Scherpe prijs, snelle levering en handige, makkelijke website

Het was makkelijk om 2 nieuwe banden te vinden voor mijn Passat tegen een scherpe prijs. De levering was snel en BandenConcurrent had ook nog een paar opties voor het installeren van de banden door bedrijven in mijn woonplaats. Allemaal top!

Nog afwachten

Heb hier niet eerder besteld, maar ik geef het een kans. Kijken hoe het uitpakt. Gekozen voor Michelin zoals altijd. Hoop ook dat de banden echt splinternieuw zijn.

vlot en gemakkelijk te bestellen

Moet nieuwe banden alls season banden onder mijn volvo c70 hebben .Heb goede berichten gehoord over bandenconcurrent . Vlotte en duidelijke site met montage in de buurt. Dik tevreden.

Uitgebreide aanbod

Veel keuzes, veel merken, wat toch voor keuzestress zorgt. Uiteindelijk toch gevonden wat goed voelde. Nu nog afwachten op de levering en de prestaties van de banden.

Probleemloos

Makelijke zoek methode. Eenvoudige vergelijken van meerdere merken. Overzichtelijke opsomming specificaties . Bestellen is een fluitje van een cent.

Service

Snelle service en ze hebben heel veel verschillende producten op voorraad

Topklasse!

Super tevreden klant, al jaren trouwe klant bij BandenConcurent.

Super makkelijke site, alles te bestellen met één duim!

Toen we besloten weer over te stappen op all-season banden, was het snel geregeld via de website van de banden concurrent.

Snel.makelijk

Bestellen ging snel en vlot zoeken ook

Snel en netjes afgeleverd!

Snel en netjes afgeleverd. Ze houden je goed op de hoogte van gedane bestelling. Top!

Erg goed

Er fijn bedrijf altyd goede banden voor een zacht prijsje een aanrader

Mooie prijs voor goede kwaliteit

Mooie prijs voor goede kwaliteit

heel goed

snel werkende site ,overzichtelijk

grote keuze , prima prijzen

Site is makkelijk te vinden. De keuze is erg groot en voor elk wat wils. Prijs kwaliteit is uitstekend. Contact met klantenservice soepel en makkelijk en reageren snel.

Tot nu toe zeer goed

Ik heb eerste geprobeerd via de chatbot een goede winterband te vinden. Ik merkte dat ik beter advies nodig had en ben toen gaan bellen. Dat beviel goed. Ik kreeg goed advies waardoor ik de juiste band heb kunnen kiezen.

Eerste bestelling hier

Nog niet bekent. Bestel deze banden hier omdat julie goed aangeschreven staan en het via bandenleader laatste keer niet fijn verliep.

Uitstekende website. Gemakkelijk kiezen

Al een paar keer banden besteld en altijd vlot geholpen. Zelfs telefonisch neemt men uitgebreid de tijd voor je om je van advies tevoorzien.

Prima assortiment en 2 tot 3 dagen levertijd is voor mijn situatie perfect

Ik heb 18 inch winterbanden nodig en kon ze nergens optijd bestellen , ik voer hier mijn bandenmaat in en binnen enkele seconden heb ik de juiste band gevonden en ook nog een snelle levertijd

Gewoon Goed

Koop al jaren mijn banden hier,is gewoon goed en heel betaalbaar.(Particulier)

Gemakkelijk, duidelijk, goede prijs/kwaliteit

Gemakkelijke duidelijke website. Goede beschrijving van de banden waardoor een persoonlijke keuze gemakkelijk wordt.

Makkelijk

Eerst keer dat ik dit zo doe ipv via een garage maar, goede recensie van familie gehad. Het garagebedrijf zegt: voordelig voor u en snel geleverd dus ben benieuwd.

Gemakkelijk en snel

Mooie aanbiedingen op merk banden. En nog gratis thuis afgeleverd. Wat wil je nog meer

Helemaal top

zeer makkelijk en betaalbaar

lekker snel bestellen

de site zorgt ervoor dat je goed overzicht hebt en lekker snel kan bestellen, ook handig dat je gelijk het monteren afrekent!

Goede website

Prima kwaliteit voor lage prijs

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.