Ik kon snel en makkelijk vinden wat ik nodig had en werd gelijk goed ondersteund met duidelijke vragen door de site zo kon ik mijn aankoop snel afronden.

Overzichtelijke site waarin een keuze snel gemaakt is.

De site biedt duidelijkheid in een assortiment die soms overweldigend is. Daarnaast biedt het prijzen aan die bij garages niet te evenaren zijn. Kortom: top!

Veel keus en vriendelijke prijs en veel service mogelijkheden!

Als de levering is zoals beloofd dan vind ik de Banden concurrent geweldig!

Topbanden

Topbanden, snel geleverd. Mijn auto rolt nu vrolijker dan ik na drie biertjes.

Lekker

Heldere site Direct goede banden gevonden voor mooi prijs

Snel en voordelig

Zeer makkelijk te bestellen

Al eerder banden bestelt prima verzorgt mooie prijs duidelijke site

Mooie duidelijke site goede prijs levering al eerder gehad ging prima

Supergoede site! wat beloofd wordt doen ze!!!

Heel plezierige site. Goede informatie. Compact en duidelijk.

Overzichtelijke goede website, met mooie prijzen

Opzoek naar nieuwe banden, concurrenten bieden deze prijzen niet, zijn onduidelijk. Hier kan ik alles overzichtelijk en snel vinden, makkelijk invoeren en hoppa alles geregeld

Makkelijke en toegankelijke website

Topervaring

wacht af

Site is ok echter voor de rest kan ik nog niet oordelen heb net bestelt.

Makkelijk de juiste banden gevonden

Ik bestel al een tijdje mijn banden via bandenconcurent en heb nog nooit problemen gehad. Klantenservice helpt altijd netjes met alle vragen die ik heb. Ik raad iedereen aan via hier hun autobanden te bestellen, scheelt ook nog eens een hoop geld in vergelijking met andere sites

Snel en makkelijk een band vinden

Een band voor mijn auto vinden ging snel en makkelijk, tegen een schappelijk prijs. Extra handig was de mogelijkheid om gelijk een garage te kiezen voor het monteren.

Easy purchase - great service at garage

Website made it easy to make selection of tires. We were changing from 14” to 16” wheels, so used ChatGPT to work on options with wheel size and tire sizes. Put on slightly oversized tires - so when the mechanic was starting, he mid a full assessment to ensure the tires and wheels would fit successfully onto the 2012 Hyundai i20. Bought Nokian all-season tires which are affordable, reliable and safe for my daughter’s first car - very important. They were well mounted and balanced on Marktplaats-purchased wheels from Opel (new Hyundai center caps makes them feel at home on this auto. I can recommend Hermeling AutoService in Elst (GE) without hesitation. I have confidence their work will increase the safety of the auto year-round with these top-rated tires. Have already made a 2nd appointment for electronics work on this second-hand auto we recently purchased. Great experience all-around!

Keurig en op tijd

Super duidelijke overzichtelijk site

Keurig nette site met veel.keuze aan banden

Overzichtelijke site

Duidelijke site met veel informatie en goede prijzen! Bieden zelfs een handige montage service aan.

Top ervaring!

Altijd een prima prijs en snelle levering!

Veel keuze en scherpe prijzen

Veel keuze en scherpe prijzen

Voor het eerste keer 4 banden besteld. Persoonlijk ik vind het best voordeliger dan de andere leveranciers. Die ik ken Super mooie banden goed en goedkoop. Raad ik wel aan

Gemak

Alles prima kunnen vinden, goede prijzen en de site werkt naar behoren

Snel en oprecht gemakelijk!

Erg makelijk, kon heel snel mijn bandenmaat opzoeken. Ruime aanbod aan banden.

Mooi en duidelijk

Mooie en goede website (webshop) overzichtelijk en zeer aantrekkelijk geprijsd

Was maklijk vinden mijn banden en maten prijs ook goed

Benen 5 minuten kan banden vinden en bestelen

een A-merk band tegen een zeer goede prijs gekocht

Web site is makkelijk te bedienen, ook door een niet doorgewinterde ICT-er op leeftijd. Mooie prijs voor 4 A-merk banden, top.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.