Goede service, snelle afwikkeling

Goede service en snelle levering

Snelle levering, goeie klantenservice

Alles ging goed, de verzending de levering en ook het contact met de klantenservice.

Snelle levering goede prijs.

Goedkoop en snel geregeld.

Goedkoop en snel geregeld.

Super service

Duidelijk, je wordt goed geïnformeerd, en nog een stuk voordeliger. Je mag je eigen bandenmontage bedrijf kiezen en datum en tijdstip.

Veel keuze snelle levering, mooie prijs

Ik koop al jaren al mijn banden bij de bandenconcurrent. Goede prijs, veel keuze snelle en accurate levering goede afstemming met mijn garage

Veel goedkoper en toch prima geregeld

Het loopt erg gesmeerd bij de Bandenconcurrent zowel de bestelling, de verzending en de keuze voor het betrokken garagebedrijf. Binnen slechts één week doorlooptijd reed ik op nieuwe banden ... en dan ook nog veel goedkoper dan via het reguliere circuit.

Verliep gesmeerd, montage ook

Goed geregeld

Goed geregeld

Goed service

Super service

Toppie

Perfect, een bedrijf die vlot leverd en de juist informatie verschaft!

Prijs is prima

Banden zijn heel goed de keuze is heel ruim. Wel rekening houden met een 5 dagen levertijd

Goed geregeld niet te duur.

Snelle levering van de goede banden voor een redelijke prijs.

Alles top, de prijs en de bezorging

Heel blij met de scherpe prijs ensnelle bezorging

Snelle levering en vakkundig gemonteerd

Goede prijs snelle levering. Vakkundig gemonteerd bij T&M tires Drachten

prima prijs/kwaliteit verhouding

snelle levering, vakkundige montage door JPN cars

Prima verlopen

Prima levering, goed geregeld.

Correcte en snelle levering, duidelijke site, goede prijs.

Op zoek naar winterbanden kon ik op de site uitgebreid merken en prijzen vergelijken. Duidelijke informatie en makkelijk bestelproces. Ook handig dat je ruime keuze iit montagepartnersin de buurt hebt.

Vlotte levering en prima afhandeling

Concurrende prijsstelling, vlotte levering, snelle en uitstekende service van installateur!

Goed geholpen volgens afspraak

Goed geholpen volgens afspraak

Prima geregeld

Goed product, juiste prijs, snelle levering! Kortom, prima geregeld.

Lage prijzen,snelle service

Hele goede prijzen en service,snel geleverd!

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.