Lekker duidelijk,snel en voordelig!

Echt top Bandenconcurrent!!

Meerdere aanbod voor een goede prijs

Zoveel persoon auto als zakelijk auto banden bandenconcurrent is een goede adres

Goede ervaring

Ik had altijd goede ervaring met banden concurrent. Dus niet concurreren.

Goede prijs voor de juiste banden

Ik bestel mijn banden al langer bij Bandenconcurrent.nl Dit omdat hun de scherpste prijs en een snelle bezorging verzorgen.

Al eerder besteld bij Bandeconcurrent

Altijd netjes op tijd bezorgd zoals aangegeven. Top. Vandaar nu weer een set nieuwe banden besteld. En betalen met Klarna geeft ook een goed gevoel.

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Heard aboit timely delivery lets see it happens or not

I hope my order gets timely delivered

Overzichtelijk aanbod met snelle levering

Ik bestel hier zeer regelmatig banden, een groot overzichtelijk en betaalbaar aanbod met vaak snelle leveringen.

perfect

snel en goed geleverd

Duidelijke site en alle banden op voorraad voor scherpe prijzen

Tweede keer dat ik hier mijn banden bestel en helemaal naar tevredenheid

2e keer een bestelling geplaatst

Toen ik de eerste keer bestelde werd het netjes bij mijn garage afgeleverd. Netjes verpakt, er stond alleen geen naam op van mij. Maar uiteindelijk zijn we er met de autozaak goed uitgekomen. Snelle levering en goeie prijs.

One stop shop voor bandenwissel

Fijn dat alles via 1 website kan worden geregeld. Ben nog wel benieuwd naar de verdere afhandeling.

Topprijs in een prima web omgeving.

Super snel bestellen, lekker makkelijk

Super service!

Het is een hele fijne website om banden op te zoeken. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook fijn dat je direct een garage kunt kiezen waar de banden eronder gelegd kunnen worden. Kortom een aanrader!

Goede prijs, zowel voor banden als montage

Heldere website met duidelijke informatie over de banden, en waar de montage plaats kan vinden. Ook duidelijkheid over montageprijs (en die is schappelijk).

Snel en voordelig

Op één site voordelige banden en montageservice om de hoek. Binnen 5 minuten geregeld

Duidelijke website

Bestellen ging prima, levering en montage hebben nog niet plaatsgevonden.

Goed wel met aandachtspunt

Graag volgende keer direct de bestelde ventielen meeleveren direct met de banden. Nu pas een dag later bezorgd in envelop. Banden direct bij binnenkomst gemonteerd en op montage adres nogmaals ventielen aangeschaft. Omdat deze niet direct bij de banden aanwezig waren.

Mooie banden voor mooie prijs

Pooh wat een tent

Zeer tevreden beter dan autodoc

Simpele website en goede prijsvergelijk

Goede prijsvergelijking met verschillende merken. Gemakkelijk zoeken op de website en snel besteld.

Prima prijs en snelle levering!

De prijs gaf de doorslag bij mijn aankoop van 2 nieuwe all season banden. Andere aanbieders zaten ruim 100 Euro boven de prijs van de BandenConcurrent.

Goede prijzen met goede service

Paar keer hier besteld zonder enige moeite. Veel keuze voor elke prijsklasse

Fijne overzichtelijke website en goede levering.

Hele fijne site! Bestel hier vaker mijn banden en krijg de banden snel geleverd.

Ze maken waar wat ze zeggen

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.