geweldige aankoop ervaring

Banden uitzoeken,banden bestellen en zorgvuldig bij een van de montage partners laten monteren.Heel erg tevreden dus!

super eenvoudig

eenvoudig bestellen,prima kwaliteit, snel geleverd, wat wil je nog meer

Door verzending te laat gekregen

Ik heb de verzending goed, miscommunicatie dat de verzending in Joure lag, maar toch gekregen en opgehaald. Dit door gegeven aan de klantenservice, die hebben het goed opgelost.

veel keus, vlotte levering, goede prijs

Mijn bestellingen worden elke keer opnieuw netjes en vlot afgehandeld, er is een ruime keuze voor een goede prijs, dus hoef niet echt te zoeken.

Goede duidelijke website. Makkelijk te bestellen en te betalen. Op tijd op het montage adres

Webwinkel is: Erg overzichtelijk, Bestellen is makkelijk, Duidelijke informatie, Veel keus en scherp geprijsd!

Snel geleverd en gewoon goed, verse banden.

banden netjes op tijd bezorgd en zitten er onder zonder problemen nog een mailtje gehad of ik aan de ventielen had gedacht voordat alles verzonden werd

Prima geregeld

Makelijk en snelle levering

Overzichtelijk, netjes en goede prijzen

Heb snel gevonden wat ik zocht en duidelijke info van producten

makkelijk werkende website

als je geen verstand hebt van banden, kan je op deze website makkelijk invullen wat je wilt van verbruik, nat wegdek etc. om zo tot een keuze te komen en een goede prijs

Snel een passende bandenset gevonden

Heel eenvoudig zoeken op de site. Binnen 15 besteld en betaald. Eerdere ervaringen is dat binnen een week geleverd wordt.

Kwaliteit

Goede kwaliteit voor weinig geld

Meerdere keren besteld altijd ok

snelle bezorging en goede service

banden worden altijd snel bezorgd.

Uitvoerder op vakantie.

Hoop dat de banden achter slot en grendel liggen. Uitvoerder is op vakantie en 6 oktober weer terug.

top, veel in assortiment, goede prijzen snelle levering

top, veel in assortiment, goede prijzen snelle levering

Snelle levering kwaliteit tegen een betaalbare prijs .

Efficient en concurrerend qua prijs!

Zie titel

Helemaal tevreden

Is gegaan zoals ik het verwacht had keurig op tijd geleverd.

Snelle levering, perfecte prijs.

Iets te lang tocht blij

Bedankt!

Goede service, snelle afwikkeling

Goede service en snelle levering

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.