prima bedrijf

makkelijk te bestellen en een prima prijs / kwaliteit verhouding

Gewoon kopen daar komt t helemaal goed

Prima bedrijf

Beste service en beste kwaliteit

Ik koop altijd banden bij banden concurrent , alle beste service en alle beste kwaliteit

Top service, primq prijs, snelle levering!

Geweldig! Banden erg snel en gemakkelijk kunnen bestellen... niet onbelangrijk... tegen scherpe prijs. Banden zijn gearriveerd en de productiedatum is 2025. Topppp!

Buitengewoon goed

Mijn ervaring met Banden Concurrent is geweldig. Ik heb binnen enkele minute alles kunnen regelen. Ik zou echt aan iedereen aanraden...... Met vriendelijke groet. N.Bytyci

Gradioos geholpen

Snelle levering goede prijs kwalietijd en prijs verhouding

Snel online alles kunnen regelen!!

Makkelijk en goedkoop!

Als je de bandenmaat weet kan je heel gemakkelijk de juiste banden vinden. Bestellen is eenvoudig en het inplannen van de montage ook. Kortom super tevreden! Kan het iedereen aanbevelen!

altijd goed en de beste prijs kwaliteit

altijd optijd geleverd beste kwaliteit en beste prijs, zo doorgaan

Snelle levering en goede prijs

LEVERINGSTIJD VIEL TEGEN IN TEGENSTELLING VAN WAT ER OP DE SITE VERMELD WERD

Duidelijke site, gemakkelijk om te bestellen Ik vind alleen dat jullie beter een ruimere tijdsmarge wat betreft de levering kunnen hanteren !! Dit om teleurstelling(en) te voorkomen In mijn geval viel de leveringstijd veel langer uit dan de 3 tot 5 dagen die jullie aangaven Hierdoor heb ik helaas mijn bestelling moeten annuleren. Pas de leveringstijd aan en jullie zijn super , prijstechnisch zijn jullie een degelijke concurrent

Top kwaliteit,snelle levering

Zocht banden voor een mooie prijs,en kwam hier uit. Top prijs snelle levering

Ik koop hier al jaren. Super veel keuze en duidelijke uitleg en betaalmogelijkheden. Topbedrijf

Uitstekende prijs

Zeer goede website....goede service...meer dan voldoende keize mogelijkheden.

Gemakkelijk en goed

Hier vind ik met gemak wat ik zoek tegen een goede prijs.

Prima en duidelijk

Duidelijke website, ruim voldoende keuze in alle prijsklasses

Fanatisch eenvoudig met besteollen en betalen

In 1 woord perfect hoe je banden eenvoudig en overzichtelijk kan bestellen en laten monteren

10/10

Uitstekende ervaring! Snel, goed geprijsd en goed georganiseerd door BandenConcurrent. All4Car in Rotterdam (Wolphaertsbocht 400, 3081 KX Rotterdam) gekozen voor de vervanging van mijn banden en dat was al net zo'n uitstekende ervaring! De mannen daar werken vlot, efficiënt, secuur en zijn uiterst vriendelijk. Ik zie geen reden om in de toekomst niet weer voor BandenConcurrent en All4Car Rotterdam te kiezen! :)

duidelijk, snel, betaalbaar

ik had op korte termijn nieuwe banden nodig, ik heb ze via BandenConcurrent snel en betaalbaar kunnen krijgen

Five stars

Best prices, delivery home was fast, perfect

Snel goedkoop en compleet

Ik ben tevreden omdat de keus voldoende is. Prijzen concurrerend en compleet omdat er montage centrum aan vast zit

een aanrader

in een week tijd 3 sets (van 4) all weatherbanden besteld en in alle gevallen werd de bestelling binnen de afgesproken tijd geleverd. Wat willen we nog meer?

Duidelijk

Het was even zoeken naar de locatie van de montagepartners voor de aanschafbeslissing. Verder simpel te gebruiken.

Snelle levering de site is klant vriendelijk en kwaliteit prijs is in evenwicht.

Goed materiaal en een correcte service van J v/d Berg bandenmontage

Goed geregeld en alles vlg afspraak uitgevoerd.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.