duidelijke en overzichtelijke site

duidelijke en overzichtelijke site en goedkoper

maken waar wat ze zeggen keurig en optijd geleverd

prettig bedrijf houdt keurig aan de afspraken en snelle levering

snel geregeld en goede ptijs

Duidelijke informatie

Meerdere sites bezocht (ook Duitse), vaak is het een hele karwei , voordat je alle info bij elkaar gevonden hebt , zodat een keuze maken een goed gevoel geven. Alvast bedankt , en nu hopen dat het product (incl. montage) naar tevredenheid worden uitgevoerd.

snel en makkelijk

had 2 nieuwe banden nodig voor mijn auto snel en makkelijk gekozen en besloten. makkelijke site waar je simpel je keuze kon maken overzichtelijk

Top services banden optijd binnen

Ik raad iedereen aan die banden nodig heeft via bandenconcurrent te bestellen bijna altijd alles op voorraad uitstekende services!

Duidelijke site, prijzen ok

Zie boven en ruime keuze

Top bedrijf

Snel en makkelijk besteld

altijd goed en snel

Altijd snel geleverd

Perfecte afhandeling

Snel, duidelijk en prima prijs!!

Uitstekende performance en pricing

Helder, transparant, overzichtelijk, goede prijzen, groot aanbod en vele goede reviews

Snelle bestelmogelijkheid

Snel kunnen bestellen voor goede prijs.

Super snelle levering

Top kwaliteit

Fijne website om mee te werken en de goedkoopste in NL!

Altijd alles makkelijk te vinden, fijne website om mee te werken en tot slot zijn ze altijd de goedkoopste in NL!

Hele fijne site, voldoende keuze en snel geregeld.

Snel en makkelijk in te vullen site. Mijn erg goede garage is ook partner van bandenconcurrent. Dit geeft vertrouwen dat ook de levering van de banden in goede handen is.

Heel goed en goedkoop

Heel Goede prijs voor mijn all weather banden. alles goed geregeld met afspraak voor montage in de buurt. Ik hoefde alleen maar langs te rijden! Voor deze goodyear gen3 was dit 30-40 procent goedkoper! Levertijd was wel week i.p.v. 3 werkdagen maar dat had ik echt geen last van

Uitstekend!

Fijne en overduidelijke website. Ruim aanbod aan banden voor ieder budget is er een band.

Zeer tevreden over BandenConcurrent.nl

Ik ben zeer tevreden over de BandenConcurrent.nl Snelle verzending en levering. Goede prijzen. En ook nog Zeer betrouwbaar. Top

Overzichtelijke pagina’s met scherpe maar conforme prijzen.

Ik was snel klaar met het bestellen van mijn banden. Ik wist wat ik nodig had. Een handige optie zou zijn als je je merk+type+inchmaat kan invoeren en er wordt getoond welke banden voor mij de beste optie zou zijn.

Snel en gemakkelijk

Altijd al hier besteld, en nog steeds tevreden met de snelle levering. Top

Ik bestel hier vaker banden en tot heden altijd top! Optijd geleverd en een nette prijs tegenover andere aanbieders!

Makkelijk en goedkoop

Makkelijke en overzichtelijker website

Perfecte en snelle service

Ik ben altijd goed geholpen en jullie hebben aantrekkelijke prijzen

Super gemakkelijk en snel

Het kiezen en bestellen van de banden is kinderlijk eenvoudig. Ook is de melding over nieuwe ventielen erg prettig als herinnering voor de veiligheid.

Makkelijk bestellen

Ik zie banden met een goede uitleg Prijs kwaliteit verhouding prima En ruime keuze

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.