Bestellen een gemak top

Makelijk en ook me maat top bij anderen niet te krijgen ook goede site top

Geweldig bedrijf in een woord.

Banden online besteld snel geleverd. Goede prijs voor een kwaliteits banden.

Bestellen gemakkelijk en een goede prijs

goede prijs

goed en gemakkelijk

goede, makkelijk te navigeren site. banden hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Erg gebruiksvriendelijk

Ik heb bij Bandenconcurrent.nl besteld nadat ik door mijn vakgarage ben doorverwezen. Hierdoor kwam ik erachter dat het bestellen van banden bij Bandenconcurrent.nl niet alleen geld scheelt, maar ook erg gebruiksvriendelijk is voor zowel de klant als de montagepartner. Het is dus zeker aan te raden om hier te bestellen mocht je banden nodig hebben.

Banden tegen gunstige prijzen. Correcte levering. Prima montagepartner bij Roadmaster in Pijnacker.

Schnelle en top quality

Grote keuze en eenvoudig monteren

alle mogelijke merken banden overzichtelijk gerangschikt, waardoor je keuzemogelijkheden groot zijn. Bovendien eenvoudig een partner te vinden die ze voor mij gaat monteren.

Juiste band voor de juiste prijs.

Ik zocht al een tijd naar een kwalitatief goede winterband van 20 inch voor een beetje een redelijke prijs en vond deze hier met een goede black friday- korting.

makkelijk en snel

goede website, werkt snel en gemakkelijk en zeer goede prijzen.

Super snel en makkelijk

Handige site en goede service. Ook de aangeboden alternatieven zijn handig.

makkelijk toegankelijk

toegangkelijke site en goedkoopste prijs!

Goede service en goedkoop

Banden worden snel geleverd bij je thuis maar ook bij een montagepartner. De partner belt netjes op en afspraak is snel gemaakt. Ook weer een goede service van de montagepartner

Duidelijke ondersteuning keuzeproces, scherpe prijs en goed netwerk installateurs

Duidelijke website, goed overzicht

Prima site om set banden te kiezen.

Al meerdere malen banden besteld. Altijd goeie service en snelle levering. Echt een aanrader

Service zeer slecht, retouren 70 euro

Zelf een fout gemaakt met mijn bestelling, vrijwel direct geannuleerd middels het formulier voor annuleren op hun site. Even later kreeg ik een mail dat het niet kon want de bestelling was al verzonden. Dat klopte niet want pas de nacht erna kreeg ik bericht dat de bestelling echt werd verzonden. Het bedrijf zit in Nederland maar de banden komen uit Duitsland dus daar moet ook de retour heen. Dit kost je veel geld als je het opstuurt, en ze zeggen er gelijk bij dat je banden dan weleens kwijt kunnen raken... Als je het via hun site regelt dan moet je 35 euro per pakket betalen, 70 euro voor 4 banden! Ze vinden het kennelijk geweldig als een klant een foutje maakt: ze sturen de banden onnodig op en rekenen 70 euro voor de retour van een set banden. Dit is gewoon een verdienmodel voor ze.

makkelijk zoeken, goed overzicht

Goede keuze in banden, niet duur, en de banden die we zochten waren makkelijk te vinden

zeer goed

makkelijk met bestellen en duidelijke afspaaken

Eerste koop

Tja mijn ervaring , leuke en ok werkende web site ... Verder nu besteld en wachten op de bezorging voordat ik een verdere beoordeling kan maken

Top geregeld allemaal

Eenvoudig bestellen en montagebedrijf gevonden.

Snelle regeling

Kreeg deze site van iemand die er een hele goede ervaring mee heeft!

Goede prijs snel geleverd

Goede ervaring

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.