Duidelijke en Overzichtelijke site

Duidelijke en overzichtelijke site waar je gemakkelijk de juiste banden voor je auto vindt

Snelle levering, goede prijs.

Goedkoop en bandenwisseling was goed geregeld!

De prijs was veel goedkoper dan die bij gewone dealers en ook goede samenwerkingen met locale bedrijven voor de bandenwisseling.

Dik tevreden

Fijn op tijd geleverd en een erg behulpzaam en vriendelijke bezorger

Beste prijs

Beste prijs voor klasse A band. levering bij geselecteerde garage voor montage.

Too geregeld

Bestelling ging super makkelijk. Doordat de garage, die de banden plaatste in de buurt is, ben ik daar even langs gereden om alvast een afspraak te maken. Hier ging de garage goed mee om en er kon op korte termijn een afspraak worden gemaakt. Resultaat zeer blij mee. Kunnen we weer veiliger de weg op.

Fijne banden in de alpen

Goede grip in alle omstandigheden

Goedkoop gaat lang mee

Ik koop elk jaar banden bij bandenconcurrent

Alles naar behoren, Is het niet mogelijk al je banden koopt en daarbij ook de ventielen automatische bij worden gegeven met extra kosten voor het ventielen.

Prima, gekegen zoals beloofd

Snelle levering en gekregen zoals beloofd.

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen.

De site werkt overzichtelijk en bestellen is erg makkelijk. De prijzen zijn tevens erg scherp. Al met al top

Goed en snel geholpen

Eerste keer dat ik zelf banden bestel en deze laat monteren, normaal laat ik het mijn Garage doen maar qua omstandigheden deze keer niet laten doen. Was daardoor misschien een beetje skeptisch omdat ik niet wist wat ik kon verwachten maar ben goed en professional geholpen bij Okeflex Groep B.V

Best ok !

Goede prijs kwaliteit verhouding met een webshop met veel aanbod. Verder geen echte service nodig natuurlijk

Hele slechte service na eigen gemaakt fout !!!!!

Tot op heden was ik heel tevreden over Bandconcurrent (aantal malen banden besteld). Alleen hebben ze nu helaas de nodige steken laten vallen. Wat was er aan de hand : begin nov heb ik 2 banden besteld (17 inch). De banden zijn keurig afgeleverd alleen bleek bij het monteren dat BANDENCONCURRENT een fout had gemaakt en 16 inch geleverd had (en ook nog eens zonder de bestelde ventielen). Inmiddels zaten bij de garage, de betere banden al op de achteras en van een van de voorvelgen was de slechtste band al gedeeltelijk losgehaald. (dus extra kosten voor mij bij de garage want alles moesten ze uiteindelijk nog een keer doen). Balen maar ik had verwacht dat BandenConcurrent dit zonder problemen zou oplossen (goede leveren en de verkeerde gelijk meenemen, lijkt me simpel als je zelf een fout maakt…..)……..niet dus ☹. Ik moest ZELF de 17 inch opnieuw bestellen tegen een toen hogere prijs (“het zijn dagprijzen meneer”). Nu was er op deze band een langere levertijd zeiden ze maar ik kon ze wel gewoon online bestellen met een levertijd van 4-5 dagen …… Weer telefonisch contact gehad en toen zijn ze in een ander magazijn gaan kijken (hadden ze ook als service gelijk kunnen doen) en daar waren de banden wel op voorraad. De oude banden zijn opgehaald bij de garage alleen had de vervoerder geen ontvangstbewijs afgegeven waardoor ik weer 3x contact moest hebben om mijn geld terug te krijgen… Uiteindelijk heb ik toch nog wat korting gehad op mijn 2e bestelling (na lang aandringen) en is het geld van de eerste bestelling net (ook na lang aandringen) terug gestort op mijn rekening. Ik ben hevig teleurgesteld in dit bedrijf en hun quote op de website “Uitstekende service, beoordeeld met een 9,5” hebben ze in dit geval totaal niet waargemaakt. Ik hoop dat ze deze case gebruiken om beter na te denken over hoe ze in de toekomst hun eigen fouten “meer klantvriendelijk” kunnen oplossen.

Super geregeld!

Echt enorm makkelijk het op locatie laten bezorgen en installeren! Het is allemaal gelijk geregeld!

Snel, goed en goed geprijsd

Via de site krijg je snel een goed overzicht van de geschikte banden en het bestelproces is eenvoudig. En daarna worden de banden snel geleverd. Top

Super gemakkelijk

Heel gemakkelijk en ruime keus uit Montagebedrijf en.

Snel

Snelle levering en goed geprijsd

Heel eenvoudig om je gewenste band te vinden, te bestellen en af te rekenen.

Het was zeer eenvoudig om de band(en) die je graag wilt, te bestellen en te laten monteren bij een door jezelf te kiezen bedrijf. Band gegevens invullen, gewenst type te kiezen, aantal invullen, montage bedrijf kiezen, datum en tijd kiezen, bevestigen en afrekenen.

Easy to buy and book an appointment

I found the tires I needed quite fast and at convenient price. I could book an appointment at a convenient place close to home at the same time.

beste all-season voor onze nieuwe auto

Duidelijk website en prima app (Tim) om advies te vragen. Welke type het beste voor onze B10 Leapmotor. Wordt al electrische auto direct herkent. Top en voor een prima prijs. Blij met de nieuwe banden A grip en B verbruik.

Vlotte levering

Snel afgeleverde banden bij het adres van de montage

Duidelijk en goede informatie

Fijn bedrijf om te bestellen.

Prima banden, levering een probleem, assistentie prima

Van mijn bestelling is de helft zoekgeraakt. Veel telefoontjes en whatsapp berichten volgden. Helaas konden mijn all season banden niet tijdig gemonteerd worden. Ook AZcars in Nijkerk probeerde er alles aan te doen. Twee weken later werden de banden uiteindelijk geleverd. En fantastisch, door AZ cars met voorrang gemonteerd.vik weet niet of we dit nog een keer gaan doen

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.