Eenvoudig bestellen, goede prijs

Banden moeten nog geleverd worden

Eerste x heel tevreden. 2de x nu ook besteld

Ik had voor mij zelf 4 seizoenen banden besteld. Nu ook voor mijn ouders. Ik ben heel erg tevreden erover. Snelle service en goede banden!!

Makkelijke procedure, snelle levering, goede prijs, al meerdere keren banden besteld.

Goeie prijs snelle levering

Overzichtelijke site veel keuze

makkelijk en overzichtelijk

als ik op een band klik kan ik alles zien van wat die kan

Goede banden voor niet te duur

Nette banden die niet oud zijn. Gewoon nieuwe banden met nieuwe productiedatum en niet van een jaar oud. Goed geleverd

Prettige en duidelijke site

Goed overzichtelijk wat maakt dat ik mijn bestelling in 10 min had geplaatst, ondanks dat ik absoluut niet thuis ben in banden.

Overzichtelijk, duidelijke omschrijving, goede prijs.

Zeer overzichtelijke website. Banden in iedere prijsklasse. Het bestellen is zo voor elkaar.

Super snel geregeld

Scheelt 40 Euro per band.!

Waarom kosten deze banden elders 142 - 145 euro? Zojuist 160 bespaard op 4 banden. Dat is best leuk zo vlak voor de kerst. Smile en duimpje omhoog

Snel en goed geregeld

Binnen 2 minuten de perfecte set gevonden top!

Gemakkelijk de juiste banden gevonden met een prima prijs

Precies wat je wil, een duidelijke website om de juiste banden te vinden, een goede prijs en koppeling met montagepartners in de buurt.

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel bestellen op deze site. Montage partner direct betaald en in 1x klaar.

Snelle en goede levering voor de juiste prijs!

Juiste en eerlijke prijzen

Goede ervaring, duidelijke uitleg en makkelijk bestellen

Goede ervaring, duidelijke uitleg en makkelijk bestellen

snel geleveerd

goede banden, snel geleveerd

Positieve ervaring, goed overzichtelijk

Ik heb simpel, door invoer van de bandenmaat, een keuze kunnen maken. Doordat er een duidelijk overzicht wordt gegeven, in merken, prijzen, en voordelen, zijn mijn winterbanden binnen een paar minuten besteld! Ideaal als je zelf ondernemer bent, en dit soort dingen er altijd "even tussendoor" moeten. Top!

Banden bestellen bij BandenConcurrent betekent geen stress bij klanten

İdeal goedkoop, makkelijk en betrouwbaar wat wil je nog meer. Bedankt

Super makkelijk bestellen en laten monteren

Geen gedoe met het zoeken naar een goede montage partner met een goede prijs, alles op 1 site

Super makkelijk

Super makkelijk banden bestellen en direct adres vinden om erop te leggen

Duidelijke website, lekker overzichtelijk.

Fantastische ervaring

Ga hiervoor als beste uitgekozen

Snel geregeld, duidelijk wat je gaat bestellen

Als je weet wat je wil bestellen is er een prima zoekfunctie om je banden snel te vinden. Daarna stap voor stap duidelijk door je bestelling heen. Het is overzichtelijk wat je moet betalen. Prima service.

Mijn standaart webiste !

Ik bestel altijd mijn banden hier. Altijd goede service en bezorgtijden.

Makkelijk bestellen met de maat van de band overzichtelijk veel keus en goede prijskwaliteit!! Ben er zeer tevreden mee alleen maar pluspunten.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.