Best Beoordeeld Bandenconcurrent.nl

Na veel zoeken op internet uiteindelijk toch bij BandenConcurrent terecht gekomen. Overzichtelijk, gemakkelijk en inderdaad lekker Concurerend!

Makkelijk shoppen

Positief

Duidelijk, goedkoop en snelle levering. Nu 2e x dat ik hier bestel. Top!

Super fijne site om te bestellen

Kort en effectief

Veel keuze met duidelijke vergelijkingen. Hierdoor kon ik snel de juiste band voor mij vinden en overgaan tot de bestelling.

Soepel en snel bestellen

Website is overzichtelijk en genoeg informatie over de banden waardoor de keuze snel te maken is. Daarna vrij makkelijk te bestellen, en een snelle levering.

goedkoopste en snel

eindelijk eerlijke prijzen.

Snel en makkelijk bestellen

Site werkt netjes en prijs is altijd concurerend.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Hele fijne webwinkel die waarmaken wat ze beloven tegen zeer betaalbare prijzen

Heel fijn

Goed tot nu toe

Altijd snelle levering en comunicatie

Goede ervaringen al gemaakt

Zeer goede ervaringen en ben goed te vreden meet deze winkel. Bedankt alvast. Thomas

Veel keus voor een goede prijs /kwaliteit!

Een autoband snel gevonden voor een scherpe prijs.

Goede ervaring

Toegankelijke website, ruime keus, goede prijs. Snelle levering, goede ervaringen

Snel geleverd goede prijs

top banden

netjes geleverd

zeer aantrekkelijke prijs

duidelijke site

Super prijzen, super webshop

Wat een plezier om banden op deze website uit te zoeken

Goedkoop en snel

Goede prijs. Snel op de website kunnen bestellen.

Goedkoopste prijzen

Ik zocht 4 nieuwe banden, de banden die ik wilde waren overal erg aan de prijs. Toen ik kwam ik op bandenconcurrent.nl terecht en waren de banden zeer scherp geprijsd. Voor herhaling vatbaar!

Perfecte service en goede banden

Kan het lang maken maar hou het kort Perfect

Overzichtelijke website en duidelijke uitleg, ook na de bestelling via email krijg je een duidelijk stappenplan hoe alles in zijn werk gaat met montage van de banden.

Betaalbaar, super geregeld en betrouwbaar!

Veel op voorraad, goede prijs, makkelijk bestellen en betalen. Lever locatie makkelijk aan te geven. Wat wil je nog meer?

eenvoudige goedwerkende site met goede prijzen

Eenvoudige goedwerkende site met goede prijzen. Is iedereen aan te bevelen.

Alles in een keer geregeld!

De Bandenconcurrent heeft lage prijzen en hoge kwaliteit! Alles snel en vakkundig geregeld.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.