Makkelijk en goedkoop

Makkelijk te bestellen en stuk goedkoper dan op andere sites of bandenboeren

Langere lever tijd dan word gezegd

Ben van continental premium contact 6 silent naar Michelin pilot sport suv gegaan 265/45/21 ik raad aan de continental heel veel stiller en heel veel zachter op de weg. Maar daar kan bandenconcurrent niks aan doen.

Super makkelijk zoeken, selecteren en bestellen

Echt een super makkelijk site. Alles duidelijk op het scherm en alles wijst de weg vanzelf. Ga zeker mijn andere banden ook hier bestellen.

Prima prijs voor banden

Ze zijn geleverd op de afgesproken dag. Dat is belangrijk voor mij

Top kwaliteit

Snelle service en top kwaliteit banden

Snel besteld

Gemakkelijk te bestellen en af te leveren bij het bedrijf wat de banden uiteindelijk gaat monteren, zo zit je niet met enorme zware banden die eerst nog thuis in de weg liggen en je die vervolgens naar het bandenbedrijf moet brengen, nu worden ze daar gewoon geleverd.

Prettige website en zeer snelle service!

Prettige website, ruim assortiment en snelle service.

duidelijke website met veel keuze en mooie prijzen

duidelijke website met veel keuze en mooie prijzen

Goede prijs/ kwaliteit

De bandenmaat van mijn auto is niet blijkbaar niet voor de hand liggend en al helemaal niet als winterband. Bij bandenconcurrent zo gevonden en voor een goede prijs!

Top, snel en duidelijk! Scherpe prijs!

Mooie scherpe prijs! Al vaker besteld hier! Heel betrouwbaar!

Altijd passend advies en eerlijk over alternatieven

Bij het bestellen bleek er een betere en goedkopere alternatieve band te zijn. Dit werd aangegeven en aangepast. Koop al jaren mijn banden hier en zal dat ook altijd blijven doen

Altijd goed!

Prima bezorgsnelheid, goede prijs/kwaliteit banden.

Snel en goedkoop

Vier mooie zomerbanden gevonden voor een zeer scherpe prijs. Aanrader!

Gemakkelijk bestellen en voordelige banden

Gemakkelijk bestellen, voordelige banden en aan huis bezorgd

Wel ok

Communicatie over mail is erg vermoeiend. Antwoorden zijn onduidelijk en soms helemaal geen antwoord. Jammer dat je niet even kan bellen .

Lekker makkelijk bestellen ,en voordelig .

Goede website ,en voordelig

Amazing

Everythink going fast easy and good banden

Snel

Altijd snel geleverd!

Makkelijk bestellen

Genoeg op voorraad

makkelijk bestellen en veel montagepartners

Ik bestel al jaren mijn banden bij bandenconcurrent.nl. Altijd probleemloos en goed.

Goede prijs gemakkelijk bestellen en levering op locatie

Op zoek naar redelijk geprijsde winterbanden, kwam ik Black Friday deals van banden concurrent tegen. Bijna 50% goedkoper dan degevstigde orde en makkelijk bestellen!

Goede ervaringen

Wij kopen vaker hier onze banden. Snelle levering en niet duur

Makkelijke site

Heel duidelijk en de prijs valt me reuze mee.

overzichtelijke site, veel keuze, mooie prijs!

eenvoudig de juiste banden gevonden voor een zeer mooie prijs. makkelijk een montage partner uitzoeken en alles op 1 plek geregeld. een aanrader!!

Snel jouw gewilde informatie

Snel jouw gewilde informatie, en fijne makkelijke site.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.