Snel gevonden, goede prijs

Precies de banden die ik zoek, voor een goede prijs, voordeliger dan via mijn garage.

Banden voor de goedkoopste prijs

Banden voor een goede betaalbare prijs, en zo geregeld via website too

Overzichtelijke en prijsvriendelijke keuze

De verschillende opties waren overzichtelijk op een rij gezet. Vervolgens nog met andere websites vergeleken, maar dit was prijstechnisch de beste keuze. Super snel gedaan zo!

moet de ervaring nog afronden, pas besteld.

moet de ervaring nog afronden, tot nu toe gaat het goed.

Waarom duur als het goedkoper kan

Prima Website, prima prijzen

Overzichtelijk en duidelijke Website

Moet ik nog ervaren of alles naar wens is

Makkelijk en snel en veel keuze

Veel keus in alle maten en prijzen makkelijk en snel keuze gemaakt

SUPER MAKKELIJK

Super makkelijk bestellen. Goed advies over de ventielen. Deze heb ik echter zelf. Super ga zo door!

Klantvriendelijk

De site is voor iedereen begrijpelijk en duidelijk en het is snel geregeld. Ook fijn om een garage aan te kunnen linken bij je in de buurt. Je besteld je banden, worden geleverd bij de garage die je aanvinkt, afspraak maken met de garage en klaar.

Net besteld! Mooie prijs.. verder nog geen info, helaas.

We zullen zien!

goede prijs/kwaliteit verhouding

goede prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende service

Goede prijzen! Snelle afhandeling, en snel geleverd Top!!

Snelle service, prijs technisch top

Fijne site om banden te bestellen, binnen paar minuten geregeld. Snelle levering en vaak prijs technisch het beste.

Veel banden op voorraad

Goede prijs, lijkt met berouwbaar

Banden nog niet ontvangen, dus kan nog niet verder oordelen

Zeer goed!

Altijd al een goed ervaring gehad met bandenconcurrent, en qua prijzen in vergelijking met andere zijn ze scherp geprijsd.

Makkelijk bestellen

Website snel gevonden, aanbeveling welke banden ik moest hebben was snel uitgezocht. Meteen besteld.

Makkelijk, overzichtelijk en genoeg keuze

Zeer overzichtelijke site waarop je ook goed kunt vergelijken. Makkelijk bestelproces.

Demo banden in conditie zoals aangegeven

Bij navraag werd aangeven hoe Demo banden eruit zouden zien. Na ontvangst bleek dit inderdaad het geval te zijn zoals aangegeven. 1 set in nieuwstaat en tweede set waren iets meer gebruikt maar nog in goede conditie. Netjes verstuurd en ontvangen op de dag zoals aangeven.

Al vele jaren banden besteld bij Bandenconcurend, altijd naar volle tevredenheid. Snelle levering, duidelijke site, je weet waar je aan toe bent. Perfect!!

Mooie prijzen, simpel bestellen.

top ervaring. simpel en snel heb je alles in je winkelmand wat je wil hebben. betaling loopt mooi vloeiend zonder account verhalen die eerst aangemaakt moeten worden. heerlijk zo'n site. TOP!!

goede reviews op internet

nog geen ervaring wacht het even af...ben benieuwd

Snel en goede service

Snelle levering en groot assortiment

Great service and easy

I think the system is good for people who don't have cash at hand

Superprijs en snel besteld met de juiste montagepartner

Eerste keer bij de bandenconcurrent. Prima ervaring! Heldere communicatie over het bestelproces. Aanrader!

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.