perfect

Zeer duidelijke en overzichtelijke website waardoor je makkelijk kunt vergelijken en zo je keuze snel gemaakt is.

Goed en duidelijk overzicht

Duidelijk overzicht met prijzen en ook nog extra advies naar aanleiding van de gekozen band

snel geregeld en goede prijs kwaliteitsverhouding

De site is makkelijk in gebruik overzichtelijk en goede aanbiedingen. Ook het regelen van het verwisselen van de banden is een aantrekkelijke optie dus duimpje omhoog

Bestellen kan niet eenvoudiger

Het selecteren van de juiste banden, het grote aanbod, de scherpe prijzen. Zo hoort een online winkel te zijn !

Banden op tijd binnen, bij vragen snelle reactie en daardoor beter dan de andere aanbieders. Voor mij geen ander bedrijf

Makkelijk selecteren juiste banden en goede prijs/kwaliteit

Deze website is erg gebruiksvriendelijk zodat je snel en overzichtelijk de juiste banden kunt selecteren en de prijs is scherp tov concurrenten

Duidelijk, eerlijk en zeer gebruikersvriendelijk

Bij het zoeken naar de autobanden kreeg ik opties en alternatieven aangeboden. Het uitzoeken en kiezen van de autobanden verliep mede daardoor snel. Voor iedereen die op zoek is naar autobanden is deze site echt een aanrader! jvw

Makkelijk en snel de juiste banden vinden op de website.

Duidelijk en no nonsense. Gewoon zoals het hoort. Iets uitzoeken en keuze van montage en klaar. Top

Het is makkelijk om te bestellen

Het is makkelijk om te bestellen en fijn dat er montage service aangeboden is

Snel en goed gevonden wat ik nodig had

Ik heb meteen gevonden wat ik zocht in 2 minuten. Snelle goede service. Alles makkelijk te vinden

geweldig

snelle levering goede service kwaliteit en niet duur

Super snel en handig

Mijn ervaring super snel veilig en handig snelle service top

Zeer overzichtelijke site, goede informatie om te kiezen!

snel gevonden, prima informatie en top dat je alles in een keer kan regelen! Gewoon een 10!!

uitstekend

de vragen aan Tim werden zeer snel en accuraat beantwoord

Super handige zoekfuncties

Banden zoeken is makkelijk en de bestelling ook snel geplaatst

Perfecte service voor zeer scherpe prijs!

Perfecte service voor zeer scherpe prijs! Zie uit naar de levering!

Duidelijke site en mooie prijzen

Ik kan snel alles vinden wat ik zoek op deze site. De banden zijn scherp geprijsd. De extra garantie die je kunt kopen vind ik echt geweldig. Meteen gedaan!

Helemaal top!

Een mooie set demo banden kunnen scoren!

Alle informatie overzichtelijk, met mogelijkheid om meer informatie over banden, de service e.d. te

Op zoek naar banden vond ik snel en overzichtelijk de verschillende opties. Banden, montagelokatie en bestellen snel geregeld! Helemaal prima!

Snel en goedkoop

Snelle levering en goede prijs

Knappe banden voor een mooie prijs

Bandjes nodig voor een sportieve vakantie. Besteld en snel binnen

Luid en duidelijk!

Simpele manier om banden te bestellen. Breed assortiment. Geen overbodige vragen. Een aanrader!!

Super snel bestellen

super maakkelijk en snel te bestellen

Overzichtelijk snel en scherp aan de prijs

gemakkelijk, ruim assortiment banden en snelle levering!

Slecht

Ik heb de laatste maand een stuk of 5 bestellingen geplaatst en elke keer moet ik de factuur laten aanpassen omdat ik nergens het factuuradres kan opgeven. Dan wirdt het afleveradres als factuuradres geplaatst.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.