Makkelijk bestellen

Ik zie banden met een goede uitleg Prijs kwaliteit verhouding prima En ruime keuze

Makkelijke website

Ik kan gemakkelijk mijn wensen aangeven voor het vinden van de juiste banden en de prijs kwaliteit verhouding is goed.

de Banden waren makelijk in keuze zien er goed uit

Ik ben op zoek naar nieuwe betaalbare banden en door de vele bomen kon ik toch de goede banden in het woud vinden. De omschrijving is duidelijk en ook het snelle antwoord en levering maken de keuze makelijk.

Overzichtelijk & snel

Goede website, snel informatie te vinden over welke banden nodig zijn.

Ik bestel al jaren via de website en ben ook erg tevreden. Levering is snel en scherp geprijsd

snel, goed en voordelig

snelle levering, duidelijke site, uitgebreid assortiment en gebruiksvriendelijke web site! Een voorbeeld voor veel andere aanbieders. Evert Aartsen Sr.

Altijd snel bezorgd en goede kwaliteit

Al meerdere keren prima

Ik heb al meerdere keren banden aangekocht via bandenconcurrent en dat is iedere keer super goed bevallen. Prijs is goed, levering is op tijd. Aanrader

i want to change

i found first on google

Snel professioneel en goed

Alles snel geregeld voor een goede prijs.

Leuke aanbieding

Goede site. . Snel gevonden . Leuke aanbieding.

perfect, makkelijk bestellen

goede site , makkelijk bestellen.

Prima geplaatst

Beetje moeilijk om afspraak te maken maar na enig aandringen kon ik toch direct langskomen. Montage banden was professioneel.

Super snelle service.

Heb hier al verschillende banden bestelt. Verschillende maten en altijd voor een zeer scherpe prijs. Levering is altijd vrij snel. Dus gewoon zeer tevreden. Mvg

Altijd goede service en snelle levering

Al diverse malen banden besteld en altijd zeer tevreden over de prijs levering en uiteraard over de banden.

Makkelijk

Makkelijke bestelling ,en goed advies voor voordeligere banden

snel geregeld

snel en voordelig geregeld

Lekker makkelijk

Win nooit iets te maar banden zijn ok

goedkoop

fijne banden voor een mooie prijs

top

top

Uitstekend voor de personenauto

Rij al jaren op deze band nog geen enkel probleem mee gehad

Groot gemak.

Grote keus en goede prijzen. En het gemak om via BandenConcurrent een garage (partner) aan te geven. Dus alles vanuit de luie stoel. Perfect.

Zeer goed.

Ik alleens eerder banden besteld, netjes op tijd bezorgd.

Zeer goede service en aflevering

Geweldig en snel

Kon makkelijk een keuze maken doormiddel van de filters en de goeie werking van de site zeker een aanrader!!

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.