Heel makkelijk bestellen!

Fijne, makkelijke bestelling - ook duidelijke informatie over montagepartners. En een heel uitgebreid assortiment aan banden - echt top!!

Goede prijs en kwaliteit

Fijne en overzichtelijke website

gewoon goed

heel veel banden op voorraad en daar mn aygo al 409.000 km heeft gereden wou ik niet al te dure banden aan schaffen .want waarschijnlijk in het voorjaar komt er een andere auto voor in de plaats.

Top website

Zeer vlotte en snelle service, kortom Top!

Goede prijs/kwaliteit

Top site!

Snel gevonden en geregeld

Snelle handelingen op de website, wat het bestellen eenvoudiger maakt. Nu afwachten op de levertijd.

Goede prijs

Jammer dat je geen account hebt, en kunt zien wat je besteld hebt, bereikbaarheid via de chat is waardeloos. Verder levertijd kunnen ze op verbeteren.

Netjes geleverd

De levering was binnen 3 dagen rond en de banden pasten perfect

Scherp aan de prijs en betrouwbaar.

Al eerder banden hier gekocht. Zeer tevreden.

Goed verzorgd, kundig, uiterst professioneel

Bandenconcurrent is na een zorgvuldig vergelijk prijstechnisch competatief gebleken maar steekt qua verzorging en kundigheid met kop en schouders boven haar concurrenten uit. Een absolute aanrader!

Altijd de goedkoopste, en de beste banden!

Goedkoop en makelijk te bestellen

Beter als andere websites

Wanneer ik hier bestel komen mijn bestellingen ook echt binnen Wat bij de competitie nog wel eens lastig blijkt te zijn

Goede prijzen en duidelijke info over de banden!

Zeer prettige website met veel informatie! Bestel hier wel vaker.

Scherpe prijzen en lekker makkelijk.

Via bandenconcurrent is alles makkelijk geregeld en dat voor een scherpe prijs.

Makkelijk, snel en overzichtelijk.

Top geregeld meteen!

Erg makkelijk en snel

Goede banden snel en eenvoudig thuis bezorgd!

Alles wordt netjes en volgens afspraak geleverd

Levering gaat zoals beschreven op de site Zijn mensen die klagen maar niet eerst goed hebben gelezen wat de leverings voorwaarden zijn

UItstekende service!

Bestel altijd hier mijn banden, meeste voorraad en snel geleverd!

Een tevreden klant

Tevreden met de prijs kwaliteit en levering. Prima service

Top, snel besteld voor een mooie prijs

Ik heb snel gevonden wat ik zocht en Bandenconcurrent is ook nog de goedkoopste. Topbedrijf.

Snel besteld - makkelijk gevonden

Nog even de levering afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in

Ruim voldoende keus, nette prijzen, houden zich aan levertijden

Vaker banden besteld, altijd naar volle tevredenheid

Goede ervaring

Goede en overzichtelijke site met veel keuze.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.