Makkelijk en snel.

Makkelijk zoeken en bestellen. Ervaring van vorige keren was prima alles was snel in huis.

Duidelijke site.

Fijne duidelijke website, makkelijk zoeken en te bestellen.

Fijn en overzichtelijk

Ik vind dit een fijne en overzichtelijke site, daardoor was de keuze qua banden ook snel gemaakt.

Makkelijk vanuit huis te regelen

Uitstekende ervaring in t verleden

Scherpe prijs voor een topband

Ik was al even op zoek naar een Michelin Crossclimate 2 maar deze zijn overal slecht leverbaar. Gevonden bij BandenConcurrent en ook nog voor een scherpe prijs, top!

Top service en goede banden tegen een goede prijs

Opnieuw mijn banden hier besteld. Goede prijs voor nieuwe banden met een goed montagepunt. Snelle levering. Meer dan tevreden!

Prima bestelervaring voor goede prijs.

Prima bestelervaring voor goede prijs.

Snel, goedkoop, gewe ldicg

Banden besteld, snel geleverd, bij partner er op gelegt, geweldig.

Vlot verstuurd

Vlot verstuurd naar de montagepartner, en daar vervolgens gemonteerd.

Geweldig snel beslist vaste klant.

Snelle levering mooi product

Goede site , met ruime keuze. Levering prima

Snel en correct

Goede site en snelle levering

Super goed en makkelijk

Ik ben helemaal niet goed in bestellen met mobiel en via internet maar op deze site ging het super gemakkelijk

Snel en klantvriendelijk

Banden waren geleverd en ik kon geen contact krijgen met de montagepartner. Er werd een goede oplossing voorgesteld en ik ben binnen tien minuten teruggebeld.

Goede ervaring en scherpe prijzen

Dit is de 2e keer dat ik bij bandenconcurrent een nieuw set banden bestel. De keuze voor hun is/was hun concurrende prijzen ten opzichte van de anderen. De doorslag om weer voor ze te kiezen is dat ze hun afspraak nakomen, de dag of dag erop worden ze geleverd.

Top bedrijf

Super bedrijf

goede webshop

heb hier al 2 setjes banden besteld en waren nooit ouder dan 1 jaar.

Internet snel geregeld

Had 2 nieuwe banden nodig kon voirdelig banden kopen bij bandenconcurrent en bleek via website dichtbij ee montage te kunnen regelen Top thanks

Top goedkoop en makkelijk

Het is zeer goedkoop in vergelijking met andere bedrijven die autobanden verkopen daarnaast heb je een snelle en goeie levering

Topper!

Al vaker besteld hier, goed service en communicatie

Goede prijs, fijne site, fijne link met montagepartners

Beste kwaliteit

Top kwaliteit

Goede uitleg en veel keuze voor een super prijs

Ik wist een beetje wat ik wilde, op deze site goede kwaliteit en prijs. Dus gelijk gedaan. Super makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk zoeken

Mooi overzichtelijk en goede prijs

Goedkoop en overzichtelijk

Positief hoe de bestelling verloopt en welke opties er zijn.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.