Snel de juiste band gevonden.

Ik heb even gezocht, en deze leverancier kwam als goedkoopste tevoorschijn. Ook het zoeken naar de montagepartner was zeer makkelijk. Ook betalen met Klarna is fijn.

Beste prijzen

Website zeer overzichtelijk En de beste prijzen....

Betrouwbaar

Ik heb gekozen voor bandenconcurrent omdat hun de beste reviews hebben vergeleken met andere sites! Het voelde gelijk betrouwbaar

Super makkelijk, veel keuze

Gemakkelijk zoeken tussen de banden, alle belangrijke informatie in 1 oogopslag te zien.

Zeer duidelijk en voordelig

Tot nu toe eerste keer online besteld en wacht met smart op de banden zodat deze gemonteerd kunnen worden. Helemaal happy met de prijs hopelijk is de kwaliteit ook top.

Snelle levering goede kwaliteit en overzichtelijke website

Snelle levering zeer tevreden en de website is overzichtelijk en de prijs is goed. Zeer aan te raden!

easy

Easy to search, lots of choice and very favourable prices. Really recommended!

Prima website

Duidelijke website en eenvoudige manier om te bestellen. Bovendien snelle levering.

Makkelijk en snel

Goede prijs Makkelijk besteld

Makkelijk gevonden, goede uitleg.

Makkelijk gevonden, goede uitleg.

Eenvoudig hulpvaardig en overzichtelijk

Een site met een groot aanbod van banden, een duidelijke weergave van geluid, verbruik en wegligging van de banden wat helpt de juiste keuze te maken

duidleijke site

mijn ervaring moet natuurlijk nog komen als ze geleverd zijn, maar wel duidelijk dat er ventielen bij gedaan worden en waarom geven ze ook aanbij de banden dat is wel erg prettig

Snel, duidelijk, makkelijk

Dikke prima

goed en makkelijk te bestellen

snelle service makkelijk te bestellen.

Eenvoudig te bestellen en vlotte service

Al meermaals banden besteld,prijstechnisch gunstig en worden vlot geleverd.

Goede service en snelle levering

Bij Banden concurrent, zit je goed als je nieuwe banden moet hebben voor jouw auto, Gratis verzending en snel geleverd.

Gemakkelijk en betrouwbaar bestellen

Goede prijs en ik kan de banden bijna om de hoek laten monteren.

Wat een schitterende website !!!

Een mooi overzichtelijke site. Met een gestructureerd heldere stappen om de gewenste keus te maken. Mooie keuze blokken. helemaal top !!

Snelle levering en goede communicatie

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, heldere communicatie, alles keurig op tijd thuis afgeleverd, topbedrijf!

Elke levering is altijd perfect.

Bij elke bestelling is de communicatie van de levering perfect, ik heb nog nooit oude banden gehad en kan ze van thuis uit meenemen en op het werk monteren.

Makkelijk navigeerbare website

Heb net de banden besteld, ze zijn nog niet geleverd. Kan wel wat zeggen over de website, namelijk dat ik deze helemaal prima vind. Goede beschrijvingen, alles is makkelijk te vinden en een ruim aanbod. Aanrader tot dusver!

Top banden top prijs

Ik was per band 80 euro meer kwijt bij de garage. Daar wacht ik graag een paar dagen extra voor qua levertijd.

overzichtelijke keuze

Tijdens het zoeken naar de uiste band kun je veel mogelijkheden in stellen. ook de uitleg in de verschillen van de banden zijn in begrijpelijke taal geschreven. IK heb een type hogere band gekozen. Continental VanContact A/S Ultra All-season 215/70 R15 109S

BandenConcurrent is duidelijk, overzichtelijk een ruime keuze aan banden voor een Hollands prijsje

Even snel banden bestellen was de opdracht, dus dat doe ik dan bij BandenConcurrent geen gedoe één zoekopdracht was voldoende om de juiste banden te vinden.

Alles perfect was

Super! Alles goed gegaan

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.