goede keuze en snelle service

Had deze banden eerst bekeken bij kwik fit . nader inzicht is dat kwikfit veel beloofd en niks kan waar maken ( black friday deals ) deze banden maat kunnen ze niet leveren . en bij jullie direct geslaagd top

Alles duidelijk omschreven

Prijstechnisch goed

Goed overzichtelijk

De website is goed overzichtelijk en het bestellen gaat lekker vlot

Overzichtelijk en concreet

1e bestelling, ik hoop op goede service

Duidelijke site

Fijne website met al het informatie die ik zocht!

Duidelijke website en snelle service

Duidelijke omschrijving en snel besteld

Goede service en prijs kwaliteit verhouding. Leveren bij de garage is ook een groot voordeel. Beveel jullie aan.

Makkelijk te bestellen Goede prijs

Duidelijke wedsite alles is makkelijk te vinden

service is goed

mooie band vergelijking en veel soorten in prijs

Goede referenties

Voorbanden zijn het zelfde. Achterband haarscheurtjes.

prima website

veel keus in banden en uitgebreide beschrijving

Simpele en snelle bestelling kunnen plaatsen via een overzichtelijke site.

Heel snel en professioneel behandeling

Ik koop al een paar keer bij BandenConcurrent.nl. Professionelle gemaakt website en service. Je ziet alle merken op een rit - heel makelijk om te kiezen.

Prima communicatie

Ik kreeg geen bevestigingsmail, contact opgenomen en vlot geholpen. Bleek door mijzelf verkeerd ingevuld te zijn, binnen no time de bevestigingsmail binnen.

Werkt goed en gemakkelijk

Vaker hier banden besteld

snelle levering en redelijke prijs

snelle levering zonder gedoe

Snelle en correcte levering

Grwoon zo doorgaan.

Nette prijs en snel geleverd

Prima prijs, snel geleverd. Goed geregeld met montagepartner

Heel vlotte service, heel rijk scala aan banden voor een heel correcte prijs, top dus!

snelle levering en goedkoopste op de markt

snelle levering, goed info op de website en een van de goedkoopste zo niet de goedkoopste op de markt

Goede ervaring!

Goeie ervaring met banden concurrent. Al meerdere keren besteld, prijzen zijn altijd goedz nu helemaal met de black friday dagen!

Goede site en bestel proces

Banden op type en maat goed gevonden. Snel bestelproces

Aanrader in alle overzichten!

Goed en transparant overzicht van assortiment! Makkelijk en simpel bestel procedure!

Makkelijk en snel bandenconcurrent.nl !!!

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.