Snel en gemakkelijk besteld. Goede black friday aanbieding!

goed overzicht en de goedkoopste

duidelijk overzicht en goedkoop. prima om banden te bestellen. ook de monteur service in de buurt is goed.

Duidelijk site, correcte informatie, beste prijs

Prima, conform afspraak.

Goede prijs

Heel makkelijk te bestellen en voor een leuke prijs. Website is ook heel erg overzichtelijk waardoor je goed kunt vergelijken. Zeker aan te raden!

Ruime keuze, veel informatie en daardoor een goede keuze kunnen maken.

Het aanbod is enorm maar door de uitgebreide informatie per band is het niet moeilijk om een weloverwogen keuze te maken. Eenmaal een band gekozen regelt Bandenconcurrent de rest. In mijn geval het monteren van de banden bij een garage in de buurt. Ik heb alle grote bandenbedrijven wel bezocht via de websites maar er was altijd een reden om verder te zoeken. Beperkte keuze, uitverkochte modellen, kortingsacties die helemaal niet voordelig uitpakken of forse bedragen die voor montage worden gerekend. Bij de Bandenconcurrent voelde ik me als klant goed geadviseerd en geïnformeerd en dat tegen een scherpe prijs.

makkelijker kan eigenlijk niet

2 minuten werk, goede prijs, makkelijke site

Top kwaliteit en service tegen de beste prijs

Eenvoudig bestellen en nergens goedkoper. Goede servicepartners die de banden monteren.

Perfect voor elkaar

Snel besteld, goede aanbieding

Snel geregeld top

Snel geregeld. Volgende keer bestel ik ook mijn voorbanden .

Goede prijs en goede service

Goede prijs voor het juiste product. Goede prijs/kwaliteit verhouding

App werkt ideaal

Ik bestel voor het eerst maar het gaat als een mes door boter

Makkelijk kiezen en goede prijs

Een goede overzichtelijke webshop, prima service partners. Ik ben nu klant!

super relaxt bestellen en verwerken

makkelijk en snel geregeld

Snelle levering, prima prijs.

idem

Besteld en snelle levering hoop ik

Net besteld. Goede en duidelijke website.

Makkelijk en snel

Goede opties, snel vindbaar en goede prijs.

Heldere site beste prijs

Eenvoudig de juiste band zoeken + montage service direct regelen laten monteren en klaar.

Ik heb bij jullie besteld omdat jullie op dit moment de beste prijzen van Nederland hebben.

altijd de beste deal

super blij mee!!

Perfecte site

Het bestellen gaat erg makkelijker via de duidelijkheid van de site.

Overzichtelijke site met veel keuze

De site is overzichtelijk. Makkelijk zoeken en relevante resultaten. Ook mogelijk om resultaten te verfijnen. Er worden veel verschillende soorten banden aangeboden. Er is altijd een band voor jou keuze.

Overzichtelijke website, makkelijk te vinden en goede deals

Ruim aanbod, mijn rollende ervaring met uw banden geven mij veel tevreden kilometers.

Vlotte reactie en leveringen

had 1 band nodig als reserve

Duidelijk en makkelijk

Duidelijk en makkelijk

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.